Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Dubaijā pēc otrās dienas vadībā Vestvuds

Dubaijā pēc otrās dienas vadībā Vestvuds
Lī Vestvuds
Foto: AFP/Scanpix

Dubaijā noslēgusies otrā diena ''Dubai World Championship'' turnīrā. Pēc 36 bedrītēm līdera godā ir anglis Lī Vestvuds, no kura divus sitienus atpaliek vēl seši golferi.

''Dubai World Championship'' turnīrs ir jauns notikums Eiropas golfa tūres dzīvē. Sākot ar šo gadu, turnīrs noslēgs Eiropas tūres sezonu, un tajā startēs 60 golferi, kuri gada laikā nopelnījuši visvairāk. ''Dubai World Championship'' balvu fonds ir 7,5 miljoni ASV dolāru.

''Jumeirah Golf Estates'' golfa klubā cīņas sākās jau vakar, bet šodien pabeigta puse no sacensību plāna jeb 36 bedrītes. Sacensību vadībā ar -9 izvirzījies anglis Lī Vestvuds, kuram divus sitienus zaudē seši golferi - austrālietis Roberts Alenbijs, īrs Padregs Haringtons, anglis Ross Makgovans, Ziemeļīrijas pārstāvis Rorijs Makilrojs, DĀR golferis Luiss Ūsthuizens un atraktīvais kolumbietis Kamillo Vijehass.

Vestvuds ar Makilroju ir divi galvenie pretendenti uz ''European Tour Race to Dubai'' titulu, kas ar šo gadu nācis ''Order of Merit'' titula vietā. Šis tituls pienākas gada vislabāk pelnošajam Eiropas tūres golferim.

Izmantotie resursi:
dubaiworldchampionship.com


Taigers Vudss. Foto: EPA/Scanpix
1

"Nike" un Taigers Vudss pārtrauc 27 gadus ilgušo sadarbību

Sporta apģērbu gigants "Nike" un vēsturē atpazīstamākais golferis Taigers Vudss paziņojuši par sadarbības pārtraukšanu. Tā sākās 1996. gadā, kad Vudss kļuva par profesionāli, un ilga 27 gadus.
Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas golferi atgūst Raidera kausu

LETA--AFP. Eiropas golferi svētdien Romā noturēja pārsvaru duelī ar ASV komandu un savā īpašumā atguva Raidera kausu.
Karlota Siganda un Susanna Petešena. Foto: AFP/Scanpix

Eiropas golferes saglabā savā īpašumā Sūlheima kausu

LETA--AP. Eiropas golferes svētdien Spānijā cīnījās neizšķirti ar ASV komandu, saglabājot savā īpašumā Kaštena Sūlheima vārdā nosaukto kausu.