Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Spīts ar tautiešiem dala "Open" turnīra 1. vietu pēc 18 bedrītēm

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Spīts ar tautiešiem dala "Open" turnīra 1. vietu pēc 18 bedrītēm
Džordans Spīts
Foto: USA TODAY Network/Scanpix

Bērkdeilas golfa klubā Sautportā ceturtdien sākās 146. "Open Championship" golfa turnīrs, kas ir sezonas trešais "major" kategorijas turnīrs un vienīgais no četriem lielajiem turnīriem, kas notiek ārpus ASV, šoreiz golferiem sacenšoties Anglijā. Pēc pirmā raunda ar rezultātu -5 atrodas trīs amerikāņi – Džordans Spīts, Brukss Kepka un Mets Kučars.

Džordans Spīts trešo reizi savā neilgajā "major" karjerā raundu izspēlēja ar 65 vai mazāk sitieniem. Spīts kopš 2015. gada sezonas sākuma jau 11. reizi ir dalītā vadībā vai vienatnē līdera godā pēc kāda no četru lielu turnīru raundiem.

Ar 65 sitienu raundu ceturtdien izcēlās arī esošais "US Open" čempions Brukss Kepka un vēl viens amerikānis Mets Kučars. Viņam tas ir karjeras labākais raunds "major" turnīros.

Pagājušā gada čempions Henriks Stensons, kurš pērn "Royal Troon" golfa klubā Skotijā izcīnīja Zviedrijai pirmo vīriešu "major" titulu, pirmās 18 bedrītes Bērkdeilā izspēlēja ar -1, kas viņam dod dalītu 25. vietu. Ranga līderis Dastins Džonsons ar +1 atrodas dalītā 58. vietā.

"The Open Championship 2017" līderi pēc 1. raunda

VGolferisValstsRez.
1.Džordans SpītsASV-5
Brukss KepkaASV-5
Mets KučarsASV-5
4.Pols KeisijsAnglija-4
Šarls ŠvorcelsDĀR-4

Visi rezultāti: The Open - Leaderboard