Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Šļūka Sāremā sper soli pretī piektajam titulam

Šļūka Sāremā sper soli pretī piektajam titulam
Foto: saaregolf.ee

Mediju golfa līgas sestajā posmā "Saare Golf" laukumā Igaunijā, izcīnot jau trešo uzvaru pēc kārtas, platu soli pretī savam piektajam mediju čempiona titulam spēris "Latvijas Avīzes" karikatūrists Gatis Šļūka.

Divu dienu posms "Saare Golf" laukumā pēdējos gados kļuvis Mediju līgas tradīciju, kas netika lauzta arī šovasar. Arī uzvarētājs šajā izbraucienā allaž izrādījies viens un tas pats - šogad tāpat kā iepriekš nepārspēts palika Gatis Šļūka. Sezonas pirmajos trijos posmos palicis bez panākumiem, nākamajās trijās sacensībās Latvijā populārais karikatūrists bijis nesatricināms, tādējādi atkal izraujoties Mediju līgas reitinga priekšgalā, kur šobrīd jau var justies gana pārliecinoši.

Pirmo dienu sacensību dalībniekiem nācās aizvadīt diezgan skarbos apstākļos - četrarpus stundu spēles laikā intensīvas lietusgāzes pierima vien uz 15 minūtēm maču ievaddaļā, bet turpinājumā mērcēja spēlētājus. Laukumam īsti netiekot galā ar šādu nokrišņu daudzumu, spēlētājiem nācās pamatīgi pielāgoties, kas vislabāk izdevās tieši Šļūkam - viņš laukumu nospēlēja ar 98 sitieniem. Tuvākie sekotāji gan turpat aiz muguras - sporta komentētājam un producentam Jānim Janševicam 101 sitiens, bet Ērikam Kundziņam - 103.

Otrajā dienā, kas sagaidīja ar zilām debesīm un spožu sauli, visi trīs līderi spēlēja plecs pie pleca. Uz brīdi Janševicam izdevās nolīdzināt trīs sitienu deficītu, tomēr pamazām Gatis atguva pozīcijas un dienas beigās viņa uzvaru neviens apstrīdēt nespēja - 96 otrajā dienā un deviņu sitienu pārsvars kopvērtējumā. Nākamais Mediju līgas posms būs Match play finālsacensības, ko uzņems pašmāju "Ozo Golf" laukums 30. augustā.

Mediju līgas 6. posms, "Saare Golf" (Igaunija)

V.Spēlētājs1. diena2. dienaSummā
1.Gatis Šļūka9896194
2.Jānis Janševics101102203
3.Ēriks Kundziņš103106209
4.Ingmārs Jurisons112108220
5.Gundars Galkins116111227
6.Artūrs Šēnhofs135131266

Izmantotie resursi:
Mediju golfa līga
Saare Golf


, 2011-08-18 21:54, pirms 13 gadiem
Man liekas es 5h lietū nemērcētos. Šļuka laikam baigais monstrs.
, 2011-08-19 22:55, pirms 13 gadiem
šis nu gan ir viens burvīgs laukums. Kvalitāte arī visu laiku ir labā līmenī. Visiem iesaku!
Taigers Vudss. Foto: EPA/Scanpix
1

"Nike" un Taigers Vudss pārtrauc 27 gadus ilgušo sadarbību

Sporta apģērbu gigants "Nike" un vēsturē atpazīstamākais golferis Taigers Vudss paziņojuši par sadarbības pārtraukšanu. Tā sākās 1996. gadā, kad Vudss kļuva par profesionāli, un ilga 27 gadus.
Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas golferi atgūst Raidera kausu

LETA--AFP. Eiropas golferi svētdien Romā noturēja pārsvaru duelī ar ASV komandu un savā īpašumā atguva Raidera kausu.
Karlota Siganda un Susanna Petešena. Foto: AFP/Scanpix

Eiropas golferes saglabā savā īpašumā Sūlheima kausu

LETA--AP. Eiropas golferes svētdien Spānijā cīnījās neizšķirti ar ASV komandu, saglabājot savā īpašumā Kaštena Sūlheima vārdā nosaukto kausu.