Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Vudss pēc ilgāka pārtraukuma sniegs komentārus

Vudss pēc ilgāka pārtraukuma sniegs komentārus
Taigers Vudss
Foto: AP/Scanpix

ASV golferis Taigers Vudss, kurš iepriekš paziņoja par aiziešanu no golfa uz neilgu laiku personisko problēmu dēļ, šo piektdien sniegs pirmos komentārus plašsaziņas līdzekļiem pēc ilgāka pārtraukuma.

Jau zināms, ka iepriekš slavenajam golferim Taigeram Vudsam radās personiskas problēmas, kā dēļ tuvu bija viņa laulības izjukšana. Aptuveni trīs mēnešus Vudss nav startējis nevienā golfa turnīra un arī nav kontaktējies ar medijiem.

Šodien kļuvis zināms, ka rīt Vudss pēc ilgāka laika sniegs savus komentārus. Golfera aģents atzīst, ka Taigers Vudss vēlas atvainoties visai sabiedrībai par notikušo: ''Lai arī Taigers zina, ka radusies situācija ir jārisina viņam ar savu sievu, sportists vēlas arī atvainoties saviem līdzjutējiem, jo ir pievīlis tos. Šī nebūs preses konference - Taigers izstāstīs to, kas viņam ir jāizstāsta un arī runās par nākotnes iecerēm''.

Tiek ziņots, ka uz šo tikšanos ir aicināti golfera draugi un kolēģi golfā. Ielūgti uz to ir tikai trīs mediji - Reuters, The Associated Press un Bloomberg. Citiem medijiem ir liegta ieeja šajā tikšanās reizē.

Izmantotie resursi:
news.yahoo.com

  +2 [+] [-]

, 2010-02-18 20:41, pirms 14 gadiem
Gudrs solis. Redzēsim, vai viņš runā no sirds vai arī caur viņu runā sponsoru nauda! Sportam viņa pietrūkst!

  +1 [+] [-]

, 2010-02-19 10:27, pirms 14 gadiem
piere