Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Vudss un Makilrojs oktobra beigās Ķīnā aizvadīs paraugspēli

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vudss un Makilrojs oktobra beigās Ķīnā aizvadīs paraugspēli
Taigers Vudss
Foto: Reuters/Scanpix

Divi pasaules talantīgākie golferi – Taigers Vudss un Rorijs Makilrojs – 29. oktobrī Ķīnā aizvadīs paraugmaču, izspēlējot vienu raundu jeb 18 bedrītes.

Sacensība notiks pirmdienā, dienu pēc tam, kad abi būs noslēguši dalību dažādos turnīros Āzijā. Paredzētā paraugmača organizēšana notikusi pāris mēnešus, paziņojis "Excel Sports Management" aģentūras pārstāvis Marks Stainbergs.

Makilrojs svētdien uzvarēja "PGA Championship", pievienojoties Vudsam vairāku elitāru sasniegumu sarakstā. Interesanti, ka Makilrojs abus savus "major" titulus izcīnījis ar astoņu sitienu pārsvaru (arī pērn "US Open"). Pēdējo 35 gadu laikā uzvaras divos vai vairāk "major" turnīros ar 8+ sitieniem bijis pa spēkam tikai Taigeram un Rorijam.

"Ceru, ka Makilroja otrā "major" uzvara un atgriešanās ranga 1. vietā piedos šai paraugspēlei īpašu pieskaņu. Rorijs atkal ir pirmais pasaulē un kopā ar Vudsu abi ir vislabāk zināmākie vārdi pasaules golfā," norādīja Stainbergs.

Vudss no 25. līdz 28. oktobrim spēlēs Malaizijā, bet Makilrojs tajā pašā laikā piedalīsies "Volvo Masters" turnīrā Šanhajā. Vudss ar Makilroju pirms tam kopā var spēlēt arī Raidera kausā. Ziemeļīrijas golferis ar sajūsmu gaida oktobra beigas: "Tas būs forši! Pirmo reizi man ar Taigeru būs kas tāds."

Izmantotie resursi:
PGA Leaderboard : Golf Digest.com