Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Avotos" notiks 10. LOK prezidentu kauss golfā un "Ogre Open" atklātais turnīrs golfā

Sestdien, 17.septembrī golfa laukumā “Avoti” pie Valmieras norisināsies 10. Latvijas Olimpiskās komitejas prezidentu kauss golfā, savukārt dienu vēlāk – 18.septembrī tiks dots starts Ogres atklātajam golfa turnīram.

LOK prezidentu kauss golfā notiek jau desmito gadu pēc kārtas un tas izveidots par godu Latvijas Olimpiskās komitejas prezidentiem Vilnim Baltiņam un Aldonam Vrubļevskim. LOK kauss golfā tiek izcīnīts kungu un dāmu konkurencē, spēlējot 18 bedrītes (2 apļus) sitienu spēlē (stroke). Aizvadītā gada uzvarētāju tituli būs jāaizstāv valmieriešiem Ingaram Matisonam un Ivetai Lopatko. Sacensību sākums sestdien, 17.septembrī pl.10.00.

Turnīru atbalsta būvuzņēmums “SCO Centrs”, būvmateriālu lielveikals “BŪVE”, DUS “Valdeko”, Suvenīru darbnīca un atpūtas komplekss “Avoti”.

Svētdien, 18.septembrī golfa laukumā “Avoti” “Ogres golfa klubs” sadarbībā ar golfa un tenisa klubu “Avoti” organizēs Ogre OPEN atklāto turnīru golfā. Turnīrā tiks izspēlētas 18 bedrītes un uzvarētāji tiks noskaidroti kungu un dāmu konkurencē pēc HCP neto formāta. Sacensībās aicināts piedalīties jebkurš golferis. Sacensību sākums 18.septembrī – pl.11.00.

Skatītājiem golfa turnīrus klātienē iespējams vērot bez maksas. “Avotu” golfa laukums atrodas Valmiermuižā, Burtnieku novadā vien trīs kilometru attālumā no Valmieras centra. Laukums nodrošina kā sacensību organizēšanas, tā treniņu iespējas gan bērniem, gan pieaugušajiem.

Informāciju sagatavoja
Kristaps Matisons


, 2016-09-14 15:08, pirms 8 gadiem
Kas tas par sviestu, LOK prezidentu kauss?? Un kāpēc tieši golfā? Šiem darboņiem gribas, lai rīko savus personīgos kausus.
Nellija Korda. Foto: Reuters/Scanpix

Golfere Korda atkārto LPGA rekordu un triumfē piektajā turnīrā pēc kārtas

LETA--AP. ASV golfere Nellija Korda svētdien atkārtoja Sieviešu profesionālā golfa asociācijas (LPGA) rekordu, triumfējot piektajā turnīrā pēc kārtas.
Taigers Vudss. Foto: EPA/Scanpix
1

"Nike" un Taigers Vudss pārtrauc 27 gadus ilgušo sadarbību

Sporta apģērbu gigants "Nike" un vēsturē atpazīstamākais golferis Taigers Vudss paziņojuši par sadarbības pārtraukšanu. Tā sākās 1996. gadā, kad Vudss kļuva par profesionāli, un ilga 27 gadus.
Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas golferi atgūst Raidera kausu

LETA--AFP. Eiropas golferi svētdien Romā noturēja pārsvaru duelī ar ASV komandu un savā īpašumā atguva Raidera kausu.