Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Vudss atkal guvis ceļgala savainojumu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vudss atkal guvis ceļgala savainojumu
Taigers Vudss
Foto: AFP/Scanpix

Bijušais golfa ranga līderis, amerikānis Taigers Vudss, savainojuma dēļ nav spējis pabeigt "Players Championship" turnīru, no tā izstājoties jau pēc pirmajām deviņām bedrītēm.

Taigers piedalījās pirmajā turnīrā kopš "Masters" sacensībām, kurās viņš iedzīvojās kārtējā savainojumā. Atgriešanās Vudsam izdevās pagalam neveiksmīga. Treniņus atsācis tikai pirmdien, Vudss vakar bija spiests izstāties no "Players Championship" turnīra, tā pirmajā kārtā gūstot ceļgala savainojumu.

"Šis ir ļoti nozīmīgs turnīrs, tāpēc vēlējos spēlēt, taču diemžēl nebiju spējīgs to pabeigt," teica Vudss, kurš izgāja vien pirmās deviņas bedrītes, tās veicot ar 42(!) sitieniem. Tobrīd Taigers līderim zaudēja desmit sitienus un nolēma izstāties.

Jāpiebilst, ka šoreiz Vudss savainojis kreiso ceļgalu, ar kuru viņam problēmas bijušas jau agrāk. Spēlējot faktiski ar vienu kāju, Vudss 2008. gadā uzvarēja "US Open" turnīrā. Arī toreiz viņam bija savainots kreisais ceļgals. Pagaidām nav zināms, kad ranga 8. numurs varēs atkal spēlēt.

Izmantotie resursi:
AP

  -1 [+] [-]

, 2011-05-13 22:07, pirms 13 gadiem
Nevar saprast vai trauma gūta spēlējot golfu vai izmēģinot kādu jaunu pozu pie "jautrām" meitenēm?

  +2 [+] [-]

, 2011-05-13 23:24, pirms 13 gadiem
Interesanti. Pāris gadus atpakaļ, tad kad čalis ļoti labi spēlēja viņam arī bija smaga trauma, bet viņs turpināja, par spīti tai.
Tagad iet sūdīgi un traumas dēļ izstājas. Gan jau, ka taktisks lēmums, lai sagatavotos svarīgākiem mačiem, bet tomēr.. viela pārdomām.

  -4 [+] [-]

, 2011-05-14 00:12, pirms 13 gadiem
Njā, trauma golfā ir apmēram tas pats kas trauma šautriņās... Smieklīgi. Cik tad var izgāzties kā veca sēta.

  -2 [+] [-]

, 2011-05-14 00:25, pirms 13 gadiem
Kā spēlējot golfu var dabūt šādu traumu!?