Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Vudlends pirms vētras sasniedz "PGA Championship" 36 bedrīšu rekordu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vudlends pirms vētras sasniedz "PGA Championship" 36 bedrīšu rekordu
Gerijs Vudlends
Foto: AFP/Scanpix

Vētras dēļ piektdien neizdevās pabeigt 2. raundu Sentluisā notiekošajā "PGA Championship" turnīrā. No 36 bedrītes veikušajiem golferiem otro dienu pēc kārtas mirdzēja ranga 44. numurs Gerijs Vudlends, kurš arvien ir vadībā, sasniedzot rezultātu -10.

"PGA Championship" līderi pēc nepilna otrā raunda

-10 Gerijs Vudlends
-9 Kevins Kisners
-8 Brukss Kepka
-7 Dastins Džonsons, Šarls Švorcels, Tomass Pīterss, Rikijs Faulers
-6 Brendons Stouns

Gerijs Vudlends pirmos divus raundus izspēlēja ar 64 un 66 sitieniem. Summā gūtais rezultāts ar 130 sitieniem ir labākais rezultāts "PGA Championship" vēsturē pēc pirmajiem diviem raundiem. Vudlends vēl ne reizi nav finišējis "major" turnīru Top 10.

Līdz brīdim, kad piektdienas pievakarē "Bellerive Country Club" laukumā ieradās lietus un pēc tam arī vētra, bija lieliski spēlēšanas apstākļi augstvērtīgu rezultātu sasniegšanai. "US Open" čempions Brukss Kepka un bijušais "Masters" čempions Šarls Švorcels izcēlās ar 63 sitienu raundu, kas ir atkārtots labākais raunds turnīra vēsturē. Abiem pēdējās bedrītes izspēlē bija iespēja pārspēt rekordu, turklāt Kepka pirms pēdējām divām bedrītēm pretendēja uz "major" turnīru vēsturē pirmo raundu ar 61 sitienu.

2. raundu nav pabeigusi puse golferu, ieskaitot pagājušā gada čempionu Džastinu Tomasu, kurš spēlē vienā grupā ar Taigeru Vudsu un Roriju Makilroju. Viņi ir veikuši tikai septiņas bedrītes.

Tā kā 2. raunds vēl nav pabeigts, Vudlenda uzstādītais rekords var tikt pārspēts. 3. raunds sāksies pusstundu pēc tam, kad būs zināmi "cut" līniju pārsniegušie golferi.

Visi rezultāti: https://www.pga.com/events/pgachamp...