Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Vudss plāno atgriezties oktobra vidū

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vudss plāno atgriezties oktobra vidū
Taigers Vudss
Foto: AP/Scanpix

Titulētais amerikāņu golferis Taigers Vudss, kurš nav spēlējis jau vairāk nekā gadu, trešdien paziņoja par plāniem spēlēt oktobra vidū gaidāmajā "Safeway Open" un līdz gada beigām pievienot vēl divus turnīrus.

Muguras savainojumu nomocītais 14-kārtējais "major" turnīru čempions Vudss pēdējo reizi spēlēja pagājušā gada augustā, pēc tam viņam tika veiktas vēl divas operācijas. Šogad bija pirmais gads viņa profesionālajā karjerā, kad Taigers izlaida visus sezonas četrus "major" turnīrus.

No 13. līdz 16. oktobrim Napā (Kalifornija) gaidāmais "Safeway Open" viņam būs pirmais turnīrs pēc 416 dienu pārtraukuma. Bijušais ranga līderis šobrīd atrodas tikai 711. vietā.

"Mana rehabilitācija šobrīd tikusi tik tālu, ka varu sākt plānot turnīrus, bet vēl daudz darba priekšā. Vai varēšu spēlēt, būs atkarīgs no rehabilitācijas progresa. Ceru, ka man būs spēlēšanai nepieciešamais līmenis," savā mājaslapā citēts 40 gadus vecais Vudss.

"Safeway Open" būs 2016./2017. gada PGA sezonas pirmais turnīrs un notiks divas nedēļas pēc Raidera kausa, kur Vudss pildīs otrā kapteiņa funkcijas ASV komandā. Taigers pēc došanās uz Kaliforniju šogad plāno spēlēt vēl arī novembra sākumā Eiropas tūres sacensībās "Turkish Airlines Open" Antaljā un decembrī sava fonda organizētajā "Hero World Challenge" turnīrā Bahamu salās.

     [+] [-]

, 2016-09-08 16:31, pirms 8 gadiem
Tiger atgriežas... bet pamats šim visam ir azartspēles, tāpēc nekas cits neatliek, kā atgriezties un spēlēt. Pretēji, ja kāposts būtu sakrāts jau varēja pensijā pirms 3 gadiem iet.