Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Pretendentu pulks uz Dubaijas titulu palielinājies

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Pretendentu pulks uz Dubaijas titulu palielinājies
Migels Anhels Himenezs
Foto: AFP/Scanpix

Dubaijā sestdienas pēcpusdienā noslēgusies trešā kārta ''Dubai Desert Classic'' turnīrā. Pirms svētdienas pēdējām18 bedrītēm vadībā atrodas četri golferi – Migels Anhels Himenezs, Tongčai Džaidī, Lī Vestvuds un Alvaro Kiross.

Vakar vadībā ar viena sitiena handikapu izvirzījās labākais Āzijas golferis Tongčai Džaidī no Taizemes. Arī pēc sestdienas cīņām viņš ir vadošo pulkā, taču vairs ne vienvadībā, jo viņam ar -11 piebiedrojušies arī spānis Migels Anhels Himenezs, anglis Lī Vestvuds un spānis Alvaro Kiross.

Cerības uz titula aizstāvēšanu vēl nav zaudējis pērnā gada čempions Rorijs Makilrojs. Jaunajam īru talantam ir -9, taču skaidrs ir tas, ka rīt vien ar paša lielisku sniegumu būs par maz, nepieciešamas būs arī konkurentu neveiksmes. Un konkurentu šoreiz ir diezgan daudz – četri priekšā un, iespējams, cīņā par trofeju iesaistīsies kāds no sekotājiem.

Ar visiem rezultātiem var iepazīties šeit.

Izmantotie resursi:
europeantour.com