Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

"Dubai Desert Classic" turnīrā vadībā Džaidī

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Dubai Desert Classic" turnīrā vadībā Džaidī
Tongčai Džaidī
Foto: AFP/Scanpix

Dubaijā noslēgusies otrā sacensību diena ''Dubai Desert Classic'' turnīrā, par kura līderi pēc 36 bedrītēm kļuvis Āzijas pirmais numurs Tongčai Džaidī, kuram ir viena sitiena pārsvars pār tuvākajiem sekotājiem.

Pēc vakar veiktajām pirmajām 18 bedrītēm sacensību vadībā bija seši golferi, tosarp arī pērnā gada čempions Rorijs Makilrojs. Šodien lieliski nostartēja Āzijas pirmais numurs Tongčai Džaidī no Taizemes, kurš 18 bedrītes izgāja ar sešiem birdie un dienu pabeidza ar -6, kas viņam ļāva otro dienu pabeigt līdera godā.

Vienu sitienu viņam zaudē spānis Migels Anhels Himenezs (šodien -5 un kāpums no 10. vietas), Stīvens Dods un Eiropas pirmais numurs Lī Vestuds, savukārt Makilrojam ''tikai'' -2 un summā -6, kas ir tikai divus sitienus vairāk nekā līderim.

Ar visiem rezultātiem var iepazīties šeit.

Turnīrs noslēgsies svētdien.

Izmantotie resursi:
europeantour.com