Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Mikelsons "Masters" titula aizstāvēšanai iesildās ar uzvaru Hjūstonā

Mikelsons "Masters" titula aizstāvēšanai iesildās ar uzvaru Hjūstonā
Fils Mikelsons
Foto: AFP/Scanpix

Ar amerikāņu golfera Fila Mikelsona uzvaru aizvadītajā nedēļas nogalē noslēdzās pēdējais turnīrs pirms ceturtdien startējošā „Masters” – Hjūstonas „Open” sacensības.

40 gadus vecais Mikelsons, kurš pērn trešo reizi karjerā triumfēja „Masters” sacensībās (2004., 2006., 2010.), uzvaru nodrošināja ar -7 rezultātu pēdējā kārtā, 18 bedrītes veicot ar 65 sitieniem, kā rezultātā viņam finišā bija trīs sitienu pārsvars pār tautiešiem Skotu Verplanku un tūres pirmgadnieku Krisu Kērku.

Mikelsonam tā ir 47. uzvara karjerā un 39. panākums PGA tūres ietvaros, kā arī panākums ļāvis rangā uz 3. vietu. Vadībā joprojām divi eiropieši – vācietis Martins Kaimers un anglis Lī Vestvuds, tikmēr Taigers Vudss atrodas sev necilajā 7. vietā, nokrītot vēl par divām vietām. Starp citu, šī ir pirmā reize kopš 1997. gada, kad Mikelsons rangā atrodas virs Taigera.

Ceturtdien, 7. aprīlī, Augustā (Džoržijas štats ASV) sāksies gada pirmais (no četriem) „major” turnīrs – „Masters”.

Izmantotie resursi:
The Official Site of the PGA TOUR - PGATOUR.com


Taigers Vudss. Foto: EPA/Scanpix
1

"Nike" un Taigers Vudss pārtrauc 27 gadus ilgušo sadarbību

Sporta apģērbu gigants "Nike" un vēsturē atpazīstamākais golferis Taigers Vudss paziņojuši par sadarbības pārtraukšanu. Tā sākās 1996. gadā, kad Vudss kļuva par profesionāli, un ilga 27 gadus.
Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas golferi atgūst Raidera kausu

LETA--AFP. Eiropas golferi svētdien Romā noturēja pārsvaru duelī ar ASV komandu un savā īpašumā atguva Raidera kausu.
Karlota Siganda un Susanna Petešena. Foto: AFP/Scanpix

Eiropas golferes saglabā savā īpašumā Sūlheima kausu

LETA--AP. Eiropas golferes svētdien Spānijā cīnījās neizšķirti ar ASV komandu, saglabājot savā īpašumā Kaštena Sūlheima vārdā nosaukto kausu.