Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

9. Avotu kausu golfā izcīna Uģis Audriņš un Linda Lapa

9. Avotu kausu golfā izcīna Uģis Audriņš un Linda Lapa
Foto: Raivo Sarelainens

Aizvadītajā nedēļas nogalē golfa laukumā “Avoti” pie Valmieras notika 9.Avotu kauss golfā, kur par uzvarētājiem kļuva valmierieši - Uģis Audriņš un Linda Lapa.

Sestdien, 1.oktobrī golfa laukumā “Avoti” devīto gadu pēc kārtas tika izspēlets Avotu kauss golfā, kur uzvarētāji tika noskaidroti kungu un dāmu ieskaitē pēc Stableford formāta. Lai gan ārā iestājies rudens, aktīvākajiem golferiem tas nebija šķērslis, lai baudītu golfa spēli, uz turnīru pulcējot 15 dalībniekus, kas uzvarētājus noskaidroja 18 bedrīšu izspēlē.

Kungiem Avotu kausu izcīnīja Uģis Audriņš (43 punkti), otrajā vietā ierindojās Dzintars Šnepsts (38 punkti), bet trešo vietu ar 36 punktiem ieguva Ģirts Ciguzis. Dāmām Avotu kausu otro gadu pēc kārtas ieguva Linda Lapa. Otro vietu izcīnīja Diāna Stupele, bet trešajā vietā – Daiga Matisone.

“Avotu” golfa laukums atrodas Valmiermuižā, Burtnieku novadā vien trīs kilometru attālumā no Valmieras centra. Laukums nodrošina kā sacensību organizēšanas, tā treniņu iespējas gan bērniem, gan pieaugušajiem.

Informāciju sagatavoja
Kristaps Matisons
Biedrība “Golfa un tenisa klubs AVOTI”


Taigers Vudss. Foto: EPA/Scanpix
1

"Nike" un Taigers Vudss pārtrauc 27 gadus ilgušo sadarbību

Sporta apģērbu gigants "Nike" un vēsturē atpazīstamākais golferis Taigers Vudss paziņojuši par sadarbības pārtraukšanu. Tā sākās 1996. gadā, kad Vudss kļuva par profesionāli, un ilga 27 gadus.
Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas golferi atgūst Raidera kausu

LETA--AFP. Eiropas golferi svētdien Romā noturēja pārsvaru duelī ar ASV komandu un savā īpašumā atguva Raidera kausu.
Karlota Siganda un Susanna Petešena. Foto: AFP/Scanpix

Eiropas golferes saglabā savā īpašumā Sūlheima kausu

LETA--AP. Eiropas golferes svētdien Spānijā cīnījās neizšķirti ar ASV komandu, saglabājot savā īpašumā Kaštena Sūlheima vārdā nosaukto kausu.