Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Vudss apņēmies labot Niklausa rekordu

Vudss apņēmies labot Niklausa rekordu
Taigers Vudss un Lī Vestuds
Foto: Reuters/Scanpix

Golfa ranga otrais numurs Taigers Vudss pirms Ķīnā startējošā "HSBC Championship" turnīra paudis apņemšanos atgriezties ranga pirmajā vietā un izcīnīt vairāk par 18 "major" tituliem.

Amerikānis intervijā BBC atklāja, ka ir nopietni noskaņojis kļūt par vēsturē visvairāk "major" titulu ieguvušo golferi. Pašreiz Taigera kontā ir 14 "major" titulu, par četriem mazāk nekā leģendārajam Džekam Niklausam.

"Niklausam bija nepieciešami vairāk nekā 20 gadi, lai to paveiktu. Man ir tikai 34 gadi, tā kā viss vēl priekšā. Galvenais – būt pārliecinātam par saviem spēkiem un kļūt labākam," teica Vudss, kurš svētdien anglim Lī Vestvudam zaudēja ranga pirmo vietu, kurā viņš bija atradies pēdējo 281 nedēļu.

Taču jau šonedēļ Taigers var atgriezties ranga galvgalī. Lai to paveiktu, viņam jāuzvar Ķīnā ceturtdien startējošā "HSBC Championship" turnīrā. "Katrā turnīrā piedalos, lai uzvarētu. Citādi jau nav jēgas nemaz sākt turnīru, ja nedomā par uzvaru. Tieši tāpēc mēs visi esam šeit, tā bijis vienmēr – lai uzvarētu, nevis ierastos un savam priekam uzspēlētu golfu," teica Vudss.

Amerikānis uzsvēra to, ka galvenā motivācija aizvien ir uzvaras: "Uzvaras! Tā tas bijis jau kopš junioru laikiem. Bijuši vairāki gadi, kad esmu uzvarējis. Tas bija "forši". Šīs nedēļas turnīrā ir ļoti spēcīgs sastāvs, kas ir liels izaicinājums."

Vudss veltīja atzinīgus vārdus ranga jaunajam līderim: "Lī viennozīmīgi ir bijis visstabilākais "major" turnīros pēdējo divu gadu laikā. Viņš vēl nav uzvarējis "major" turnīros, taču ir bijis ļoti tuvu. Domāju, ka tas ir tikai laika jautājums. Lai būtu par pirmo rangā, jāuzvar turnīros. Es neesmu uzvarējis nevienā turnīrā jau gadu."

Izmantotie resursi:
BBC


, 2010-11-02 17:17, pirms 13 gadiem
Nu nu.. savās pēdējās sacensībās ja nemaldos ierindojās 78.vietā no 80! Ilgā pauze ir nākusi par sliktu.
, 2010-11-02 20:27, pirms 13 gadiem
un tagad es kritu no kresla!ta turpinot pat ar 120 gadiem nepietiks
, 2010-11-03 23:53, pirms 13 gadiem
Pareizā attieksme no TW atkal!!!
Tik uz priekšu. Rydera Kausa beigās jau TW labi nozīmējās, kā pirms 10 gadiem, ar pāris Berdie un Eagle!!!
Būs interesanti redzēt kas tur HSBC Šanhajā būs. Trilleris!
Nellija Korda. Foto: Reuters/Scanpix

Golfere Korda atkārto LPGA rekordu un triumfē piektajā turnīrā pēc kārtas

LETA--AP. ASV golfere Nellija Korda svētdien atkārtoja Sieviešu profesionālā golfa asociācijas (LPGA) rekordu, triumfējot piektajā turnīrā pēc kārtas.
Taigers Vudss. Foto: EPA/Scanpix
1

"Nike" un Taigers Vudss pārtrauc 27 gadus ilgušo sadarbību

Sporta apģērbu gigants "Nike" un vēsturē atpazīstamākais golferis Taigers Vudss paziņojuši par sadarbības pārtraukšanu. Tā sākās 1996. gadā, kad Vudss kļuva par profesionāli, un ilga 27 gadus.
Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas golferi atgūst Raidera kausu

LETA--AFP. Eiropas golferi svētdien Romā noturēja pārsvaru duelī ar ASV komandu un savā īpašumā atguva Raidera kausu.