Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1171, Did:0, useCase: 3

Anglijas elites līga - iespaidi Koventrijas mačā pret Muštukova komandu

Pagājušo svētdien devos uz Koventriju, lai noskatītos Anglijas elites līgas maču ar Muštukova piedalīšanos - "Coventry Blaze" pret "Shefield Steelers".

Biļete maksāja 16 mārciņas, Carling alus - 3 mārciņas. Arēnā ir 2100 sēdvietas, kas arī bija par 90% aizpildītas. Atmosfēra ļoti ģimeniska, daudz bērnu, izskatās, ka cilvēki atnākuši sevi parādīt un uz citiem paskatīties un pie reizes pavērot hokeju.

Par pašu spēli - Muštukova Steelers ir līgas līderi, bet Blaze ir tabulas vidusdaļā. Steelers bija ievērojami labāki un uzvarēja ar 4:1. Muštukovs spēlē piedalījās trīs reizes - uztaisīja vienu seivu, vienreiz dabūja pa štangu un ielaida vienu golu, ko vairākumā pielaboja vārtu priekšā. Pārējie metieni noteikti bija vienkāršāki nekā Dinamo treniņā. Spēle bija izteikti uz vienu pusi, tādēļ diezgan garlaicīga. Knapi nosēdēju līdz beigām, lai gan biju speciāli braucis 100 km.

Mans subjektīvais viedoklis par līmeni. Pagājušā gada Dinamo Juniors noteikti būtu viena no vadošajām līgas vienībām. Cik tagad saprotu, hokeju līgā spēlē trīs vienības - Šefīlda, Kardifa un Belfāsta, ar tiem tad arī cīnītos. BAČu pēdējo reizi klātienē vēroju iepriekšējā sezonā - tas bija par klasi augstāks līmenis. Tā kā esmu redzējis tikai vienu angļu spēli, tad skaidrs, ka nevaru ļoti objektīvi spriest, taču tomēr atļaušos. Tas ir Latvijas čempionāta līmenis laikā, kad spēlēja R2000, LM, Ogre un Latgale, tikai labāk noorganizēts. Un tas jau skaidrs, nauda vairāk ienāk. ja 2000 skatītāji samaksā 15 latus par spēli un tā 30 spēles sezonā, tas vien jau ienes ap miljonu latu. Skatītāji gan mazāk prasīgi, maksāt 15 latus par šo nav prāta darbs :)

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2011-02-13 14:55, pirms 13 gadiem
Volx rakstīja: Par alus cenu varēji pierakstīt ka tas maksā tāpat kā visur citur britu salās.
Īstenībā es biju pārsteigts, ka arēnā alus tik lēts. Labā pabā alus maksā tuvāk pie četrām mārciņām, letākā - 2.5 mārciņas. Carling gan ir pilnīgas čuras, tad jau Lukss arēnā Rīga ir viens varen gards miestiņš

  +9 [+] [-]

, 2011-02-13 14:57, pirms 13 gadiem
Pedejais_vacietis rakstīja: Paldies- " Tā kā esmu redzējis tikai vienu angļu spēli, tad skaidrs, ka nevaru ļoti objektīvi spriest, taču tomēr atļaušos"
- Es, Pēdējais_vācietis NEATĻAUJU!
LM no tiem pašiem Bleizeriem dabūja pa pakausi tā,ka nav citu komentāru kā paklanīties un atzīt,ka viņi ir labāki:
"Metalurgam" bezierunu sakāve pret "Blaze"
lūk Muštakovs pats:
Muštukovs: "Anglijas klubi sekmīgi varētu...

un par to R2000, tas bija tas laiks, kad R2000 spēlēja Latvijas hokeja leģenda S.Ž, viņa komandas biedrs no Wild, Hendriksons, un Latvijas labums? -skaidrs,ka līmenis bija labs, ja pat es skatījos ar aizrautību tās spēles. bet kāds tad,tagad ir LAČ hok.līmenis?-prasi Abragam
Kā LM varēja zaudēt Blaze ar 1:6, to es nesaprotu. Iespējams, ka bija tāda likme kā vairāk nekā +4
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2011-02-13 15:08, pirms 13 gadiem
Paldies autoram, tas ir tas ko gaidiju, iespējams ar to arī skaidrojama Ervīna daudzo sauso spēļu bilance.

 +17 [+] [-]

, 2011-02-13 15:17, pirms 13 gadiem
Bija jau aizdomas par zemo līmeni. Paldies Wendel Clark par informatīvo rakstu.

P.S. Vai topika ,par nespēlēšanu izlasē, pazušana nozīme Ervīna atgriešanos izlase?

 +11 [+] [-]

, 2011-02-13 15:22, pirms 13 gadiem
reaging89 rakstīja: Kā tad tu paspēj gan Uz BAČ paskatīties,gan uz Dinamo treniņiem...Visur paspēj?????vēl viens nolicējs...Ko jūs to ervīnu aiztieciet?Vai tā viņš jums kādam ko nodarījis?goda vārds-lohi kaut kādi.
Mans mērķis nebija nolikt Muštukovu vai līgu, uzrakstīju tikai to, ko redzēju. Vēlreiz atkārtoju, esmu redzējis tikai vienu spēli, varbūt Blaze bija neveiksmīga diena, varbūt kaut kas cits. Taču spēle nebija īpaši baudāma, ne īsti agresīva, ne ātra. Tomēr uzskatu, ka otrā ešelona Latvijas spēlētājiem tas ir labs variants, ja var nopelnīt 700-1000 mārciņas nedēļa, tas nav slikti. Un iespējams citās spēles ir labākas

  +1 [+] [-]

, 2011-02-13 15:25, pirms 13 gadiem
reaging89 rakstīja: Kā tad tu paspēj gan Uz BAČ paskatīties,gan uz Dinamo treniņiem...Visur paspēj?????vēl viens nolicējs...Ko jūs to ervīnu aiztieciet?Vai tā viņš jums kādam ko nodarījis?goda vārds-lohi kaut kādi.
Ir lasīts par Muštukova sauso spēli, kur pretinieki izdarījuši pa vārtiem tikai 13 metienus. Britu līgas klubu līmeņa nevienlīdzību nevar noliegt.

  -2 [+] [-]

, 2011-02-13 15:30, pirms 13 gadiem
Lai vai kā, bet spēlē pret Ukrainu vārtu zaudējumos Muštukovu vainot nevar. Tas ka Anglijā ir diezgan švaks čempis ir skaidrs jebkuram, kas drusku seko līdzi hokejam. Tas vien, ja komanda uz spēli atnāk deviņu vīru sastāvā un pārliecinoši vinnē par kaut ko liecina. Kaut kā šaubos, ka deviņi dinamieši Vilkus vai SMS pārliecinoši vinnētu. Bet nu vēl viens kandidāts (Raitums) spēlē Kazahijā, tur nu vispār nekāda hokeja nav.

  -1 [+] [-]

, 2011-02-13 15:35, pirms 13 gadiem
Wendel Clark rakstīja: Mans mērķis nebija nolikt Muštukovu vai līgu, uzrakstīju tikai to, ko redzēju. Vēlreiz atkārtoju, esmu redzējis tikai vienu spēli, varbūt Blaze bija neveiksmīga diena, varbūt kaut kas cits. Taču spēle nebija īpaši baudāma, ne īsti agresīva, ne ātra. Tomēr uzskatu, ka otrā ešelona Latvijas spēlētājiem tas ir labs variants, ja var nopelnīt 700-1000 mārciņas nedēļa, tas nav slikti. Un iespējams citās spēles ir labākas
Nu nezinu,nezinu šie teikumi nav kāda nolikšana??Muštukovs spēlē piedalījās trīs reizes - uztaisīja vienu seivu, vienreiz dabūja pa štangu un ielaida vienu golu, ko vairākumā pielaboja vārtu priekšā. Pārējie metieni noteikti bija vienkāršāki nekā Dinamo treniņā. Nu maz ticami,ka parējie 30metieni bija nekādi...Manuprāt,cilvēciņ parāk lieli jūs visi hokeja meistari esat palikuši...

  +6 [+] [-]

, 2011-02-13 15:44, pirms 13 gadiem
Fedorov91 rakstīja: Ir lasīts par Muštukova sauso spēli, kur pretinieki izdarījuši pa vārtiem tikai 13 metienus. Britu līgas klubu līmeņa nevienlīdzību nevar noliegt.
Tur jau tā nelaime ka daudzi līdzjutēji pievērš pārāk lielu uzmanību sausajam metienu daudzumam, nesaprotot ka metieni var būt dažādi. Pagājušajā gadā SKA daudz meta pa RD vārtiem, metieni nepiesegti, vārtsargam labi redzami, tad tas tik vēl trūka ka tādus vārtsargs laidīs iekšā.

  +4 [+] [-]

, 2011-02-13 15:45, pirms 13 gadiem
reaging89 rakstīja: Manuprāt,cilvēciņ parāk lieli jūs visi hokeja meistari esat palikuši...
Savukārt, manuprāt, jums, Ervīna radiem, draugiem un kas nu jūs tur esat, vajadzētu beigt te rakstīt visas šīs muļķības. Tiešām nesaprotat, ka beigās apkaunojat gan paši sevi, gan arī Muštukovu?

  +4 [+] [-]

, 2011-02-13 15:54, pirms 13 gadiem
xxzz rakstīja: Savukārt, manuprāt, jums, Ervīna radiem, draugiem un kas nu jūs tur esat, vajadzētu beigt te rakstīt visas šīs muļķības. Tiešām nesaprotat, ka beigās apkaunojat gan paši sevi, gan arī Muštukovu?
Tieši tā, vajag spēlēt, cīnīties, parādīt sevi un nevis barot mūs ar rakstiem par statistiku.
Ervīns pērn labi nospēlēja pret Atlantu, bet RD juniors bija vienkārši briesmīgas spēles.
Nu nevar būt ka pēkšņi čalis baigi progresējis un sācis visu ķert, protams vēlu viņam visu to labāko un godīgā cīņā kļūt par LV izlases vārtsargu.

  +3 [+] [-]

, 2011-02-13 16:01, pirms 13 gadiem
maris777 rakstīja: ... Bet nu vēl viens kandidāts (Raitums) spēlē Kazahijā, tur nu vispār nekāda hokeja nav.
da beidz muldēt... Kazahstānas līgas līmenis ir stipri tuvu BAČ līmenim...

protams, protams - var jau apgalvot, ka viss, kas ir zem KHL, ir amatieru līmenis...

  +7 [+] [-]

, 2011-02-13 16:02, pirms 13 gadiem
Pedejais_vacietis-tu esi lohs un no hokeja neko nerubī

  +6 [+] [-]

, 2011-02-13 16:19, pirms 13 gadiem
maris777 rakstīja: Lai vai kā, bet spēlē pret Ukrainu vārtu zaudējumos Muštukovu vainot nevar. Tas ka Anglijā ir diezgan švaks čempis ir skaidrs jebkuram, kas drusku seko līdzi hokejam. Tas vien, ja komanda uz spēli atnāk deviņu vīru sastāvā un pārliecinoši vinnē par kaut ko liecina. Kaut kā šaubos, ka deviņi dinamieši Vilkus vai SMS pārliecinoši vinnētu. Bet nu vēl viens kandidāts (Raitums) spēlē Kazahijā, tur nu vispār nekāda hokeja nav.
Kazaahstānas trīs klubi spēlēja KAL arī labākās jauniešu komandas spēlēja krievija, bet viņi nolēma ,ka turpmāk visi izņemot Baris spēlēs tikai Kazahstānas čempionātā,tā kā hokejs tur ir labs. Kazahstānas klubi kuri pirms tam spēlēja KAL pie tam bija vieni no vadošajiem.

  +3 [+] [-]

, 2011-02-13 17:03, pirms 13 gadiem
Pedejais_retards
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-02-13 19:22, pirms 13 gadiem
Ko jūs te varat spriedelēt par kaut kādu līmeni !!! Jums pašiem nav "nekāds līmenis" āmurgalvas jūs visi !
Es 20. feb. aizbraukšu apskatīties Steelers vs Cardiff, lai vēlreiz pārliecinātos kādi muļķi raksta komentārus SC.

  +2 [+] [-]

, 2011-02-13 20:44, pirms 13 gadiem
da nu,esli takoj hokkeist kak Hartmanis zabivajet tam regularno,kakoj tam mozet bit Liimenis..smeshno..kak vsegda nashi fani ne smotrjat pravde v glaza

     [+] [-]

, 2011-02-13 20:49, pirms 13 gadiem
biju aizgajis gada sakuma uz cardiff v newcastle. Biju cerejis redzet fizisku kanadas zemo ligu hokeju, bet neka , jo izskatijas ka newcastle bija atbraukusi zaudet. Hartmanis izskatijas labakam rokam ka lielaka dala , bet ipashi laukuma neravas. Ta ari newcastle zaudeja bez variantiem. Var jau but ja speletu top komandas butu interesantak. Hokejs diezgan lens pat prieksh maza laukuma. Kops R2000 vairs nespele BAC, neesmu redzejis BAC limeni ,nevaru ta uzreiz salidzinat.

  +7 [+] [-]

, 2011-02-13 21:00, pirms 13 gadiem
Cilvēks nemaz nav bijis tajā spēlē.Sportacentrs.com ir tenku vāceles. Rekur links,kur aprakstītoi visi šie momenti Coventry Blaze Ice Hockey Club Un pat bilde no halles nav viņa nobildēta bet nokopēta no wikipedijas....... Coventry Blaze - Wikipedia, the free encyclopedia Vai pašam labāk palika,kad nomelno kādu "ne po delu..." P.S. toreiz Muštukovam bija daudz darbiņa,nevis ka te minēts.

  +2 [+] [-]

, 2011-02-13 21:22, pirms 13 gadiem
Starp citu Raitums Kazahstānas līgas labākais vārtsargs......

КАЗАХСТАНСКАЯ ФЕДЕРАЦИЯ ХОККЕЯ С ШАЙБОЙ

  +2 [+] [-]

, 2011-02-14 14:59, pirms 13 gadiem
Muštakovam no tās līgas vienīgais labums ir tas, ka visu sezonu ir nodarbin'[ats ar spēlēm un uzlabo savu formu. Labāk spēlēt līgā kur laiž spēlēt, nekā pie DR uz soliņa
Un autoram paldies par rakstu

     [+] [-]

, 2011-02-15 19:04, pirms 13 gadiem
Volx rakstīja: Vācieti Žoltoks ar Hendriksonu ,Skrastiņu spēlēja BAČ un tā bija tikai viena sezona.Šobrīd LAČ ir boteikti audzis un nav lielas atšķirības ar BAČ jo agrāk vienkārši nebija kas spēlē un atceros R2000 komandā tika sagrabinati visi spēlētāji no amatieriem kas var kaut ka palīdzet un aizpildīt robus starp "profesionāļiem"(spēlēja Zaka,Suta)
NHL lokauta laikā "kārtīgi veči" spēlēja arī Spānijas līgā. Un, piedod, bet šaubos, ka Monarham BAČā sekmētos labāk, kā tas 08./09. sezonā veicās Ogrei vai Latgalei. Piekrītu, ka Latvijas līgas līmenis salīdzinot ar iepriekšējo sezonu ir audzis (Zemgale, SMS, arī praktiski visos junioru klubos pa kādam pieredzes bagātam spēlētājam tagad atrodas), taču salīdzināt Latvijas līgu ar BAČ tomēr būtu nekorekti. Šaubos, vai tai pašai LSPA Baltkrievijas otrajā līgā īpaši labi veiktos, ņemot vērā to, kā pagājušogad tur izskatījās Ozolnieki/Juniors.

     [+] [-]

, 2011-02-16 12:32, pirms 13 gadiem
Ja jau tā Anglijas līga būtu tik vāja, tad NHL večiem tur būtu tāda paslidošana, bet gadu no gada neviens bijušais NHL vecis tā īsti nav izcēlies, iespējams labi pavada vecumdienas, bet mums taču visu laiku potē, ka šamējiem cīņa ir asinīs, nu tā, ka ir viela pārdomām!

  +1 [+] [-]

, 2011-02-17 15:06, pirms 13 gadiem
Man liekas interesantaak ir skatities gliemezhu atruma sacensiibas kaa Anglijas hokeju.

Lai Edgars speele un trenejas un driiz celjas augstaak.

     [+] [-]

, 2011-02-17 15:06, pirms 13 gadiem
Kaa zaale aug ir interesantaak skatiities pat.