Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2557, Did:0, useCase: 3

Video: Ģenerālis un Bukmeikers par izlases sniegumu EČ

Eduards Ozerinskis
Basketbola Ģenerālis Valdis Valters un Bukmeikers Arvīds Rasa šoreiz tiekas brīdī, kad Latvijas basketbola izlase aizvadījusi apakšgrupu cīņas EČ un gatavojas 1/8 finālam. Tāpat Bukmeikers un Ģenerālis prognozēs, kā Eiropas labākajām komandām veiksies tālākajā turnīra gaitā.
Vērtējums: +20

     [+] [-]

, 2015-09-11 19:58, pirms 9 gadiem
Nezinu, kur Rasa skatījās spēles, lai vakar viņam nebūtu sajūta,ka spēle notiek Rīgā..

  +3 [+] [-]

, 2015-09-11 20:18, pirms 9 gadiem
sapnis rakstīja: Nezinu, kur Rasa skatījās spēles, lai vakar viņam nebūtu sajūta,ka spēle notiek Rīgā..
Nemācēšu teikt, kā izklausījās pa tv, bet Arēnā pirmajā puslaikā valdīja estiņi. Pie lūzuma loģiski, ka viss mainījās, bet pirmais puslaiks bija mega čābīgi.

     [+] [-]

, 2015-09-11 20:20, pirms 9 gadiem
sapnis rakstīja: Nezinu, kur Rasa skatījās spēles, lai vakar viņam nebūtu sajūta,ka spēle notiek Rīgā..
man ari bija tada sajuta, ka vakar bija vairak igaunu neka latviesu. videjais sektors zils. nabagi latviesi pa malam izspiesti. jau pirms speles iemetiena ''Eesti, Eesti'' domineja.

  +1 [+] [-]

, 2015-09-11 21:03, pirms 9 gadiem
Kurš teica, ka Lietuva vinēs Gruziju? Es varu saderēt ar slimo Valenčunu tur nekas viegls nebūs.

  +1 [+] [-]

, 2015-09-11 21:51, pirms 9 gadiem
jāsaka, ka mums ir briesmīgs play-off zars! Ja uzvaram Slovēniju, izredžu pret Franciju praktiski nav, un mazajā pusfinālā pretī nāk Spānija vai Grieķija.

  +1 [+] [-]

, 2015-09-11 21:55, pirms 9 gadiem
gico rakstīja: jāsaka, ka mums ir briesmīgs play-off zars! Ja uzvaram Slovēniju, izredžu pret Franciju praktiski nav, un mazajā pusfinālā pretī nāk Spānija vai Grieķija.
shiem grandiem veel ir jaauzvar

  +1 [+] [-]

, 2015-09-11 22:05, pirms 9 gadiem
kaut kā pazūd vēlēšanās visu garo pļāpāšanu klausīties, jo jau pašā sākumā dzirdu vienu pēc otra jocīgi kategoriskus spriedumus gan par sastāvu, gan par citām lietām, kur elementāri viss var apgāzties jau nākamajā spēlē un, iespējams, vēl vairākās nākamajās spēlēs. hallo prātvēderi, čempionāts vēl nav beidzies

     [+] [-]

, 2015-09-11 22:43, pirms 9 gadiem
gico rakstīja: jāsaka, ka mums ir briesmīgs play-off zars! Ja uzvaram Slovēniju, izredžu pret Franciju praktiski nav, un mazajā pusfinālā pretī nāk Spānija vai Grieķija.
Varbūt tāpēc arī slovēņi, horvāti neizcīna medaļas- ar krietnu labāku sastāvu, kāds ir mums šogad.
Slovēņi un horvāti retu reizi ir 4-niekā, bet sastāvi ļoti jaudīgi(katru EČ).

     [+] [-]

, 2015-09-11 23:44, pirms 9 gadiem
Kādi 60-100 Eur par biļetēm!?? Es ziemā paķēru pa 15 eur un biju priecīgs!!!

  +4 [+] [-]

, 2015-09-11 23:58, pirms 9 gadiem
noskatījos visu. Ļoti sakarīgi spriedelējumi un prognozes. tas kas bija attiecināms uz LAT izlasi, manuprāt būtu vēlams noklausīties arī Bagijam un dažiem spēlētājiem.
Veiksmi pret Slovēņiem!

     [+] [-]

, 2015-09-12 02:30, pirms 9 gadiem
skatos, Jānis sportacentra prognožu konkursā vinnējis 1:1 hūdiju

  +1 [+] [-]

, 2015-09-12 08:04, pirms 9 gadiem
tas kas tiešām tracina izlases izpildījumā ir tas ka no gala auta bumbu ved pāri laukumam pusstundu -pa to laiku pretinieki visi smuki sastājušies pozīcijās un Latvija nu var uzsākt savu kārtējo pozicionālo
-bļin -nu takš var gan Bertāns gan Strēlnieks fiksi paskriet -paskatīties vai ir kāda šķirba -bik izraustīt pretinieku -tas patiešām atvieglotu uzbrukumu un radītu daudz vairāk labu iespēju
-cita lieta ir ka iespējams treneru sastāvs neuzticas spēlētāju prasmei atpazīt radušās iespējas un tāpēc pieprasa spēlēt tik sagnēju spēli lai neļautu pretiniekiem skriet ātrajos pēc kļūdām un atlecošajām
-es gan domāju ka nominālie saspēles vadītāji ir pelnījuši vairāk uzticības
-also tiesa par Timmu -viņam laiks paspēlēt ārpus LV -kur viņam fiksi čaiņikā ieliks ka truļus viņš drīkst mētāt tikai brīvus un ritmā -un lai vienreiz pamācās normāli postā spēlēt (tas nozīmē arī piespēli atdot) -man nav šaubu ka viņš būs labs spēlētājs -vnk patlaban īsti nav
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-09-12 15:38, pirms 9 gadiem
vēl tālāk mikrofonus nevarējāt aizlikt??

  -1 [+] [-]

, 2015-09-12 16:03, pirms 9 gadiem
Un kā man kaitina, ka Valters pēkšņi Rasas runas vidū sāk runāties ar Celmiņu. Tāda necieņa. Vienmēr pārsit otru, Overtaimā tas pats

     [+] [-]

, 2015-09-12 16:18, pirms 9 gadiem
resnais putns rakstīja: Absolūti nepiekrītu par spēli ar Lietuvu, ka sajūtas it kā Lietuvā. MAnuprāt, mēs konkrēti viņus izbāzām arēnā, jo pirms spēles pat iesildoties, kolīdz viņi sāka bļaut Lietuva Lietuva, tā mēs uzreiz pretīm Latvija Latvija un visa arēna nospieda viņu bļāvienus. Protams, pie beigam kur mums -15, tad loģiski , ka viņi pārņēma iniciatīvu arī tribīnēs. Ne velti spēlētāji teica, ka tribīnēs mēs vismaz uzvarējām. Nezinu kur tas Rasa ir sēdējis, laikam pie bārdainajiem leišiem...Par igauņiem, loģiski , ka viņi bija daudz, ja mēs pirmo reizi dzīvē tiktu uz čempi, un tas notiktu tepat blakus, tad mēs arī aizbrauktu loti daudz, tas taču ir loģiski. Un protams, pie sākuma 11:0 viņi bija uz viļņa, bet kolīdz mēs sākām rādīt kapiņu un cīņu laukumā, tā skatītāji to novērtēja un momentā nospieda igauņus, beigās kā aizgājām priekšā tā vispār noklusa. Atmosfēra bija super un biju pat pārsteigts, cik liels atbalsts bija Latvijai, jo mēs jau zinām kādi cilvēki pārsvarā nāk uz basīti skatīties, visādi bāleri ar caciņām.... Bet ar visu to, super atmosfēra un vienotība, kolīdz ierībinās bungas tā visi pavelkās. Tāpat šitās runas, ka varēja būt tā un tā, beļģi varēja iemest tur un tur, čehi tur un tur....tai pašā laikā varēja pateikt, ka mēs vēl varējām iemest tur un tur un tur un tur un būtu +20.....kas tās vispār par bērnu runām, ka varēja iemest, varēja neiemest. Notika tā kā tam bija jānotiek un uzvarēja tas kas bija pelnījis.Viss? Kas tas par ekspertu ?
taa tik veel truuka, ka muusu fani, esot stabilaa vairaakumaa, buutu klusaaki

  -1 [+] [-]

, 2015-09-14 08:41, pirms 9 gadiem
v5_karstgalvis rakstīja: man ari bija tada sajuta, ka vakar bija vairak igaunu neka latviesu. videjais sektors zils. nabagi latviesi pa malam izspiesti. jau pirms speles iemetiena ''Eesti, Eesti'' domineja.
nebiji klātienē, tāpēc tev tā likās

     [+] [-]

, 2015-09-14 09:06, pirms 9 gadiem
Samērā smieklīgi vīri... liekas, ka esam visu zaudējuši....
Slikta grupa, bet no grupas ir trīs komandas tikušas vēl soli tālāk....

     [+] [-]

, 2015-09-14 09:20, pirms 9 gadiem
Redzēju visas čempionāta spēles. Gan igauņu līdzjutēji, gan leišu līdzjutēji sit pušu latviešu fanus. Latviešu fani atdzīvojās, kad komanda iegūst pārsvaru. Latvijas spēlē ar igauņiem pirmajā puslaikā bija iespaidies, ka spēle notiek Tallinā.
Vēl par himnu. Leišu un igauņu fani visi nos sirds dziedāja līdzi, ka skanēja visa arēna. Latvieši, kāds dzied ,'vairāk jau nē, bet nekāds kopkoris lielai dziedātāju tautai nesanāk. Man vienkārši bija kauns uz igauņu un leišu fona. Mūsu hokeja fani ir dedzīgāki un patriotiskāki!