Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2455, Did:0, useCase: 3

Aizvadīts lielākais skolēnu turnīrs galda hokejā

26. novembrī Rīgas Kultūru vidusskolā veiksmīgi noritēja skolēnu galda hokeja turnīrs Sarauj 2016.

Šogad varam droši uzsvērt, ka šis turnīrs ir kļuvis par īstiem ģimenes svētkiem. Kopā ar dalībniekiem atnāca viņu līdzjutēji: vecāki, skolotāji, brāļi, māsas (daži vēl gulēja bērnu ratiņos), draugi. Līdz ar to kopējais apmeklētāju skaits bija ap 1650!

Skolēnu - dalībnieku skaits bija 492, tajā skaitā daži pirmsskolas bērni un arī 10.-12.klašu audzēkņi no 80 Rīgas skolām, kā arī no Jēkabpils,Valmieras, Jūrmalas, Slokas, Olaines, Talsiem, Siguldas, Krimuldas, Cēsīm, Ogres, Ķeipenes, Inčukalna, Lejasciema un citām Latvijas novadu skolām. Šogad, atšķirībā no iepriekšējiem gadiem, bija ļoti daudz meiteņu.

Jāpiemin, ka Sarauj galda hokeja skolēnu turnīros iepriekš piedalījās arī divi no pašreizējiem Pasaules reitinga līderiem Edgars Caics un Atis Sīlis. Kas to lai zin, iespējams šo 492 skolēnu vidū, kuriem šis bija pirmais galda hokeja turnīrs, bija nākamās galda hokeja super zvaigznes.

Visi dalībnieki saņēma garšīgas balvas no sponsoriem. Labākie - ielūgumus uz Pasaules tūres Super sērijas pirmo posmu Rīgas Kauss 2016, kas noritēs šo sestdien, 3. decembrī turpat Rīgas Kultūru vidusskolā.