Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Edmunds Novickis

Jemeļins atgriežas "Metalurgā", Tamošausks dodas prom

Jemeļins atgriežas "Metalurgā", Tamošausks dodas prom
Toms Tamošausks
Foto: Zigismunds Zālmanis

"Liepājas metalurgā" starpsezonu periodā notiek nopietnas izmaiņas. Vispirms tika iecelts jauns galvenais treneris Jāņa Intenberga personā, bet šobrīd pārmaiņas skar arī sastāvu.

Kā vēsta liepajniekiem.lv, atsaucoties uz "Kurzemes Vārdu", "Liepājas metalurgs" parakstījis līgumu ar Antonu Jemeļinu, kurš pagājušajā sezonā pārstāvēja Jūrmalas "Spartaku". Jemeļins ir dzimis Liepājā un "Metalurga" sistēmā atradās no 2004. līdz pat 2011. gadam, bet šogad vienu sezonu pavadīja "Spartakā", gūstot 11 vārtus (septiņi ar 11 metru soda sitieniem), kaut arī ir centra aizsargs. Tāpat līgums parakstīts ar citu liepājnieku Ingu Šlampi, kurš šogad aizvadīja labu sezonu "Jūrmalas" rindās. 23 gadus vecais Šlampe ir kreisās malas aizsargs.

Ar vairākiem spēlētājiem līgumi ir pagarināti. Darbu "Metalurgā" saglabājuši vārtsargi Pāvels Doroševs un Raivo Varažinskis, 35 gadus vecais Dzintars Zirnis, arī Jurģis Kalns, Genādijs Soloņicins, Dmitrijs Hmizs, Valērijs Afanasjevs. Agrāk ziņojām arī par Azerbaidžānas uzbrucēja Vugara Askerova palikšanu Liepājā.

Tāpat ar komandu kopā trenējas septiņi jaunās paaudzes puiši no pērnās sezonas dublieru sastāva. Jāizceļ arī viens futbolists, kurš Liepāju pametīs - "Liepājas metalurgs" ir rakstiski piekritis, ka neiebilst pret Toma Tamošauska došanos uz kādu no Polijas klubiem. Lietuviešu pussargs nepiekrita jauniem līguma nosacījumiem un atvadījās no Liepājas. 29 gadus vecais Tamošausks "Metalurgu" pārstāvēja jau kopš 2006. gada.

Izmantotie resursi:
Lasītājiem topā traģēdijas un ballītes ::...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: dragoo
, 2012-12-31 14:28, pirms 11 gadiem
sasperjods rakstīja: Re kā - LM sakustējās un painformēja mūs!!!
Ja godīgi mana karstākā vēlēšanās sportā nākamgad un otra lielākā personiskajā dzīvē ir redzēt LM uzvaram Latvijas Meistarsacīsktēs!!!
2004 g. lajuks noraka LM čempiona titulu
2007 g. 11 kārtas pirms čempja beigām tiesnešiem tika izdalītas šķipeles,sākot ar sipailo,un LM pelnīto čempi noraka (galvenais racējs bija golubevs)!
2010 g. visi 4 zaudējumi tiesnešu darbības rezultātā,šai gadā vislielākais racējs bija tremanis,divreiz!
2013 ???
--------------
zīmīgi ka:
LM pelnītais tituls nekaunīgi tiek norakts ik pēc 3 gadiem!Ceru ka šis saraksts netiks papildināts,jo nākamais ir 2013 gads!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-12-31 14:56, pirms 11 gadiem
Gudri dara Jemeļinu piesaistīdami. Redzēsim, ko tagad Spartaks iesāks, zaudējot vienu no saviem balstiem, jo pastāv iespēja, ka arī Bulvītis brauks prom. Šlampe Jūrmalā arī bija labs, Pačko pat speciāli uzslavēja viņu. Tā ka varētu teikt - neslikta politika vākt atpakaļ savējos. Bagužis nebija tas pats labākais leģionārs, domāju, ka Šlampe par viņu aizsardzībā būs pat labāks. Tamošausks? Daudz bija padarījis Liepājas labā, taču bija šeit aizsēdējies. 7 sezonas Virslīgā leģionāram nav vērts pavadīt. Laikam beidzot attapies, ka jākāpj pa karjeras kāpnēm. Pēdējās sezonas Tomam arī ar mīnusa zīmi vairāk nekā ar plusa, tāpēc domāju, ka LM spēs viņu normāli aizvietot. Lai veicas Polijā. Redzēsim, vai piezemēsies Ekstrklasē vai kaut kur 1. līgā.
, 2012-12-31 14:59, pirms 11 gadiem
sasperjods rakstīja: bet izcīnīts reizi pa 4 gadiem
Arī tiesa,un nākamais ir tieši ceturtais gads!
, 2012-12-31 15:47, pirms 11 gadiem
Žēl, ka tomašauks iet prom =/
, 2012-12-31 15:52, pirms 11 gadiem
Žēl par Tamo, bija labs kalpotājs, bet cerams, ka aizvietos ar līdzīgu spēlētāju. Nākamgad jāņem čempis.
, 2012-12-31 17:13, pirms 11 gadiem
Žēl, ka Tamošausks dodas prom. Mans mīļākais spēlētājs Latvjas virslīgā. Kārtīgs cīnītājs.
, 2012-12-31 17:24, pirms 11 gadiem
miiledy rakstīja: Žēl, ka Tamošausks dodas prom. Mans mīļākais spēlētājs Latvjas virslīgā. Kārtīgs cīnītājs.
Kur tie laiki kad šis bija kārtīgs cīnītājs?
Jābrīnās ka ar tādu ,,cīnīšanās sparu,, šis tik ilgi noturējās LM!Visvairāk kritizētais LM futbolists pādējā laikā!Tā kā jāsaka - beidzot!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-12-31 19:03, pirms 11 gadiem
sasperjods rakstīja: tik kategorisks nebūtu.
Varēja redzēt, ka bija dienas, kad šis GRIBĒJA un tad protams arī VARĒJA
Bet maz bij tās reizes,agrāk šis skontikā no 30m nagloja bumbu vārtu augšējā stūrī,tagad Liepājā savu līdzjutēju priekšā pieiet no 20 m. soda sitienu izpilda nesagatavojoties(tad kad jāatspēlējas),bliež pa kaijām!Piespēļu kvalitāte katastrofāla,kļūdu procents milzīgs,cik vārtus dēļ viņa nezaudjām,kustības pa laukumu nav!Eirokausi + dažas labas spēles sezonā guņas līgā + guņas kauss būtu tā kā krietni par maz lai šo uzskatītu par cīnītāju un noderīgu LM!
Saprotu ... pie vainas TOTO līga,bet tas mani kā līdzjutēju neinteresē,ja nevēlies laukumā darīt to ko no Tevīm vēlas līdzjutēji,tad laiks pazust!
Paldies viņam par tiem gadiem, kad tik tiešām bija nozīmīgs spēlētājs laukumā,bet tie gadi jau sen pagājuši!
Andris Krušatins ar "Liepāju" kļuvis par Latvijas čempionu, bet nu ir "Grobiņas" kapteinis. Foto: Aiga Veisa
1

Ilgi gaidītais derbijs: bagātā "Liepāja" pret liepājnieku iemīļoto debitanti "Grobiņu"

"TonyBet" Virslīgas septītā kārta futbolā noslēgsies ar divām spēlēm ceturtdienas vakarā. Vispirms plkst. 17.30 tiksies "Grobiņas SC"/LFS un "Liepāja", bet plkst. 19.30 "Jelgava" uzņems "Valmieru". Abu maču tiešraides portālā Sportacentrs.com, pirmās spēles tiešraide arī kanālā TV4.
Petrs Marešs. Foto: Sanita Ieva Sparāne/FK RFS
14

Marešam meistarīgs tālsitiens, RFS pasniedz "Mettai" baranku un pārņem vadību

Latvijas futbola Virslīgas līderpozīcijā izvirzījusies titula glabātāja RFS, savā laukumā ar 2:0 pārspējot citu galvaspilsētas vienību "Mettu".
Iļja Korotkovs un Mors Tallā. Foto: Kristians Putniņš
8

Vārti puslaika beigās un pusstunda vairākumā ļauj "Audai" tikt pie otrās uzvaras

Šovakar otro uzvaru Latvijas futbola Virslīgas 2024. gada sezonā izcīnīja "Auda", kas ar 1:0 pieveica vairāk nekā pusstundu mazākumā spēlējušo "Daugavpili". Vienīgos vārtus iesita senegāliešu uzbrucējs Mors Tallā.