Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Egīls Balodis

Video: “Metta” nosargā minimālu uzvaru savā laukumā pret "Daugavpili"

"Optibet" Virslīgas ceturtā apļa pirmajā spēlē, Metta savā laukumā pieveica turnīra tabulas kaimiņvienību BFC Daugavpils ar 1:0 (0:0). Spēles iznākumu izšķīra divi 11m soda sitieni, kas tika nopelnīti praktiski vienā un tajā pašā laukuma vietā katrā no puslaikiem, tikai viesi savējo realizēt nespēja, bet mājiniekiem veicās labāk. Tamirlans Džamalutdinovs piekto reizi sezonā bija precīzs no 11m atzīmes un turpina cīņu par Virslīgas rezultatīvākā spēlētāja ar 9 precīziem sitieniem pašlaik esot otrajā vietā. Viesiem labākais moments nopelnīt vismaz punktu bija pēdējā uzbrukuma laikā, bet Nnamdi Ofora sitienu atvairīja Dāvis Ošs.

Deņiss Rogovs. Foto: FK Tukums 2000
22

Negaidītais varonis Rogovs un vēla pendele ļauj Tukumam izcīnīt otro uzvaru

Šodien Latvijas futbola Virslīgas otrās kārtas beidzamajā spēlē "Tukums 2000"/"Telms" izbraukumā otrajā puslaikā pazaudēja vadību, taču ar pendeles palīdzību pieveica "Jelgavu" – 3:2. Divus vārtus guva aizsargs Deņiss Rogovs, kurš iepriekš nebija izcēlies ar rezultatīviem sitieniem.
Daugavpiliešu vārtsargs Frenks Orols. Foto: Ruslans Antropovs
16

Orols glābj, "Daugavpilij" otrā sausā spēle, noraidījums un pirmā uzvara

Jau otro sauso spēli un pirmo uzvaru "TonyBet" Virslīgas sezonā nopelnījusi "Daugavpils", kas savā laukumā pārspēja debitanti "Grobiņas SC"/LFS (2:0), kas vēl turpina gaidīt pirmos vārtus augstākajā līgā. Pa vārtiem guva leģionāri Bartelemī Djedjū un Aleksejs Golijanins, bet mača izskaņā noraidīts tika Rinalds Aizups. LFF teksta tiešraidē norādīta 600 skatītāju klātbūtne.
Mirklis no "Riga" un "Audas" spēles. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
9

Regža imitē pirms nedēļas paveikto, "Riga" desmitā sausā uzvara pār "Audu" pēc kārtas

Otro panākumu ar 1:0 Latvijas futbola Virslīgā šosezon izcīnīja "Riga", kura pieveica "Audu". Vicečempione pret šo pretinieku guva desmito uzvaru bez ielaistiem vārtiem pēc kārtas.