Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Edmunds Novickis

"Daugava" zelta spēlē Gulbenē bez līderiem Gongadzes un Kovaļova

"Daugava" zelta spēlē Gulbenē bez līderiem Gongadzes un Kovaļova
Mamuka Gongadze
Foto: Mārtiņš Jankovskis, Sportacentrs.com

Šodien notikusi LFF Disciplinārās komitejas sēde, kurā lemts par spēlētāju diskvalifikācijām. Turnīra līderei Daugavpils "Daugavai" zelta spēlē Gulbenē būs jāiztiek bez rezultatīvākā Virslīgas futbolista Mamukas Gongadzes un arī Andreja Kovaļova.

Gan Virslīgas rezultatīvākais spēlētājs Mamuka Gongadze (18 vārti), gan efektīvais Andrejs Kovaļovs spēlē pret "Jūrmalu" nopelnīja ceturto dzelteno kartīti sezonā un līdz ar to abiem šiem futbolistiem spēle Gulbenē būs jāizlaiž. Atgādinām, ka, uzvarot "Gulbeni", Daugavpils futbolisti pirmo reizi Virslīgas vēsturē kļūs par čempioniem. Jāsaka, ka tāpat pat divas diskvalifikācijas ir gulbeniešu rindās - pret "Metalurgu" otro noraidījumu sezonā izpelnījās Kirils Grigorovs, bet dzelteno kartīšu limitu pārsniedzis kreisās malas aizsargs Edijs Ivaško.

"Jūrmalai" smagajā spēlē viesos pret "Ventspili" nevarēs palīdzēt rezultatīvais Artjoms Osipovs (astoņi vārti). Savukārt "Spartakam" mājas spēlē pret "Jelgavu" diskvalificēti Deniss Tarasovs un Nauris Bulvītis. Jāmin, ka "Spartakam" jau tā dažādu iemeslu dēļ rezervistu soliņš pēdējā mačā pret "Mettu/LU" (3:3) bija gaužām īss.

Naudas sodu saņēmis "Spartaka" lietuviešu treneris Armīns Narbekovs, kurš pēc spēles ar "Mettu/LU" (3:3) necenzētiem vārdiem nolamājis tiesnešu brigādi ar Vadimu Direktorenko priekšgalā. Narbekovam 200 latu sods un vienas spēles diskvalifikācija (nevarēs atrasties tehniskajā zonā) - kārtējais "Spartaka" iztrūkums mačā pret "Jelgavu". Savukārt "Gulbenei" 200 latu sods par novēlotu laukuma sagatavošanu, kā rezultātā tās mājas spēle ar "Liepājas metalurgu" sākās par stundu vēlāk.

Izmantotie resursi:
Futbola Virslīga - Sākums


, 2012-10-31 00:01, pirms 11 gadiem
cerams ka Gulbene atņems punktus,un tad intriga izpaliks uz pēdējo zelta spēli FKV vs DAUGAVA
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-10-31 00:16, pirms 11 gadiem
tam nu es tiesam neticu, ka Gulbene atnemtu punktus, tikai un vienigi ja vecais triks ar TOTO, ja Daugavai vairs neko nevajadzetu, tad vel ticetu ka pavirsi nospeles, bet atlikt visu uz pedejo speli un vel pret pretinieku kas reali var atnemt titulu...
, 2012-10-31 07:53, pirms 11 gadiem
Uz Gulbeni dosies ne tikai autobuss ar Daugavpils līdzjutējiem ,bet domājams ,ka no otras puses brauks arī LFF autiņš ar čempiona kausu,kuru pēc spēles virs galvas pacels Daugavpils spēlētāji.
, 2012-10-31 08:00, pirms 11 gadiem
sasperjods rakstīja: ja GUL atņems punktus intriga neizpaliks
Gulbenes kājās un it īpaši "mutēs" ir visas iespējas Daugavu šosezon apkaunot. Bet stipri šaubos vai kāds tur sāks runāt, laikam jau "akna" par plānu. Fakts ir viens, ja Gulbene gribēs, viņa var uztaisīt superbombu. Bet laikam jau tur visi ir mazi un zaļi.
, 2012-10-31 08:07, pirms 11 gadiem
Stiflerss rakstīja: cerams ka Gulbene atņems punktus,un tad intriga izpaliks uz pēdējo zelta spēli FKV vs DAUGAVA
Neko viņi neatņems. Tur ir diezgan trekna iekšējā virtuve starp šiem diviem klubiem, kaut gan pedējā laikā "mazie" ir pamesti likteņa varā, bet lietas būtību tas nemaina. "Prezenti" no Gulbenes puses šosezon ir bijuši tik daudz, lai ne vairāk ne mazāk viens "lielais" sezonas beigās var peldēties sviestā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-10-31 11:43, pirms 11 gadiem
nu futbols ir tāda neprognozējama spēle,turklāt neaizmirsīsim ka Jelgava Daugavpilī atņēma punktus,un Mettai tas arī varēja izdoties,tā kā neieteiktu vēl kronēt čempionu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Andris Riherts. Foto: Eduards Grencmanis
2

Futbola virslīga atgriezīsies ar ''Jelgavas'' un ''Mettas'' maču

Šodien plkst. 16:00 gaidāma Latvijas futbola Virslīgas trešās kārtas pirmā spēle. Tajā ''Jelgava'' uzņems ''Mettu'', ko pagājušajā sezonā apspēlēja trīs reizes. Tiešraide kanālā TV4 un portālā ''Sportacentrs.com''.
Deņiss Rogovs. Foto: FK Tukums 2000
22

Negaidītais varonis Rogovs un vēla pendele ļauj Tukumam izcīnīt otro uzvaru

Šodien Latvijas futbola Virslīgas otrās kārtas beidzamajā spēlē "Tukums 2000"/"Telms" izbraukumā otrajā puslaikā pazaudēja vadību, taču ar pendeles palīdzību pieveica "Jelgavu" – 3:2. Divus vārtus guva aizsargs Deņiss Rogovs, kurš iepriekš nebija izcēlies ar rezultatīviem sitieniem.
Daugavpiliešu vārtsargs Frenks Orols. Foto: Ruslans Antropovs
16

Orols glābj, "Daugavpilij" otrā sausā spēle, noraidījums un pirmā uzvara

Jau otro sauso spēli un pirmo uzvaru "TonyBet" Virslīgas sezonā nopelnījusi "Daugavpils", kas savā laukumā pārspēja debitanti "Grobiņas SC"/LFS (2:0), kas vēl turpina gaidīt pirmos vārtus augstākajā līgā. Pa vārtiem guva leģionāri Bartelemī Djedjū un Aleksejs Golijanins, bet mača izskaņā noraidīts tika Rinalds Aizups. LFF teksta tiešraidē norādīta 600 skatītāju klātbūtne.