Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Pēteris Neimanis

Abramčiks: "Esmu ļoti priecīgs par komandu"

Abramčiks: "Esmu ļoti priecīgs par komandu"
Ridigers Abramčiks
Foto: www.fkventspils.lv

Pēc uzvaras LMT virslīgas mačā Ventspilī Liepājas metalurga treneris Ridigers Abramčiks izteica pateicību saviem spēlētājiem par pašatdevi, bet arī piebilda, ka ventspilnieki laikam īsti nav novērtējuši liepājnieku spējas.

Ar sastāvu mums šobrīd ir lielas problēmas, jo mačam varējām pieteikt tikai 13 spēlētājus, tāpēc laukumā jādodas arī Denisam Rakelam, kurš tikai nesen kļuva 17 gadus vecs. Tomēr viņš spēlē un dara to pat pārsteidzoši labi. Šodien komanda precīzi izpildīja spēles plānu, lai gan jāpiebilst, ka brīžos, kad guvām vārtus, arī veiksme bija mūsu pusē. Piemēram, spēle ar "Skonto" mums bija piecas, sešas vēl labākas iespējas, tomēr tad mēs piedzīvojām zaudējumu 0:1. Šodien savas iespējas izmantojām, tāpēc esmu ļoti priecīgs par komandu, kas pēc tāda zaudējuma spēja saņemties un nospēlēt ar lielisku pašatdevi," Abramčiks pēc mača slavēja komandu. Saprotamu iemeslu dēļ, gluži pretējās izjūtas bija FK "Ventspils" trenerim Nuncio Dzavatjeri: "Protams, esmu pilnībā neapmierināts ar mača rezultātu. Mani pilnībā neapmierināja komandas spēle pirmajās 30 minūtēs, bet esmu apmierināts ar to, kā darbojāmies otrajā puslaikā. Mēs spēlējām labāk, tomēr skaidrs, ka esam spējīgi un mums jāspēlē vēl spēcīgāk. Pilnībā uzņems vainu par šo zaudējumu, tomēr spēlē arī ieguvu vērtīgu informāciju, kas ļaus vēl apņēmīgām strādāt komandas labā."

Abramčiks arī apsveica ventspilniekus ar iekļūšanu Eiropas līgas grupu turnīrā, tomēr piebilstot, ka tas laikam arī izspēlēja ar komandu ļaunu joku. "Zinām, ka Ventspils ir lieliska komanda, bet spēlētāji laikam arī nedaudz mūs nenovērtēja, kas arī mums palīdzēja. Tomēr redzams, ka komanda ir uz pareizā ceļa, kas ļaus tai iegūt vārdu, ko pazīst Eiropā." Ventspilnieku galvenais treneris īsti nepiekrita, ka spēlētāji nav novērtējuši sāncenšu, bet piekrita, ka pie futbolistu psiholoģijas jāstrādā. "Nedomāju, ka kāda varēja nenovērtēt pretiniekus, jo mēs ļoti cienām "Metalurga" komandu, kas ir pieredzējusi un spēcīga komanda. Drīzāk nespējām pareizi izmantot mūsu spēkus. Kad ielaidām pirmos vārtus, komandā kaut kas sabruka, tā izskatījās apjukusi, un šis apjukums arī noveda pie otro vārtu zaudējuma. Redzams, ka ir pie kā strādāt, jo bija pieļautas divas rupjas taktiskas kļūdas, taču jāstrādā arī pie psiholoģijas."

Dzavatjeri arī piekrita, ka ar sākumsastāva izvēli ir riskējis, taču tas bijis nepieciešams, jo bijām izvēlējušies konkrētu spēles taktiku. "Protams, riskēju sūtot laukumā jauno Baturinski, bet domāju, ka individuāli viņš nenospēlēja slikti, taču dabūja ciest, par citām aizsardzības kļūdām. Tāpēc nedomāju, ka zaudējumā kaut kā jāvaino Baturinskis. Pēc otrajiem vārtiem vajadzēja sapurināt komandu, tāpēc bija jālaiž laukumā tāds spēlētājs, kā Astafejvs un arī priekšā vajadzēja spēlēt futbolistam ar tādiem fiziskajiem dotumiem, kā Gauračam. Tāpēc ari izdarīju šīs maiņas, lai gan sākumā bija domāts, ka Astafjevs, kurš pēdējā laikā trenējās mazāk nekā citi, nāks laukumā tikai otrajā puslaikā, lai pastiprinātu komandas spēli."

Ventspilnieku treneris atteicās komentēt to, kāpēc spēlē nepiedalījās pieredzējušie Vīts Rimkus un Deniss Kačanovs, paskaidrojot, ka gatavs atbildēt tikai uz jautājumiem par šo maču.


, 2009-08-30 21:58, pirms 15 gadiem
Medei! We have problem, We are going Down...
raksturojums Ventspilij..
, 2009-08-30 22:01, pirms 15 gadiem
denisam cepuri nost...Liels gods,ka nāk tieši no Jēkabpils...bet iespēju dod Liepāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-08-30 22:03, pirms 15 gadiem
Off topic: Google izlec Edgars Gauračs, bet TV translācījā uz maiņu nāca GaVračs.... Pirms futbola skatījos gadu vecu spēli basketbolā starp Latviju un Igauniju, kur komentētāji pasmējās par to, ka Uvis Helmanis Igaunijā ticis pie papildus burta vārdā. Ko lai saka par titriem šīs dienas futbola spēlē?

Par spēli runājot, nu prieks par jaunajiem džekiem (abās komandās).FKV treneri ziedo LČ (dīvaina situācija, jo Eiropā vietējais čempionāts- divu līdervienību tikšanās- ir svarīgāka par Eirokausiem)....
, 2009-08-30 22:22, pirms 15 gadiem
Ja pirmās 30 minūtēs nomaina divus spēlētājus,tas apliecina tikai vienu.Gan spēles plāns,gan izvēlētais sastāvs ir bijis aplams.No vienas puses žēl itāļu ,jo viņi nesaprot kur atbraukuši.No otras puses,ja esi šeit ,tad atbildi par sekām.Un protams,ko lai itālis atbild,ja klubs atsakās no
Rimkusa.Kačanova un Cilinšeka pakalpojumiem.No koments ir vienīgā pareizā atbilde.
, 2009-08-30 22:29, pirms 15 gadiem
alguns rakstīja: Ja pirmās 30 minūtēs nomaina divus spēlētājus,tas apliecina tikai vienu.Gan spēles plāns,gan izvēlētais sastāvs ir bijis aplams.No vienas puses žēl itāļu ,jo viņi nesaprot kur atbraukuši.No otras puses,ja esi šeit ,tad atbildi par sekām.Un protams,ko lai itālis atbild,ja klubs atsakās no
Rimkusa.Kačanova un Cilinšeka pakalpojumiem.No koments ir vienīgā pareizā atbilde.
Visdrīzāk jau ir vainojama krīze un Ventspils nevar viņus atļauties, tāpēc arī skaisti saukļi par iespēju došanu jaunajiem.
, 2009-08-30 22:29, pirms 15 gadiem
"Nedomāju, ka kāda varēja nenovērtēt pretiniekus,"

jataisa analizes V-pils komandai kurs tur ir VIŅA
, 2009-08-30 22:48, pirms 15 gadiem
alguns rakstīja: ja klubs atsakās no
Rimkusa.Kačanova un Cilinšeka pakalpojumiem.No koments ir vienīgā pareizā atbilde.
Diezgan stulbi sanāk vieni izcinā vietu eiropas kausā, a tagad tur spēlēs pavisam citi spēlētāji, diezgan pretīgi istenībā no kluba puses, varēja jau reorganizāciju taisīt ar jaunu sezonu.
, 2009-08-30 22:48, pirms 15 gadiem
ervains91 rakstīja: Medei! We have problem, We are going Down...
raksturojums Ventspilij..
kapēc bija jāraksta angliski? it sevišķi tāpēc, ka pat nepareizi uzrakstīji.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-08-30 23:18, pirms 15 gadiem
Astafejvs
, 2009-08-30 23:18, pirms 15 gadiem
alguns rakstīja: Un protams,ko lai itālis atbild,ja klubs atsakās no
Rimkusa.Kačanova un Cilinšeka pakalpojumiem
es tik droshi neteiktu, jo biezhi tas notiek ari ar trenera piekrishanu vai pat pec vinja iniciativas, bet varbut tu zini vairak...
, 2009-08-31 00:09, pirms 15 gadiem
Liquid rakstīja: es tik droshi neteiktu, jo biezhi tas notiek ari ar trenera piekrishanu vai pat pec vinja iniciativas, bet varbut tu zini vairak...
Rimkus ir FKV ikona-kluba seja!diezvai atnakot jaunam trenerim un pasakot ka vinjam vinju nevajag klubs taa easy teiktu"labi laizam vinju prom"
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-08-31 10:22, pirms 15 gadiem
nez kapec italis pec speles ar Zurich teica, ka rimkus vel FKV labaa kus daudz un svarigus vartus, ja tagad vinju laiz prom???!!! nelogiski sanaak... un nedomaju, ka klubs ir atteicies no vinju pakalpojumiem, vnk italis riskee ar jaunajiem speletajiem, un varbut tapec atstaaja malaa rimku un kachanovu!!!
, 2009-08-31 10:32, pirms 15 gadiem
to Januks

Spēlē ,kur daļēji izšķīrās čempiona tituls un iespēja nākšsezon atkārtot šīs sezonas iemīto taciņu pēc naudas summām ar sešām nullēm.
Nesmīdini mani.
, 2009-08-31 12:03, pirms 15 gadiem
to sasperjods

Japiekriit,vienigais ko gribeju bilst - Semjonovs nav istais uzvards,Aleksejevs Igors ir!Nezinu kapec rakstiji Semjonovs.
, 2009-08-31 12:22, pirms 15 gadiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Grobiņas līdzjutēji. Foto: Aiga Veisa
15

Parādniecei "Valmierai" draud atņemt punktus, "Grobiņai" derbijs izmaksās 900 eiro

Latvijas Futbola federācijas Disciplinārlietu komiteja pēc Virslīgas 7. kārtas spēlēm publicējusi garu sankciju sarakstu.
Edgars Maļcevs. Foto: Aiga Veisa
15

Nepalīdzēja arī video: LFF atzīst tiesneša kļūdu - "Liepājai" derbijā bija jāsit pendele

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Tiesnešu nodaļa sniegusi savu skaidrojumu par vakardienas derbiju, kurā "Liepāja" ar 2:3 piekāpās "Grobiņai"/LFS un 68. minūtē pie rezultāta 1:2 pat ar VAR palīdzību netika pie 11 metru soda sitiena.
Leu Gaušu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
6

Gaušu triju vārtu spēle "Valmierai" sniedz pirmo uzvaru kopš marta

Triju neuzvarēto spēļu virkni pārtrauca "Valmiera", Latvijas futbola Virslīgas septītās kārtas noslēgumā izbraukumā ar 3:0 sakaujot "Jelgavu". Visas trīs bumbas brazīlietim Leu Gaušu.