Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Par Virslīgas 2. apļa labāko jauno spēlētāju atzīst uz "Sion" pārgājušo Uldriķi

Agris Suveizda

Par Virslīgas 2. apļa labāko jauno spēlētāju atzīst uz "Sion" pārgājušo Uldriķi
Roberts Uldriķis
Foto: Kaspars Volonts, FK RFS

Par SynotTip Virslīgas 2018.gada sezons otrā apļa labāko jauno spēlētāju futbola žurnālistu un klubu galveno treneru balsojumā atzīts nu jau bijušais RFS uzbrucējs Roberts Uldriķis, kurš saņems īpašu balvu no ''Sportland'', vēstīts līgas mājaslapā.

Kopš 2015.gada sezonas Virslīgas čempionātā tiek noteikts un sveikts katra apļa labākais jaunais spēlētājs. Kandidātus izvirza Latvijas Futbola federācijas (LFF) Treneru padome, savukārt balsojumā piedalās mediji un visu klubu galvenie treneri. Būtiskākais kritērijs šīs balvas saņemšanai ir vecuma ierobežojums, proti, spēlētājam ir jāatbilst U-21 vecuma kategorijai.

Šajā reizē LFF Treneru padome 2.apļa labākā jaunā spēlētāja titulam izvirzīja sešus kandidātus:

Roberts Uldriķis (RFS)
Andris Raivis Jurkovskis (FK Liepāja/Mogo)
Antonijs Černomordijs (Riga FC)
Krišs Kārkliņš (Riga FC)
Vladislava Sorokins (RFS)
Kristers Tobers (FK Liepāja/Mogo)

Žurnālistu un treneru balsojumā par labāko jauno spēlētāju pēc čempionāta 2.apļa pārliecinoši tiek atzīts Latvijas U-21 un nacionālās izlases uzbrucējs Roberts Uldriķis. Kā ziņots, Uldriķis saņēmis arī SynotTip Virslīgas jūnija labākā spēlētāja titulu, turklāt pirms nepilnām divām nedēļām vienojās par līguma slēgšanu ar Šveices augstākās līgas klubu ''Sion'' un šobrīd SynotTip Virslīgas laukumos vairs necīnās.

Izmantotie resursi:
SynotTip virslīga

     [+] [-]

, 2018-07-30 19:54, pirms 6 gadiem
Puiši, man ir nepieciešams, lai skatītāji tulkotu))
Es sāku spēlēt 5 minūtes!
Ja tas ir neērti, dodieties uz priekšu un vienkārši izskatu!
Tas ir starp kollapu >>> sisisa.tk