Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Skonto" treneri sodīti par spēli pret "Jelgavu", Astafjevs - brīdināts

"Skonto" treneri sodīti par spēli pret "Jelgavu", Astafjevs - brīdināts
"Skonto" galvenais treneris Tamazs Pertija
Foto: Nora Krevņeva/F64

SMScredit.lv Virslīgas kluba "Skonto" galvenajam trenerim Tamazam Pertijam piespriests 200 eiro liels naudas sods, kamēr viņa palīgam Andrejam Kaļiņinam bez 100 eiro naudas soda ir arī divu spēļu diskvalifikācija, vēsta Latvijas Futbola federācija (LFF).

LFF Disciplinārā komiteja (DK) šodien lēma par sankcijām Rīgas "Skonto" un "Jelgavas" sakarā. Sīvajā un emocijām bagātajā cīņā brīžiem nesavaldīgi bija arī abu komandu treneri.

LFF DK pieņēma lēmumu bargāk sodīt "Skonto". Galvenajam trenerim Tamazam Pertijam tika piespriests 200 eiro naudas sods (par neētisku uzvedību – nepieklājīgu žestu lietošanu "Jelgavas" rezervistu soliņa virzienā), savukārt viņa palīgam Andrejam Kaļiņinam – 100 eiro sods un divu spēļu diskvalifikācija (par aizvainojošu, nepieklājīgu vārdu lietošanu tiesnešu virzienā). "Jelgavas" galvenajam trenerim Vitālijam Astafjevam izteikts brīdinājums par patvaļīgu iziešanu laukumā.

Tāpat LFF DK fiksēja, kuriem spēlētājiem būs jāizlaiž viens mačs sakrāto brīdinājumu daudzuma dēļ. Vienas spēles diskvalifikācija piespriesta "Daugavpils" futbolistiem Jānim Bovinam un Dmitrijam Klimaševičam, Jūrmalas "Spartaka" spēlētājam Džordžam Arhinam, "Jelgavas" kapteinim Gintam Freimanim, kā arī "Jūrmalas" sportistam Edgaram Kārkliņam.

Savukārt "Skonto" vārtsargs Andrejs Pavlovs iepriekš pieminētajā spēlē pret "Jelgavu" guva traumu un bija spiests maču atstāt priekšlaicīgi. To viņš izdarīja ar troksni, atbildot līdzjutēju rupjībām, izaicinot tos uz tikšanos aci pret aci un agresīvi izrādot savu neapmierinātību. Šis notikums DK uzmanību nav izpelnījies.

Izmantotie resursi:
LFF: JAUNUMI | LATVIJAS FUTBOLA FEDERĀCIJA

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2014-07-30 16:09, pirms 10 gadiem
''Skonto'', ''Jūrmala'' un Rīgas ''Daugava'' līdz 22.07 tā arī nenomaksāja DK uzliktos sodus ( LFV informējusi LFF par ''Skonto FC'' un FC... ).

  +1 [+] [-]

, 2014-07-30 16:10, pirms 10 gadiem
Brīnos, ka Skonto futbolisti vēl spēlē. Naudas nav, bet iet uz treniņiem, piedalās spēlēs. Varbūt var piedalīties kaut kādos pasaules amatieru mačos un nopelnīt kādu prīzi?

  +3 [+] [-]

, 2014-07-30 16:22, pirms 10 gadiem
Nesaprotu, kāpēc Pavlovs nav sodīts?
Jā, saprotu, Jelgavas futbolists nospēlēja pārāk asi tajā situācija un iespējams arī līdzjutēji rīkojās nekorekti (to diemžēl nevarēja saprast, es tikai dzirdēju ūjināšanu, kas nav nekas traks un ir pašsaprotama lieta), tomēr Pavlova rīcība attiecībā pret skatītājiem ir nepieļaujama. Tajā sakitā arī par necenzētas leksikas izmantošanu.
Šeit bija jābūt vismaz 1 spēle + naudas soda.
Līdzjutēji jau tā maz nāk uz Virslīgas spēlē, bet te viens 'čiekurs' atļaujas izaicināt līdzjutējus. Vajag sodīt tādus gājienus.

  -3 [+] [-]

, 2014-07-30 16:25, pirms 10 gadiem
cik spēlētājus un cik reizes par 300€ varetu paēdināt, uz ko pēdejā laikā akcentu lika skonto

  +7 [+] [-]

, 2014-07-30 17:03, pirms 10 gadiem
Pavlovau ari vajadzeeja sodiit peec shitaadas lamaashanaas Skonto FC Goalkeeper cussing like idiot - YouTube

  -4 [+] [-]

, 2014-07-30 17:38, pirms 10 gadiem
rronijs rakstīja: Pavlovau ari vajadzeeja sodiit peec shitaadas lamaashanaas http://youtu.be/J2ED-zyzRsQ?list=UUpVeK4bpP4YTYKF7rrf_W6g
tad jau jelgavas skatitaji arii
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-07-30 17:56, pirms 10 gadiem
futbolists1 rakstīja: Liekas Virslīgai kaut kādas antipātijas ir pret Skonto, ja šis klubs tikai sodīts ir.
pārāk auklējas ar to skonteli!

  +4 [+] [-]

, 2014-07-30 18:01, pirms 10 gadiem
Es tā kā sāku saprast, ka DK reaģē tikai un vienīgi uz to, ko tiesneši ierakstījuši protokolā vai ziņojis spēles inspektors; savukārt citi negatīvi fakti, pat, ja tie ir viegli uzzināmi (piem., redzami videoierakstā), DK neinteresē
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-07-31 20:37, pirms 10 gadiem
peertikjis saak astafjevam liidzinaaties