Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Tabanovs: "Bija jāuzvar ar 5:0"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Tabanovs: "Bija jāuzvar ar 5:0"
Ivans Tabanovs
Foto: fcdaugava.lv

Latvijas futbola čempionāta līdervienības Daugavpils "Daugavas" galvenais treneris Ivans Tabanovs pēc izrautās uzvaras pār "Spartaku" (3:2) nav bijis apmierināts ar savu padoto sniegumu kā uzbrukumā, tā aizsardzībā.

"Daugava" vakar bija tuvu zaudējumam, neskatoties uz lielo teritoriālo pārsvaru. Par varoni kļuva Andrejs Kovaļovs, kura tālsitiens ļāva tomēŗ uzvarēt - 3:2. Divus vārtus guva Sergejs Jašins, kuru īpaši uzslavēja komandas galvenais treneris Ivans Tabanovs:

"Kā arī plānojām, spēle izvērtās smaga, taču paši pie tā bijām vainojami. Lieliski iesākām spēli, nerealizējām četras simtprocentīgas iespējas pirmajās minūtēs! Vārtu zaudējumus atvedām sev paši, kļūdoties vienkāršās situācijās. Puiši sāka nervozēt. Labi, ka otrajā puslaikā futbolisti, pateicoties Sergejam Jašinam, atrada spēkus atspēlēties. Tas nebūtu godīgi, ja būtu nospēlējuši neizšķirti. Uzskatu, ka bija jāuzvar ar 5:0, nevis 3:2.

Šodien pat pieteikumā nebija Vadima Logina, jo viņam bijusi smaga sezona. Viņš praktiski visu sezonu spēlēja bez maiņām. Pēdējos mačos varēja manīt, ka viņš ir ļoti saguris. Devām iespēju atpūsties, tajā pašā laikā iespēlējot Maksimu Rafaļski ar Janu Radeviču. Prieks, ka ir citi spēlētāji, kuri var viens otru nomainīt."

"Spartaka" galvenais treneris Armīns Narbekovs atzina, ka zaudējums bijis pelnīts: ""Daugava" jau pirmajās minūtēs parādīja, kāpēc šis klubs atrodas pirmajā pozīcijā. Sākumā pretinieks neizmantoja kādas trīs lieliskas iespējas, bet futbolā bieži gadās, ka turpinājumā tas palīdz otrai komandai. Viņi kļūdījās aizsardzībā, mēs to izmantojām. Lai arī "Daugava" visu spēli izskatījās labāk, mēs atradāmies vadībā. Var redzēt, ka puiši vēl nav gatavi fiziski. Vārtus ielaidām noguruma dēļ."

  +1 [+] [-]

, 2012-07-30 20:27, pirms 12 gadiem
Tabanovs gadījumā pēc tautības nav polis?

  +4 [+] [-]

, 2012-07-30 21:02, pirms 12 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Tabanovs gadījumā pēc tautības nav polis?
Ambiciozs treneris. Taču jāuzdod jautājums - kas slēpjas aiz ambīcijām: ģenialitāte vai gļēvulība.
Slēpts komentārs: Iļja Poļakovs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-07-30 21:14, pirms 12 gadiem
Iļja Poļakovs rakstīja: Nē, viņš pārstāv valsti, kurā ienīst Liepāju. Lai pakaitinātu sazvērestības teoriju pārstāvjus.
nejūti ka tev jumtiņš slīd prom!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-07-31 07:52, pirms 12 gadiem
Nāves ēnā rakstīja: Kapec lai vinam slidetu? Viens no labakajiem futbola zurnalistiem Latvija
nezinu kas viņš tur par futbola žurnālistu,bet nesen bija viņa komentārs un man ļoti patīk oponēt šādus te ,,ekspertus,,!
-----------------------------------
Iļja Poļakovs, 2012-07-27 09:52, pirms 4 dienām, ignorēt, atbildēt
1. Viss beidzās pēc izlozes un pēc pirmās spēles Liepājā, kurā uzskatāmi bija redzams, cik vājš ir LM.
2. LM 15 gadu pastāvēšanas vēsturē tikai vienu reizi eiroausos pārvarējusi sev līdzīgu pretinieku. 2007. gadā Brestas Dinamo, kas tolaik tomēr bija mazliet vājāka. Par spēcīgāka pretinieka pārvarēšanu nemaz nerunāsim... Uz to Latvijā līdz šim bijuši spējīgi tikai Skonto un daļēji Ventspils.
3. Kad leģendārajam poļu vārtsargam Janam Tomaševskim pirms Euro 2012 jautāja, kā tas nākas, ka poļiem vienmēr bijis daudz labu vārtsargu, viņš ierēcot atbildēja: "Ā, ziniet, mūsu čempionāta komandās ir sūdīga aizsardzība, tāpēc vārtsargi tik labi."
4. Noskatoties video, neradās ne mazāko šaubu, ka Legia treneris pēc atbildes mača pirmā puslaika neuztraucās par rezultātu divu spēļu summā. Legia pārsvars bija nospiedošs un viņiem LM aizsardzību pārvarēt nebija grūtāk kā smiltīm izslīdēt caur pirkstiem...
5. Kameša vārti gan puķīte.

-------------------------
1.Viss beidzās pēc Genas noraidījuma,kad rezultāts bija tikais 4-3 Poļu labā!
2.2007.g. paralēli spēlēja LM un skonta pret apm. viena līmeņa(uz to brīdi) belaru klubiem(kaimiņi bija vietējā čempī),LM tika tālāk,skonta nē!Tiesa pēcāk skontas pretinieki Dinamo Mn iekaroja diezgan augstas virsotnes ,trīs nākamos gadus bija trijniekā savā čempī,bet 2007g klubs bija pavājš.(arī eirokausā nākamajā kārtā Dinamo Mn. dāņiem zaudēja 1-5).
Šis eksperts Poļakovs nezināja ka LM ir uzvarējis arī tādu klubu kā Aktobe!
Izceltas ,tā ir nagla visā šajā Poļakova komentā,skontas spēcīgākie pretinieki ko varējuši pārvarēt bija 93g. Lubļanas Olimpija 94.g. Aberdeen,98g.Dinamo Mn ,99g.Bukarestes Dinamo,.
Ko skonta vēl ir vinnējusi?
Velsu (3 reizes), Luksemburgu(3 reizes),Farēru s.,Maltu kopā sanāk 12 kārtas pārvarētas,bet nav pārvarētas 23 kārtas!Zini Poļakov kādiem pretiniekiem skonta ir zaudējusi?
LM nekad nav zaudējusi potenciāli vājākiem pretiniekiem,bet par FKV eirokausa rezultātiem Poļakovam tumša bilde!
4.Komanda puslaika izskaņā zaudē vārtus,un Poļakovs apgalvo ka treneris ir bijis mierīgs,kaut ne velna pats nezin, kas toreiz darījās trenerim galvā,un cik karsti gāja poļu ģērbtuvēs.
-------------------------
Par LV klubu spēlēm eirokausos Poļakovam zināšanas ir ....jeb labāk teikt ka nav vispār!
Nu bet kā man uzreizi nepieleca?
Bet protams, pietiek tikais nobļauties, cik skonta ir vareni,spējīgi,bet LM nespējīgs,kā arī FKV arī ir tāda skontas ēna,tad jau esi viens no labākiem,vai pat vislabākais futbola žurnālists Latvijā!