Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Emils Ozerinskis

Pirms cīņas ar "Daugavpili" valmierieši piesaka trīs jaunus nigēriešus

Pirms cīņas ar "Daugavpili" valmierieši piesaka trīs jaunus nigēriešus
Tamazs Pertija dod norādījumus Toluvalasem Arokodarem. Foto: Jānis Līgats

"Optibet" futbola Virslīgas ceturtās vietas īpašniece "Valmiera Glass/ViA" savam komandas pieteikumam pievienojusi trīs gados jaunus Nigērijas futbolistus.

"Valmiera Glass/ViA" galvenais treneris Tamazs Pertija jau kopš sezonas pirmajiem mēnešiem preses konferencēs solija trīs Nigērijas futbolistu pievienošanos komandai. Pirms šodien paredzētās cīņas ar daugavpiliešiem trīs leģionāri pieteikti "Valmiera Glass/ViA" sastāvā.

Uzbrukuma līnijā valmieriešiem pievienojies 18 gadus vecs un augumā ražens uzbrucējs Toluvalase Arokodare. Aizsardzības līnijā vidzemnieku rindās spēlēs 20 gadus vecais Olaide Badmuss. Savukārt vidējā līnijā pieteikts 19 gadus vecais nigēriešu futbolists Abdulahi Saliju. Nigērijas futbolistu trijotne Valmierā atradās jau komandas iepriekšējās spēles laikā pret "Metta" vienību. Taču tagad spēlētāji pieteikti komandas sastāvā. Šajā pārēju logā valmieriešu rindas jau iepriekš papildināja Ganas aizsargs Ofosu Apija, kurš sezonas pirmajā pusē nespēja nostiprināties "Liepājas" rindās. Savukārt uzbrukuma līnijā vienībai pievienojās ukrainis Konstantīns Černijs.

Tamazam Pertijam pēc vairākām vietējo spēlētāju pārejām pamatīgi jāpārkārto savas komandas aizsardzības līnija. Valmieriešu rindas, atveroties transfēru logam, atstājuši aizsargi Krišs Kārkliņš, Klāvs Kramēns un Jānis Krautmanis. Tāpat uzbrucējs Artis Jaudzems atgriezās "Jelgavas" komandā.

"Valmiera Glass/ViA" šodien savā laukumā Vidzemes Olimpiskajā centrā uzņems "Daugavpili".


, 2019-06-30 11:13, pirms 5 gadiem
Interesanti būtu dzirdēt Artēmija komentārus par rakstiņā redzamo attēlu
, 2019-06-30 11:25, pirms 5 gadiem
Latvieši aiziet,nigērieši atnāk.
, 2019-06-30 11:55, pirms 5 gadiem
andromons2 rakstīja: Latvieši aiziet,nigērieši atnāk.
Jā, tāds diezgan “pozitīvs” virziens. Katrā ziņā Valmiera arī sāk atvadīties no latviskās komandas goda, bet nu šosezon populārs pavērsiens.
, 2019-06-30 12:10, pirms 5 gadiem
Daudz Āfrikas leģi virslīgā...Laikam gatavi kapāt pa simbolisku cenu , lai izsistos kkur Eiropā pie veiksmes
, 2019-06-30 12:38, pirms 5 gadiem
emjay rakstīja: Daudz Āfrikas leģi virslīgā...Laikam gatavi kapāt pa simbolisku cenu , lai izsistos kkur Eiropā pie veiksmes
Nu viņiem vismaz ir motivācija, atšķirībā no daudziem vietējiem
, 2019-06-30 12:42, pirms 5 gadiem
Kamazs turpina Liepājā iesāktās tradīcijas ar ī Valmierā.
Apsveicu FKV līdzjutējus ar iespēju arī Jums fanot par Āfrikas dēliem.
, 2019-06-30 13:00, pirms 5 gadiem
ak Dievs, kas notiek???? neviens pret šo neiebilst??? sasodīts, šī ir VALMIERA!!!! VALMIERA ir Latvija, nevis kautkāda kolonija.... nēsu rasists vai nacionālists, bet nu man šis liekas nepieņemami. tad jau labāk sitās pa neizkrišanu, bet ar savējiem dzekiem. vai tad tik skaļš sauklis nebija pirms virslīgas???? vai tad nemētājās ar patriotismu??? nedomāju, ka mums kā līdzjutējiem tas ļoti patīk. bēdīgi, kas notiek ar Valmieras futbolu, bēdīgi.... vai nu kāds ,,oligarhs,, piegriež piķi un tapēc savējie bēg, vai arī par katru cenu jādabū rezultāts. un te jau ir nospļauties par mums kā līdzjutējiem....
, 2019-06-30 13:40, pirms 5 gadiem
Ņemot vērā, ka daudzi vietējie ir prom, tad leģu limitos iekļauties būs pagrūti, jo, cik sapratu vietā neviens nav nācis
, 2019-06-30 14:05, pirms 5 gadiem
Cilvēki, atjēdzieties. Valmiera 13 gadus nebija “lielajā” futbolā, un viņi tagad ir virslīgā un tajā pašā gadā ar vietējiem futbolistiem un treneriem izkrita. Uzaicināja spēlētājus un treneru štābu, un beidzot Valmiera, komanda ar vismazāko budžetu, apspēlē visus. Komentārus raksta nevis līdzjutēji, bet vietējo futbolistu vecāki, jo līdzjutēji tieši grib uzvarēt. Paskatieties, cik jauniešu spēlē Mettā, Liepājā, FK Rīgā, Spartakā, Ventspilī, Daugavpilī, visur. Ziniet kāpēc? Tāpēc, ka viņi grib spēlēt, bet vietējie dzenas tikai pēc lielām algām, bet pa bumbu nevar trāpīt. Lūk, kāpēc klubiem ir izdevīgi pieņemt spēlētājus no citām valstīm, ar vietējiem var tikai spēlēt par pēdējo vietu.
Tāpēc jūtiet līdzi skaistam futbolam, nevis uztraucieties tikai par to, lai vietējie spēlētu. Tie vietējie, kas ir spēcīgi, tie tāpat spēlē katrā komandā. Vietējo spēlētāju līmeni jau redzējām izlasē. Paldies viņiem par to.
, 2019-06-30 15:18, pirms 5 gadiem
amurs.007 rakstīja: ak Dievs, kas notiek???? neviens pret šo neiebilst??? sasodīts, šī ir VALMIERA!!!! VALMIERA ir Latvija, nevis kautkāda kolonija.... nēsu rasists vai nacionālists, bet nu man šis liekas nepieņemami. tad jau labāk sitās pa neizkrišanu, bet ar savējiem dzekiem. vai tad tik skaļš sauklis nebija pirms virslīgas???? vai tad nemētājās ar patriotismu??? nedomāju, ka mums kā līdzjutējiem tas ļoti patīk. bēdīgi, kas notiek ar Valmieras futbolu, bēdīgi.... vai nu kāds ,,oligarhs,, piegriež piķi un tapēc savējie bēg, vai arī par katru cenu jādabū rezultāts. un te jau ir nospļauties par mums kā līdzjutējiem....
Kamazs&Zuntners 1.5 gadus Liepājā visiem mēģināja ieborēt, ka vietējie nevelk LFV līmeni, un tāpēc jāpērk visādi Āfrikas dēli un latinosi. Pēc Kamaza aiziešanas Zuntners turpināja to pašu politiku. Atlika atnākt Starkovam, kurš pastūma Zuntneru malā, un izrādās, ka jaunie liepājnieki ir pat ļoti konkurētspējīgi.
Takā saproti pats, kas notiek.
, 2019-06-30 15:22, pirms 5 gadiem
soccerlover rakstīja: Cilvēki, atjēdzieties. Valmiera 13 gadus nebija “lielajā” futbolā, un viņi tagad ir virslīgā un tajā pašā gadā ar vietējiem futbolistiem un treneriem izkrita. Uzaicināja spēlētājus un treneru štābu, un beidzot Valmiera, komanda ar vismazāko budžetu, apspēlē visus. Komentārus raksta nevis līdzjutēji, bet vietējo futbolistu vecāki, jo līdzjutēji tieši grib uzvarēt. Paskatieties, cik jauniešu spēlē Mettā, Liepājā, FK Rīgā, Spartakā, Ventspilī, Daugavpilī, visur. Ziniet kāpēc? Tāpēc, ka viņi grib spēlēt, bet vietējie dzenas tikai pēc lielām algām, bet pa bumbu nevar trāpīt. Lūk, kāpēc klubiem ir izdevīgi pieņemt spēlētājus no citām valstīm, ar vietējiem var tikai spēlēt par pēdējo vietu.
Tāpēc jūtiet līdzi skaistam futbolam, nevis uztraucieties tikai par to, lai vietējie spēlētu. Tie vietējie, kas ir spēcīgi, tie tāpat spēlē katrā komandā. Vietējo spēlētāju līmeni jau redzējām izlasē. Paldies viņiem par to.
Beidz dzīt huiņu, pajoli.
un, ja kas, tad vecākiem ir taisnība, ja viņi grib, lai viņu dēli spēlē futbolu, ja reiz viņi ir viņus sūtījuši futbola skolās.
Tas ka visādi Kamazi grib otkatus, un cer, ka izdevīgi nofīrēs tos melņus kaut kur Eiropā, nav nekāds sakars ar mūsu jauno futbolistu konkurētspēju.
, 2019-06-30 15:43, pirms 5 gadiem
janis_vaivods_5482736 rakstīja: Nu viņiem vismaz ir motivācija, atšķirībā no daudziem vietējiem
Diemžēl jāpiekrīt
, 2019-06-30 16:17, pirms 5 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Kamazs&Zuntners 1.5 gadus Liepājā visiem mēģināja ieborēt, ka vietējie nevelk LFV līmeni, un tāpēc jāpērk visādi Āfrikas dēli un latinosi. Pēc Kamaza aiziešanas Zuntners turpināja to pašu politiku. Atlika atnākt Starkovam, kurš pastūma Zuntneru malā, un izrādās, ka jaunie liepājnieki ir pat ļoti konkurētspējīgi.
Takā saproti pats, kas notiek.
Liepājai futbolistu netrūkst! Trūkst smadzenes! Nu blin beidz murgot! Neatkarīgi no tabulas sezonas beigās Starkovu Liepājā mīli tikai Tu un vēl sauja aitas!
Es jau ar Kamaza ielīšanu novērsos, bet ar Starkova nolīgšanu to par novēršanos grūti nosaukt. Ta ka beidz plūtīt! Izņemot tavu prieku sc, neesmu diži dzirdējis ka pilsētu tas apmierinātu.
, 2019-06-30 16:58, pirms 5 gadiem
KDubriks rakstīja: Liepājai futbolistu netrūkst! Trūkst smadzenes! Nu blin beidz murgot! Neatkarīgi no tabulas sezonas beigās Starkovu Liepājā mīli tikai Tu un vēl sauja aitas!
Es jau ar Kamaza ielīšanu novērsos, bet ar Starkova nolīgšanu to par novēršanos grūti nosaukt. Ta ka beidz plūtīt! Izņemot tavu prieku sc, neesmu diži dzirdējis ka pilsētu tas apmierinātu.
Par visu runā rezultāts, kuru šobrīd rāda komanda, un kas iziet laukumā šai komandā.
Pārējais viss ir lirika.
, 2019-06-30 17:25, pirms 5 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Par visu runā rezultāts,
Pārējais viss ir lirika.
šai reizā tā nebūs! Lielos vilcienos toc ne!
, 2019-06-30 17:37, pirms 5 gadiem
KDubriks rakstīja: šai reizā tā nebūs! Lielos vilcienos toc ne!
Kas nebūs?
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
47

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
15

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.