Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Spartakam" un "Valmierai" neizšķirts Igaunijā, RFS atvainojas par vidējo pirkstu

Rolands Eliņš

"Spartakam" un "Valmierai" neizšķirts Igaunijā, RFS atvainojas par vidējo pirkstu
Jūrmalas "Spartaka" galvenais treneris Aleksejs Jerjomenko un viņa dēls Sergejs Jerjomenko. Foto: FC Spartaks

Latvijas futbola Virslīgas komandas Jūrmalas „Spartaks” un „Valmiera” šodien Igaunijas pilsētā Elvā aizvadīja pārbaudes maču, cīnoties neizšķirti 2:2, kamēr "Daugavpils" Lietuvā ar 1:0 pieveica "Jonavu".

„Spartaks” Igaunijas laukumus bija iemēģinājis jau iepriekšējā nedēļā Pērnavā, spēlējot 1:1 pret „Riga”, kamēr Valmieras komandai šī bija pirmā pārbaudes spēle kopš astotā marta, proti, pirmā gandrīz trīs mēnešu periodā.

Kā vēstīts „Valmieras” „Facebook” profilā, tā vadībā izvirzījās pirmā, pateicoties Tolu Arokodares vārtu guvumam ar galvu. „Spartaks” drīz gan panāca izlīdzinājumu, izceļoties Ariagneram Smitam, kurš vārtus guva arī iepriekšējā nedēļā pret „Riga”. Pirmajā puslaikā „Valmiera” vēlreiz tika pie vadības, precīzi sitot 19 gadus vecajam Tunisijas pussargam Motazam Zademam, kurš komandai oficiāli pievienojās tieši pirms pandēmijas.

Otrajā puslaikā „Spartaks” vēlreiz atspēlējās, šoreiz ar vārtu guvumu no 11 metru atzīmes. Precīzi sita jaunais Panamas uzbrucējs Ņūtons Viljamss. Spēle, kurā visus četrus vārtus guva leģionāri, tā arī beidzās ar rezultātu 2:2. „Valmiera” vēsta, ka spēli sarkanās kartītes dēļ nepabeidza Kristaps Liepa.

Šodienas pārbaudes maču aizvadīja arī BFC „Daugavpils”, darot to pirmo reizi pēc piespiedu dīkstāves pandēmijas dēļ. Mačs tika aizvadīts Lietuvā pret „Jonavas” vienību, svinot uzvaru ar 1:0. Vienīgos vārtus Daugavpils komandas sastāvā guva spēlētājs, kuru kluba pārstāvji vārdā nenosauc, atzīmējot, ka tas ir pārbaudāmais spēlētājs.

Tikmēr vakardienas Rīgas komandu pārbaudes mača sakarā RFS, kas ar 2:0 pārspēja „Riga”, izplatījusi paziņojumu sociālajos tīklos, ar kuru kluba un futbolista Sedrika Kuadio vārdā atvainojas par pretinieku spēlētāja virzienā nodemonstrēto vidējo pirkstu.

„Futbola klubs RFS vēlas atvainoties sava un kluba spēlētāja vārdā par spēles emociju sakāpinājumā nodemonstrēto nepiedienīgo žestu. Lūdzam nespekulēt un neturpināt izplatīt tendenciozi aizvainojošus fotoattēlus un video sižetus ar nepilnīgu šis epizodes attainojumu,” aicina RFS, pievienojot savam ierakstam video minēto notikumu.

Acīmredzot, RFS atsaucas uz internetā novērojamajiem ekrānšāviņiem, kuros redzams spēles galvenais tiesnesis, rādot Kuadio gan sarkano kartīti, gan vidējo pirkstu, taču video redzamais konteksts skaidri norāda, ka tiesnesis Andris Treimanis nevis cenšas aizvainot Kuadio, bet gan informē, ka noraidījums ticis saņemts tieši par šo žestu. To Treimanis šodien arī paskaidroja savā "Facebook" profilā publicētajā video.

     [+] [-]

, 2020-05-30 18:37, pirms 4 gadiem
Nez... par slāvu lamu vārdiem arī dos sarkano?

  -1 [+] [-]

, 2020-05-30 19:21, pirms 4 gadiem
Gati, es Tev rādu vidējo pirkstu....

  +1 [+] [-]

, 2020-05-30 22:40, pirms 4 gadiem
strop,es tev lieku nikolaju

  +1 [+] [-]

, 2020-05-30 23:47, pirms 4 gadiem
Nogriest to 21 pirxtu!

     [+] [-]

, 2020-05-31 09:40, pirms 4 gadiem
Paši pūta, paši dega (gan klubi, gan tiesnesis).