Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Ventspils", "Jelgavas" un RFS leģionāri izsaukti uz izlasēm uz PK atlases spēlēm

Rolands Eliņš

"Ventspils", "Jelgavas" un RFS leģionāri izsaukti uz izlasēm uz PK atlases spēlēm
Simons Pauļus
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Lietuvas futbola izlases kandidātu sarakstā atkal iekļauti Latvijas Virslīgas spēlētāji Simons Pauļus un Mindaugs Grigarāvičs, kamēr Gruzijas futbola izlases izsaukumu saņēmis Laša Šergelašvili.

Lietuvas izlasi jūnija sākumā sagaida Pasaules kausa atlases mačs pret Slovākiju. Lietuva pirmajā aplī ieguva piecus punktus, kamēr Slovākija ar deviņiem punktiem ir grupas vicelīdere tikai aiz Anglijas.

Lietuvas izlasē atkal iekļauti Simons Pauļus no „Ventspils” un Mindaugs Grigarāvičs no „Jelgavas”, kuri pirms pāris dienām satikās savstarpējā mačā Virslīgā. Pauļus jau ilgāku laiku ir regulārs Lietuvas izlases kandidātu saraksta pārstāvis, kamēr Grigarāvičs izsaukts tiek kopš rudens. Iepriekšējā Lietuvas spēlē pret Angliju abi Virslīgas pārstāvji devās laukumā uz maiņu. Šosezon Virslīgā abi piedalījušies astoņās savu komandu spēlēs, un Grigarāvičs izcēlās ar uzvaras vārtiem pār RFS.

Pārbaudes spēli lietuvieši pirms vai pēc mača ar Slovākiju šoreiz nav ieplānojuši.

Savukārt Gruzijas izlases izsaukumā iekļauts 25 gadus vecais RFS aizsargs Laša Šergelašvili. Viņš Virslīgā ieradās tikai šopavasar, bet izlasē pagaidām piedalījies tikai divās pārbaudes spēlēs. Nesenajā pārbaudes mačā pret Latviju, kurā Gruzija dominēja ar 5:0, Šergelašvili nepiedalījās.

Gruzijas izlasi septītajā jūnijā sagaida pārbaudes spēle ar Seintkitsas un Nevisas izlasi, bet trīs dienas vēlāk PK atlases turnīrā tā sacentīsies ar Moldovu. Abas izlases grupā pagaidām vēl nav guvušas nevienu uzvaru un ieņem pēdējās divas vietas.

Izmantotie resursi:
Paskelbta rinktinės sudėtis dvikovai su...
Georgian Football Federation - The Home of...