Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: Koveļs trāpa pa pārliktni, "Ventspils" nosargā uzvaru pār RFS

Kaspars Šmits
Kaspars Šmits
Šodien Ventspils olimpiskā centra futbola stadionā tika aizvadīta Synottip Virslīgas spēle starp FK "Ventspils" un RFS. Pirmais puslaiks noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu un rezultātu 64.minūtē atklāja ventspilnieku leģionārs Tosins Ajegūns. Viesu komanda centās panākt izlīdzinājumu un kompensācijas laika pēdējā minūtē fantastiska izdevība bija Leonīdam Koveļam, tomēr bumba trāpīja pa vārtu pārliktni un līdz ar to mačs noslēdzās ar mājinieku uzvaru 1:0.
Vērtējums: +2

  +2 [+] [-]

, 2017-04-30 20:31, pirms 7 gadiem
Paveicās ,nu labi ka tā!

  +2 [+] [-]

, 2017-05-01 10:19, pirms 7 gadiem
Slikti, ka pēkšņa panika pēdējās sekundēs, visu spēli, pat ar visiem paraditajiem momentiem, nekas neradīja sajutu, ka FKV spēli nekontrolē. Un vēl lai gūtu uzvaru, bumba ne tikai ir jāiegūst un jākontrolē, bet arī jāizdara sitieni pa vārtiem, kuru diemžēl no fkv puses bija ļoti maz.

     [+] [-]

, 2017-05-02 14:05, pirms 7 gadiem
Veiksme FKV pusē stāvēja ne reizi vien šajā mačā. It sevišķi jau pašā spēles izskaņā. Jāapsveic Tosins ar kārtējiem svarīgājiem vārtiem FKV kreklā. Patīk šī leģionāra sniegums.