Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Kurtejans nikns: "Neesmu radis komentēt cirka priekšnesumus"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Kurtejans nikns: "Neesmu radis komentēt cirka priekšnesumus"
Aleksandrs Kurtejans
Foto: Raitis Supe

"SynotTip" futbola Virslīgas 6. kārtas emocionālajā spēlē starp "Jelgavu" un "Riga" (0:3) tika parādītas divas sarkanās kartītes, abas mājinieku futbolistiem. Piedāvājam treneru sacīto pēcspēles preses konferencē.

Preses konferencei negaidīti pievienojās arī "Jelgavas" futbolists Artis Lazdiņš, kurš kļuva par pirmo noraidīto šodienas mačā. Pretēji ierastajai praksei, šoreiz pirmais vārds tika dots mājinieku galvenajam trenerim.

Aleksandrs Kurtejans, "Jelgavas" galvenais treneris: "Grūti kaut ko komentēt, kaut ko runāt. Godīgi sakot, neesmu radis komentēt cirka priekšnesumus. Tas, kas šodien notika laukumā, bija vienkārši cirks. Ja vēlējās noslīpēt bumbas kontroli, tad varēja [vienas komandas iekšienē] izspēlēt divpusējo spēli un nebija jāaizvada oficiāls mačs. Tāpēc es pat neko nekomentēšu - ja jums ir kādi jautājumi, prasiet, bet komentēt te nav ko."

Mihails Koņevs, "Riga" galvenā trenera pienākumu izpildītājs: "Komanda pilnībā izpildīja spēles plānu, kaut gan uz zaļā laukuma spēlējām pirmo reizi. Mums pat nebija neviena treniņa [uz zaļā laukuma]. Uzdevums bija bumbas kontrole, ātra pāreja uzbrukumā. Gatavojāmies asai cīņai no pretinieka puses, taču ne cietsirdīgai spēlei. Nezinu, kāpēc no "Jelgavas" puses izveidojās šāda spēle un kādas viņiem ir pretenzijas. Apskatījāmies video, tur... labi, par to nerunāšu. Esam apmierināti gan ar rezultātu, gan komandu, kura parādīja raksturu un, galvenais, nenorāvās uz tādu pašu futbolu. Esam apmierināti un tagad jau pēc pāris dienām mūs gaida ļoti svarīga spēle kausa izcīņā ar "Spartaku". Tagad galvenais atjaunoties un soļot tālāk."

Artis Lazdiņš, "Jelgavas" futbolists: "Negribas tā uz emocijām šausmīgi kaut ko teikt, vienkārši es nesaprotu - Ošam ir lauzts deguns. Spēlētājs, kurš ar kāju iesit viņam reāli pa degunu, lauzts deguns, - spēlētājs saņem dzelteno kartīti. Tai pašā mirklī es dabūju sarkano kartīti par to, ka spēlētājs [pretinieks Apajevs - aut.] pēc tam nospēlē 90 minūtes bez sāpēm! Te kaut kas nav normāli! Drusciņ tas viss jāskatās. Tas ir kaut kas nepārspējami, nesaprotami! 35. minūte - tiesnesim [galvenais tiesnesis bija Andris Treimanis - aut.] drusciņ jādomā! Varbūt tur bija tā sarkanā - tad iedod, rekur, Punculam!"

Tātad ne līdz galam piekrītat tiesneša lēmumam par abām sarkanajām kartītēm?
Kurtejans: "Vēlreiz jums teikšu, ka nekad neesmu apspriedis tiesnešus un neapspriežu. Man ir savi principi. Ja par sarkanajām kartītēm, tās bija jādod abpusēji. Kaut kādu iemeslu dēļ tiek pamanīta tikai viena puse. Tāpēc nevēlos komentēt to, kas šodien notika futbola laukumā. Pēc futbola tas maz izskatījās. Futbols tās ir divcīņas! To ne es izdomāju, to saka vācieši - lai nedomā, ka moldāvs to izgudroja. Futbols tās ir divcīņas! Bez kontakta ar bumbu futbolu nespēlē! Pārkāpumi bija no abu komandu puses, tāpēc varēja būt abpusēja sarkanā kartīte, bet nezin kāpēc tika noraidīti tikai mūsu spēlētāji. Ja uzdevums bija vienas komandas bumbas kontrole un skaisti sagatavoties spēlei pret "Spartaku", viņiem tas izdevās. Varēja vēl vienu noraidīt, tad pretiniekam padotos vēl ātrāki uzbrukumi. Tagad jūs dzirdējāt visu, ko es gribēju sacīt."

Kā novērtēsiet to laiku, kas tika spēlēts vienādos sastāvos?
Kurtejans: "Tur nav ko vērtēt. Bija cīņa par teritoriju - mēs spēlējām uz priekšu, viņi spēlēja uz priekšu un centās savākt otro bumbu. Kaut ko novērtēt ļoti grūti. Pēc tam sarkanā kartīte un viss apgriezās kājām gaisā."

Ošam lauzts deguns, bet kā ar Šabalu?
Koņevs: "Viņam ir pārsista seja. Sabijāmies, jo viņam nesen bija lauzts deguns. Nobijāmies. Viņam ir stipri sasitumi. Degunu sašūs un būs kārtībā. Paldies, ka viņš vēl nospēlēja zināmu laiku un tikai pēc tam paprasīja maiņu sāpju dēļ. Es arī neesmu piekritējs apspriest [tiesnešu darbību], bet ir jābūt nedaudz objektīviem un paskatīties video. Ja savākt video un apskatīties, kas darījās - Grigarāvičs gandrīz kāju salauza, neviens to neredz un stāsta kaut ko. Paskatieties mierīgi ar vēsu galvu un paskaitiet šādas epizodes. Kad Ošs skrien pa visu laukumu un ķer, lai kādu nosistu, vai tad tas ir futbols? Nevienam nepatīk zaudēt, bet nevajag te rīkot kaut kādu safari."

Kurtejans: "Nepiekasīšos jums aiz cieņas pret jūsu vecumu [Koņevam 53, Kurtejanam 43 - aut.], bet jūs tikpat labi varat paskatīties ģērbtuvē uz Ošu. Viņam, šķiet, arī lauzts deguns. Tā ka te viss abpusēji. Vai nu spēlējam futbolu vai dambreti."

Koņevs: "Ošam tas notika trīs minūtes pirms spēles beigām."

Lazdiņš: "Kāda starpība?"

Kurtejans: "Lūdzu, neskaitīsim te, vai tas bija divas minūtes pirms beigām - tāda epizode bija. Ja tiesnesis ir principiāls, tad noraida, jo bija tieši tāds pats pārkāpums kā Antem [Bakmazam]!"

Vai redzēji savas sarkanās kartītes video?
Lazdiņš: "Nē, neesmu, es gribu redzēt. Es to tagad nevaru komentēt - iespējams, bija, iespējams, nebija. Bet par to arī runa - ja tu dod vienam, tad dod arī otram. Viss. Man nav nekādu pretenziju."

Kā veidojās tā situācija?
Lazdiņš: "Redzēju 50/50 bumbu, es gāju līdz galam. Varbūt viņš pasita bumbu malā, es neatceros tieši to situāciju, bet nebija tīšs sods vai kas tamlīdzīgs. Pirms tam man jau tiesnesis ne par ko teica: "Nākamreiz dabūsi dzelteno." Par vispār nekādu sodu! Tāpēc es nezinu - vai nu bija uzēdies, es nezinu, bet kaut kas tamlīdzīgs. Protams, es arī neesmu tas vieglākais spēlētājs tiesnešiem, bet, ja jau spēles sākumā man draud ar dzelteno kartīti, tad varbūt bija iemesls sarkanajai."

Varbūt pie vainas ir ne tikai tava, bet arī visas "Jelgavas" reputācija, jo esat zināmi kā cīnītāji?
Lazdiņš: "Labi, bet tas ir jāņem vērā! Mēs tāda komanda esam. Mēs taču neiesim lauzt... Ja tas spēlētājs [Apajevs] noietu nost pēc 10 minūtēm un teiktu: "Es vairs nevaru.", tad nekādu problēmu, es to saprastu - es viņam trāpīju, nav nekādu problēmu. Bet viņš tur guļ, bļāviens, pusstundu, pēc tam skraida 90 minūtes."

Pašam viss kārtībā ar veselību, jo pēc sadursmes arī paliki uz zālāja?
Lazdiņš: "Viss kārtībā."

No Bakmaza puses tas nebija muļķīgi?
Kurtejans: "Emocijas, futbolā vienmēr ir emocijas. Neredzu iemeslu nosodīt. Sliktākais, ka tajā visā neredzu jēgu - "Riga" ir laba komanda, kāpēc to visu tā darīt? Futbols būtu interesantāks. Tagad sanāca vienai komandai slīpēt bumbas kontroli."

Jautājums par futbolu - kāpēc brīdī, kad "Jelgava" veica atsitienus no vārtiem, balsta pussargs Jeņins spēlēja vienā līnijā ar aizsargiem?
Koņevs: "Pētījām "Jelgavas" spēli, viņi bieži spēlē ar diviem balsta pussargiem. Nolēmām spēlēt ar diviem insaidiem, kamēr Jeņins spēlēja tīro balsta pussargu. Un viņam bija uzdevums sēsties lejā palīdzēt. Turklāt redzējām, ka "Jelgava" daudz spēlē ar tālo piespēļu palīdzību un Jeņina loma bija iesaistīties gaisa divcīņās - tāpēc viņš arī spēlēja tik zemu ar aizsargiem zināmās situācijās."

Ja nebūtu šo noraidījumu, kā jūs vērtētu izredzes, redzot, kā spēle sākās?
Koņevs: "Piekritīšu, ka līdz pirmajam noraidījumam bija cieša spēle, bez momentiem - katrs meklēja savus trumpjus. Bija brīži, kad bumbu vairāk kontrolēja "Jelgava", brīžiem mēs. Tam piekrītu. Ja nebūtu noraidījumu, nezinu, kā spēle turpinātos - varbūt tādā pašā garā un līdz pirmajai kļūdai. Spēle būtu grūta. Labi, ka mēs uzreiz [pēc pirmā noraidījuma] guvām vārtus pēc stūra sitiena."

Noteikti vēl visas emocijas ir šajā mačā, bet kā būs ar sastāvu nākamajā spēlē, ņemot vērā diskvalifikācijas, tostarp Rafaļskis šodien nopelnīja ceturto dzelteno kartīti?
Kurtejans: "Teikšu jums vēl vairāk - notiek noraidījumi post factum. Man tas ir pārsteidzoši. Tiesnesis ir pieņēmis lēmumu - iedeva dzelteno kartīti. Post factum sapulcējas DK un iedod trīs spēļu diskvalifikāciju [runa par Gintu Freimani pēc spēles ar "Spartaku", tiesa, Freimanis mača laikā nesaņēma pat dzelteno kartīti - aut.]. Es ko tādu vēl neesmu redzējis. Tāpat neesmu redzējis, ka var iziet laukumā un lielāko spēles daļu spēlēt bez numura [runa par liepājnieku Kristianu Torresu, kuram saplēstā krekla vietā Olainē pret "Jelgavu" iedeva kreklu bez numura - aut.]. Varbūt tās ir kādas Latvijas futbola īpatnības? Nezinu. Izrādās, var spēlēt bez numura! Nekādu seku, lēmumu tam nav, DK par šādu jautājumu nesapulcējas. Varbūt reglamentā ir tāds punkts [ka var spēlēt bez numura]? Reglamentā tāda punkta nav. Tāpēc mani vairs nekas neizbrīna. Nebrīnīšos, ja man nākamajā spēlē vispār nāksies uzlaist otro komandu, jauniešus. Kā teica kolēģis [Koņevs] - paskatīsies video, ja nu vēl ko ieraudzīs? Varbūt vēl kādam nosūtīs video. Izrādās Mindaugs [Grigarāvičs] kādam ir skraidījis pakaļ. Un arī viņam Post factum iedos trīs spēles. Ļoti labi! Ar ko spēlēsim, nezinu. Nezinu, ar ko tādu vēl nebiju saskāries, godīgi jums saku. Ja kādam nepatīk futbols... bet futbols tāds ir, spēka futbols. Ja manā rīcībā būtu Čavi un Injesta, varbūt citādi spēlētu. Laukumā atrodas vīrieši un nepiekrītu, ka notiek kaut kāda medīšana. Tās ir divcīņas, tāds ir futbols. Man tieši likās, ka Latvijā ir jābūt šādam futbolam - spēka futbolam, organizētam, skaistam. Protams, mani tas satrauc."

Ja nebūs šo Post factum diskvalifikāciju, atradīsiet 11 spēlētājus no galvenās komandas pamatsastāvam pa pamatpozīcijām?
Kurtejans: "Domāju sevi pieteikt. Atgriezīšos futbolā. Bet kas? Spēlējošais treneris. Kur problēma?"

Post Factum noraidījumi ir, jo ir viens klubs, kas pēc katras kārtas raksta protestus [domāts "Spartaks" - aut.].
Kurtejans: "Es neapspriežu tiesnešus, neapspriežu klubus, nenosodu līgu par šo visu. Vienkārši notiek nesaprotamas lietas - vismaz man. Kaut kāds klubs raksta Post Factum. Cilvēki, kas sēž LFF DK - viņi pēc svilpītes svilpšanas savācas vai kā? Nesaprotu."

Ir apelācija un viņi izskata.
Kurtejans: "Labi, sapratu, mēs arī no šī brīža iesniegsim apelācijas. Neesmu tā piekritējs, bet es vairs nespēju izturēt - tā nedrīkst. Divas minūtes pirms spēles beigām Ošam salauž degunu - kāpēc viņam [tiesnesim] noraidīt? Kāpēc bojāt spēli?"

Pēc pēdējās spēles Riherts teica, ka tevi jānoraida. Kā pats skaties uz to?
Lazdiņš: "Tiesnesis bija blakus. Varēja arī dot - es pats nezināju, varbūt pēkšņi atnāks diskvalifikācija uz piecām spēlēm. Neatnāca, ļoti labi. Pats tur muļķīgi izdarīju, protams. Šeit ir citādi. Tur bija ne tik disciplinēti - ar roku sejā pagrūst tas nav smuki, pilnīgi piekrītu. Bet šodien bija pavisam citādi. Vēl jau jāskatās, cik spēles iedos. Tā ka arī tas viss interesanti būs."

Pieteikumā vairs nav vārtsargu trenera Piedela. Varat paskaidrot vai tā nav jūsu kompetence?
Kurtejans: "Piedels ir kluba darbinieks, tāpēc jums jāvēršas klubā. Es šādas lietas nekomentēju."

1 2 38 komentāri

  +3 [+] [-]

, 2017-05-01 00:04, pirms 7 gadiem
Šis jāliek sadaļā-cīņu sports

  +2 [+] [-]

, 2017-05-01 00:15, pirms 7 gadiem
Klauni

  +2 [+] [-]

, 2017-05-01 00:37, pirms 7 gadiem
Ja Jelgavnieki lidoja ar taisnām kājām, tad Fc riga spēlētājs centās nospēlēt bumbā un negāja tik agresīvi, parasti par tādām dod maksimums dzelteno kartīti.
Jelgavniekus jāsūta uz gāteri

  +3 [+] [-]

, 2017-05-01 00:58, pirms 7 gadiem
ja jau sis Jelgavas huliganu bars sak apspriest sak komentet tiesnesu darbibu tas tikai liecina par zemu kulturas limeni atceros slavenais basketbola treneris Raimonds Karnitis kad visada veida tika meginats gazt vina zelta komandu no trona meitenem teica ir jaspele nevis jaapspriez tiesnesu darbiba tikai caur speli ir iespeja apliecinat sevi kad jelgavniekiem iepriekseja sezona tiesnesis uzdavinaja kausu tad gan neviens Jelgavas futbola stradnieks neteica tas nav godigi bet no malas viss bija labi redzams parkapums bija jafikse jelgavniekie ne Spartakam kur gan paliek godigas speles princips laikam jau Jelgavas futbola stradniekiem tas ir svess!!!

  +3 [+] [-]

, 2017-05-01 01:17, pirms 7 gadiem
Ir kaut kur noteikumos rakstīts, ka lauzts deguns - tā ir sarkanā kartīte?
Pirmkārt, to, vai deguns ir lauzts, nosaka ārsts nevis tiesnesis.
Otrkārt, spēlē pirms šīs arī spēlētājam tika lauzts deguns. Vienīgais, kas sekoja, bija soda sitiens. Isajevam vispār nebija kartītes par to epizodi. Un arī nešķiet, ka vajadzēja. Svarīgs ir kopējais konteksts, nevis tikai rezultāts.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2017-05-01 01:34, pirms 7 gadiem
mjā, no comments par Kurtejanu.. skaidrs, kāpēc Jelgava nevar nomierināties un savākties, ja tāds trakais nosaka toni..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2017-05-01 02:12, pirms 7 gadiem
Latvijā nav futbola, ir kaut kāda debila spēle, kurā jāsavaino pretinieks un krieviski jālamājas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2017-05-01 03:20, pirms 7 gadiem
Baigie Latvijas futbola glābēji: Kurtejans, Pertija ,vēl tikai kāds Šlagbaums trūkst. Tam otrajam intelekta mazāk kā ļeņinam.

  -4 [+] [-]

, 2017-05-01 03:33, pirms 7 gadiem
Njā latviešiem nepatīk nedz kanādiešu hokejs, nedz britu futbols.Latviešiem patīk balets. Tāda mīksto nācija, tik raudāt māk

  +6 [+] [-]

, 2017-05-01 05:48, pirms 7 gadiem
Piekrītu Koņevam-kāda jēga apspriest epizodi ,kas notika 3 minūtes pirms spēles beigām. Lazdiņš vispār pēc hokeja standartiem spriež, it kā ja nebija savainojuma tad sarkanai kartītei nav jābūt...

  -2 [+] [-]

, 2017-05-01 07:57, pirms 7 gadiem
Ludvigers rakstīja: Šis jāliek sadaļā-cīņu sports
Ko tu gribēji baletu

  -4 [+] [-]

, 2017-05-01 07:59, pirms 7 gadiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: Klauni
Piekrītu apajevs(ar mazo burtu)tiešām klauns,sit pušu Liepājas Grebi

  -3 [+] [-]

, 2017-05-01 08:00, pirms 7 gadiem
Specs99 rakstīja: Ja Jelgavnieki lidoja ar taisnām kājām, tad Fc riga spēlētājs centās nospēlēt bumbā un negāja tik agresīvi, parasti par tādām dod maksimums dzelteno kartīti.
Jelgavniekus jāsūta uz gāteri
FC Riga nav komanda ,bet naudas maisu salašņas
Slēpts komentārs: Silvy LV

  +4 [+] [-]

, 2017-05-01 08:35, pirms 7 gadiem
Kaut kas sen neredzēts. Kāds notetovēts futbola huligāns presenē strīdās ar pretinieku komandas treneri! Jelgavā varētu ieviest vēl kādu jauninājumu. Katrs, kuram parāda dzelteno vai sarkano kartiņu rīko preses konferenci, kurā piedalās arī tiesneši, inspektors, apsargi, apkopēji un Fīrers.

  -2 [+] [-]

, 2017-05-01 08:38, pirms 7 gadiem
Caune JM rakstīja: Kaut kas sen neredzēts. Kāds notetovēts futbola huligāns presenē strīdās ar pretinieku komandas treneri! Jelgavā varētu ieviest vēl kādu jauninājumu. Katrs, kuram parāda dzelteno vai sarkano kartiņu rīko preses konferenci, kurā piedalās arī tiesneši, inspektors, apsargi, apkopēji un Fīrers.
Vai neesi tiesneša caunes radinieks

  -4 [+] [-]

, 2017-05-01 08:40, pirms 7 gadiem
Ludvigers rakstīja: Baigie Latvijas futbola glābēji: Kurtejans, Pertija ,vēl tikai kāds Šlagbaums trūkst. Tam otrajam intelekta mazāk kā ļeņinam.
Agrāk tiesneši glāba Skonto ,tagad ir uzradies jauns skonto

  +4 [+] [-]

, 2017-05-01 09:27, pirms 7 gadiem
Ošs tik tiešàm spēlē ļoti rupji
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-05-01 11:34, pirms 7 gadiem
Silvy LV. Lūdzu raksti vēl.

  +2 [+] [-]

, 2017-05-01 12:39, pirms 7 gadiem
Silvy LV rakstīja: Vai neesi tiesneša caunes radinieks
Nē, bet neadekvātie aļņi ir jānomierina. Lazdiņš un Latvijas izlase ir divas nesavienojamas lietas.

  +1 [+] [-]

, 2017-05-01 12:46, pirms 7 gadiem
Tak vēl pavisam nesen Anglijas premjerlīgā pēc spēles starp Mančesteras Unied un Bournemontu tika diskvalificēti 2 spēlētāji pēc spēles momentu izskatīšanas, tāpēc par ko te brīnās Kurtejans, ka Freimanis tika diskvalificēts pēc DK lēmuma? Jelgavas atsaldētais trio Ošs, Lazdiņš un Freimanis ar visu savu dievpalīgu ir vieni no rupjākajiem spēlētājiem virslīgā. Es saprotu, ka futbols nav balets, bet arī hokejā diskvalificē par sitienu pa seju ar elkoni! Ošs es uzskatu, ka ir viens no labākajiem aizsargiem Latvijā, bet nu tā viņa rupjā spēle ir beidzot jāsavalda, tad vrb beidzot sanāks arī uzspēlēt izlasē, bet Lazdiņam jālido ārā no izlases. Viņš nu ne ar ko nav labāks par citiem balsta pussargiem virslīgā!
Bet Kurtejanam labāk jāiet centrāltirgū tirgot arbūzi, nevis jātrenē futbolisti! Šobrīd Jelgava ar savu rupjo spēli un attieksmi, ka, redz, ja spēlētājam nav salauzts deguns vai kāja, tad sarkanā nav jāpiešķir, jo futbols nav balets, ir kļuvusi par riebīgāko komandu virslīgā! Nožēlojami. Kā arī nožēlojami, ka tādi SC.com lietotāji, kā Silvy LV raksta "gudrības", bet neko no futbola nesaprot!

  +1 [+] [-]

, 2017-05-01 13:05, pirms 7 gadiem
Kurtejanu pietrūkst minimālas paškritikas- tāds var arī sabojāt arī sezonu, Treimanis ir starpt. kategorijas tiesnesis, bet cits bezkaunīgs roms

  -3 [+] [-]

, 2017-05-01 13:18, pirms 7 gadiem
Caune JM rakstīja: Nē, bet neadekvātie aļņi ir jānomierina. Lazdiņš un Latvijas izlase ir divas nesavienojamas lietas.
Latvijas izlase futbolā vispār ir fantastika.Ieliek sastāvā dažus ar latviskiem uzvārdiem, bet urlu domāšanu un nosauc par Latvijas izlasi.Ņirgāšanās par sportu.
Slēpts komentārs: Silvy LV

  -3 [+] [-]

, 2017-05-01 14:15, pirms 7 gadiem
kriiultra rakstīja: Ošs tik tiešàm spēlē ļoti rupji
Ja visi tā spēlētu kā Ošs ,tad izlasei aizsardzībā nebūtu problēmu, ar jauno prezidentu priekšgalā

  -2 [+] [-]

, 2017-05-01 14:19, pirms 7 gadiem
Januks rakstīja: Tak vēl pavisam nesen Anglijas premjerlīgā pēc spēles starp Mančesteras Unied un Bournemontu tika diskvalificēti 2 spēlētāji pēc spēles momentu izskatīšanas, tāpēc par ko te brīnās Kurtejans, ka Freimanis tika diskvalificēts pēc DK lēmuma? Jelgavas atsaldētais trio Ošs, Lazdiņš un Freimanis ar visu savu dievpalīgu ir vieni no rupjākajiem spēlētājiem virslīgā. Es saprotu, ka futbols nav balets, bet arī hokejā diskvalificē par sitienu pa seju ar elkoni! Ošs es uzskatu, ka ir viens no labākajiem aizsargiem Latvijā, bet nu tā viņa rupjā spēle ir beidzot jāsavalda, tad vrb beidzot sanāks arī uzspēlēt izlasē, bet Lazdiņam jālido ārā no izlases. Viņš nu ne ar ko nav labāks par citiem balsta pussargiem virslīgā!
Bet Kurtejanam labāk jāiet centrāltirgū tirgot arbūzi, nevis jātrenē futbolisti! Šobrīd Jelgava ar savu rupjo spēli un attieksmi, ka, redz, ja spēlētājam nav salauzts deguns vai kāja, tad sarkanā nav jāpiešķir, jo futbols nav balets, ir kļuvusi par riebīgāko komandu virslīgā! Nožēlojami. Kā arī nožēlojami, ka tādi SC.com lietotāji, kā Silvy LV raksta "gudrības", bet neko no futbola nesaprot!
Tev tā vājāk ar grammatiku ,lielais specs

  +3 [+] [-]

, 2017-05-01 15:47, pirms 7 gadiem
Silvy LV rakstīja: Tev tā vājāk ar grammatiku ,lielais specs
Labi, ka vispār izlasīji manu tekstu, tāpēc tgd vari pazust no šī portāla! Un acīm redzot pats neko nesaproti no gramatikas, ja jau mēģini atrast man kļūdas! Un kas tu esi kaut kāds latviešu valodas skolotājs vai? Staro citu kopš kura laika vārds gramatika rakstās ar diviem mm? Es teiktu, ka esi knapi pabeidzis pamatskolu un tizls Jelgavas fanelis!

  +3 [+] [-]

, 2017-05-01 16:00, pirms 7 gadiem
Silvy LV rakstīja: Tev tā vājāk ar grammatiku ,lielais specs
Tagad vārdu "gramatika" latviski sākuši ar diviem "m" rakstīt?

  -1 [+] [-]

, 2017-05-01 17:36, pirms 7 gadiem
Januks rakstīja: Labi, ka vispār izlasīji manu tekstu, tāpēc tgd vari pazust no šī portāla! Un acīm redzot pats neko nesaproti no gramatikas, ja jau mēģini atrast man kļūdas! Un kas tu esi kaut kāds latviešu valodas skolotājs vai? Staro citu kopš kura laika vārds gramatika rakstās ar diviem mm? Es teiktu, ka esi knapi pabeidzis pamatskolu un tizls Jelgavas fanelis!
Puisīti,kad es 1968.gadā beidzu tehnikumu Mičurina ielā Rīgā,ja zini kur tāda bija tad gan rakstīja ar diviem M .

     [+] [-]

, 2017-05-01 20:56, pirms 7 gadiem
Silvy LV rakstīja: Puisīti,kad es 1968.gadā beidzu tehnikumu Mičurina ielā Rīgā,ja zini kur tāda bija tad gan rakstīja ar diviem M .
Cik tu esi sens! Kā prauls.

  +1 [+] [-]

, 2017-05-01 21:13, pirms 7 gadiem
Paši saplēšu kreklu Torezsam un vēl kaut ko pukst..
1 2 38 komentāri