Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

"Spartaks" pārbauda virkni ukraiņu, Rīgas "Daugava" zaudē rumāņiem

"Spartaks" pārbauda virkni ukraiņu, Rīgas "Daugava" zaudē rumāņiem
Iļja Haļuza
Foto: football.ua

Vakar uz treniņnometni Turcijā devās Latvijas futbola klubs Jūrmalas "Spartaks". Kā vēsta portāls Footboom.com, komandai uz pārbaudi pievienojušies seši ukraiņi. Tikmēr Rīgas "Daugava" Turcijā jau aizvadīja pirmo pārbaudes spēli, ar 0:1 piekāpjoties "Targu Mures".

No trim aizsargiem, kuri ieradušies uz pārbaudi, lielākā pieredze ir 30 gadus vecajam Petram Kovaļčukam, kurš no 2011. līdz 2014. gadam spēlēja Romāna Grigorčuka vadībā Odesas "Chernomorets", bet iepriekšējā vasarā Ukrainas Premjerlīgu nomainīja pret Baltkrievijas augstākās līgas komandu "Slutsk". Savukārt 27 gadus vecais Dmitro Nazarenko un 25 gadus vecais Dmitro Hovboša līdz šim spēlēja Ukrainas 1. līgā.

29 gadus vecais pussargs Serhijs Siļuks ilgus gadus pavadīja Ukrainas Premjerlīgas klubos "Metalurh Zaporizhya", "Zorya" un "Vorskla", bet viņa pēdējā pieturvieta bija Azerbaidžānas "Araz". 19 gadus vecais pussargs Serhijs Omeļčenko ir bijis "Chernomorets" sistēmā, bet pēc tam spēlējis Vācijā. Savukārt 21 gadu vecais uzbrucējs Vladislavs Čečelenko savulaik spēlējis Mažeiķos, bet iepriekšējā vasarā viņam beidzās līgums ar "Dnipro" sistēmu. Pēc tam spēlējis Čehijā.

Tāpat ārvalstu mediji vēsta, ka notiekot pārrunas par vēl viena ukraiņu pussarga Iļjas Haļuzas pievienošanos "Spartakam". 35 gadus vecais spēlētājs pirms gandrīz desmit gadiem pārstāvējis Lietuvas klubu "Šiauliai", bet no 2007. līdz 2013. gadam spēlējis Ukrainas Premjerlīgas komandās "Tavriya" un "Zorya". Pēdējā pieturvieta ir Baltkrievijas klubs Soļigorskas "Shakhtyor".

Cits ukraiņu pussargs Konstantīns Kravčenko, kurš Jūrmalas "Spartaka" rindās iepriekšējā sezonā Virslīgā aizvadīja astoņas spēles un guva trīs vārtus, šobrīd atrādās Vitālija Jagodinska pārstāvētajā Ukrainas Premjerlīgas klubā "Hoverla". Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija liecina, ka "Spartaku" šajā sezonā papildinās "Jelgavas" pussargs Romans Bespalovs.

Tikmēr Rīgas "Daugava" aizvadījusi pirmo pārbaudes spēli Turcijā, ar minimālu 0:1 atzīstot "Targu Mures" pārākumu. Pretinieki Rumānijas augstākajā līgā šobrīd ieņem piekto vietu. "Daugavas" sastāvs kluba mājaslapā nav atklāts. Nākamā pārbaudes spēle paredzēta rīt pret Krievijas 1. līgas komandu Vladivostokas "Luch-Energiya".

Izmantotie resursi:
"Спартак" приглашает украинцев - Футбол на...
Uzsākam sagatavošanās posmu Turcijā -...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-01-30 10:09, pirms 9 gadiem
Skatīsimies, kurš smiesies pēdējais
, 2015-01-30 10:53, pirms 9 gadiem
Nu ko šodien lems Āra Kakstāna vadītā komisija?
, 2015-01-30 11:47, pirms 9 gadiem
Spartaks
Ka vienmer Napoleona plani,skaisti raksti zinu portalos.
Beigu beigas bus 6-5 vieta 4empionata,atlaists treneris vasara,aizbraukusi visi ukraini nesanemot savu naudu
Spartaka nekas nemainas un nemainisies.
Viena liela bedre.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-01-30 14:01, pirms 9 gadiem
srtnecatrops rakstīja: Spartaks
Ka vienmer Napoleona plani,skaisti raksti zinu portalos.
Beigu beigas bus 6-5 vieta 4empionata,atlaists treneris vasara,aizbraukusi visi ukraini nesanemot savu naudu
Spartaka nekas nemainas un nemainisies.
Viena liela bedre.
Nejauc Spartaku FC Jūrmalas tīklos iekšā. Finansiālas problēmas bija, algas aizkavējās 2013. gadā pamatīgi, bet klubam pērn bija labs vācu sponsors Hanseatisches Fusball Kontor un neviens par algām nesūdzējās! Klubs ieved Latvijā labus leģionārus un paceļ līmenī, atšķirībā no dažiem labiem klubiem un viņu marionetēm bez pašcieņas.
, 2015-01-30 15:43, pirms 9 gadiem
elmaars rakstīja: DaugavaR tomeer speelee.
Vieniga kura no virsligas sogad var neuzsakt cempionatu, ir Daugavpils Daugava.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
47

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
15

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.