Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Uz "Liepāju" tēmējošais Zommers atgriežas laukumā un nenotur "sauso" uzvaru

Ints Megnis
Ints Megnis

Uz "Liepāju" tēmējošais Zommers atgriežas laukumā un nenotur "sauso" uzvaru
Kristaps Zommers pēc pievienošanās "Imolese". Foto: romagnasport.com

Latvijas futbola vārtsargs Kristaps Zommers, kurš drīzumā varētu pievienoties Latvijas komandai "Liepāja", gada pēdējās divās spēlēs atgriezies laukumā Itālijas C sērijā, turklāt sestdien tēmēja uz "sauso" uzvaru, tomēr 89. minūtē kapitulēja.

Šo sezonu Zommers pavada C sērijas komandā "Imolese". Sezonas sākumā viņš trijos mačos izgāja laukumā, bet kopš oktobra ilgstoši bija uz rezervistu soliņa. Tas tika pārtraukts trešdien, kad viņš nospēlēja visas 90 minūtes, bet "Imolese" mājās cīnījās 2:2 ar "Ravenna". Savukārt vēl 90 minūtes Zommers aizvadīja sestdien, kad "Imolese" viesos cīnījās 1:1 ar pastarīti "AlbinoLeffe". "Imolese" ilgāku laiku bija vadībā, tomēr 89. minūtē latviešu vārtsargs tika pārspēts un samierinājās ar vēl vienu neizšķirtu.

Ar 29 punktiem 20 spēlēs "Imolese" ieņem sesto vietu C sērijas B apakšgrupā.

Kā nesen ziņoja portāls kurzemniekiem.lv, Zommers, kurš joprojām pieder slavenajai Itālijas komandai "Parma", panācis vienošanos uz trim gadiem ar "Liepājas" komandu. Tika prognozēts, ka jaunajā klubā viņš ieradīsies nākamā gada sākumā jau līdz ar kluba treniņu procesa sākumu. Ja tas piepildīsies, sestdien Zommers būs aizvadījis pēdējo spēli Itālijā.

FK "Liepāja" galvenā trenera Gordona Janga vēlme esot, lai viņa rīcībā būtu divi spēkos līdzvērtīgi vārtsargi, līdz ar to varot prognozēt, ka par komandas pirmā numuru pozīciju konkurēs Kristaps Zommers, kurš 7. janvārī kļūs 22 gadus vecs un 27 gadus vecais Valentīns Raļkevičs, kurš savainojuma dēļ izlaida gandrīz visu 2018. gada sezonu.

1997. gadā dzimušais Kristaps Zommers 2015./16. gada sezonā "Parma" komandai uzvarēt D sērijā, kur tā bija nokļuvusi pēc bankrota. Tāpat viņš bija stabils vienības pirmais vārtsargs arī 2016./17. gada sezonas pirmajā pusē, kad tā jau sacentās C sērijā, tomēr pēc tam Zommers zaudēja vietu pamatsastāvā un pēdējo divu gadu laikā viņš laukumā izgājis vien dažās spēlēs. Pagājušajā sezonā Zommers vispirms tika izīrēts C sērijas komandai ''Pordenone'', bet pēc tam devās uz citu šīs līgas vienību "Cosenza", tomēr viņš tā arī laukumā neizgāja nevienā mačā.

  -1 [+] [-]

, 2018-12-29 18:01, pirms 5 gadiem
Domāju šis kadrs būs nākamais Vaņina aizstājējs. Tikai sevi jāpierāda sezonu Liepājā un tad lai mauc uz šveici vai tml.

     [+] [-]

, 2018-12-29 18:51, pirms 5 gadiem
haralds_liepins_115453909448900 rakstīja: Domāju šis kadrs būs nākamais Vaņina aizstājējs. Tikai sevi jāpierāda sezonu Liepājā un tad lai mauc uz šveici vai tml.
nekur viņs nevarēs aizmaukt 3 gadu kontrakts...

  -2 [+] [-]

, 2018-12-29 21:42, pirms 5 gadiem
Liepājā viņš būs bumbu padevējs no ķeseles.....Kā var būt Itālijas 6.līgas rezervists normāls vārtsargs?

     [+] [-]

, 2018-12-30 00:42, pirms 5 gadiem
strops rakstīja: Liepājā viņš būs bumbu padevējs no ķeseles.....Kā var būt Itālijas 6.līgas rezervists normāls vārtsargs?
3. līga pēc spēka, nevis 6. līga, gudriniek. Itālija ir futbola lielvalsts - jauniešiem, kas trenējas un spēlē C Sērijā līmenis ir pietiekoši labs.

  +2 [+] [-]

, 2018-12-30 02:00, pirms 5 gadiem
strops rakstīja: Liepājā viņš būs bumbu padevējs no ķeseles.....Kā var būt Itālijas 6.līgas rezervists normāls vārtsargs?
Vēl viens futbola nezinis te komentē par līmeņiem nezinot pat cik līgas un cik pro līgas ir Itālijā.Četras līgas Itālijā ir pro un pat piektajā līgā,kas saucas Eccellenza ir profesionālas komandas un algas ir no 1000-3000 eur mēnesī.Paskaties kādi spēlētāji spēlē seria C un tad te stāsti par līmeni,bet no sākuma iesaku aizbraukt uz Itāliju un pašam apskatīties dzīvē ko nozīmē futbola lielvalsts.

     [+] [-]

, 2018-12-30 19:23, pirms 5 gadiem
Latvijas futbola vārtsargs - ?
Varētu padomāt,ka mums ir Latvijas futbols! Raksta autors laikam zin*a kādu noslēpumu,kuru mums neviens neatklāj!?