Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Par skandālos iekļuvušās Daugavpils Futbola skolas pagaidu vadītāju iecelts Stivriņš

Ints Megnis
Ints Megnis

Par skandālos iekļuvušās Daugavpils Futbola skolas pagaidu vadītāju iecelts Stivriņš
Juris Stivriņš. Foto: grani.lv

Daugavpils Sporta pārvaldes vadītājs Juris Stivriņš pagaidām vadīs arī Daugavpils Futbola skolu, kamēr uz izmeklēšanas laiku atstādināts tās direktors Nauris Mackevičs, lēmis Daugavpils vicemērs Igors Prelatovs.

Novembra sākumā Daugavpils nokļuva mediju uzmanības centrā, kad pilsētas mērs Rihards Eigums sakarā ar aizdomām par finanšu pārkāpumiem no pilsētas futbola skolas direktora amata uz diviem mēnešiem atstādināja Mackeviču, viņa vietā par pienākumu izpildītāju ieceļot Aleksandru Vlasovu, kurš savulaik tika aizturēts spēļu sarunāšanas skandāla ietvaros. Tāpat viņam tika piespriesta un vēlāk atcelta diskvalifikācija no Latvijas futbola. Tas izraisīja plašu rezonansi, vēlāk ne tikai Vlasovu sliktās reputācijas dēļ atceļot no amata, bet pat mēra krēslu zaudējot pašam Eigimam.

Pašlaik Daugavpils ir bez mēra, tāpēc lēmumu par futbola skolas jauno pagaidu vadītāju pieņēmis vicemērs. Stivriņš kopā vasaras ir arī Daugavpils Sporta pārvaldes vadītājs.

Futbola skolas audits turpināsies līdz 2019. gada 8. janvārim, kad arī tiks lemts vai Mackevičs varēs atgriezties amatā.

Izmantotie resursi:
Руководителем Футбольной школы назначен Юрис...