Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Rīgas derbijs - tik svarīgs kā nekad! Tiešraide Sportacentrs.com TV

Trešdienas vakarā Sportacentrs.com TV pieslēgsies “Skonto” stadionam, kur “Riga FC” un RFS tiksies īpaši nozīmīgā Rīgas derbijā - uzvaras vai neizšķirta gadījumā “Riga FC” sagādās iespēju skatīties ne tikai futbolu, bet arī “Optibet” Virslīgas čempionu kausa pacelšanu un svinības turpat laukuma malā! Sākums 19:00.

“Mūs sagaida ļoti interesanta spēle,” sola sporta sarunu šova raidījuma “eXi” futbolists Jurijs Žigajevs. “”Riga” spriedze pieaugusi, jo viņi cerēja nodrošināt titulu agrāk, bet RFS tikko izcīnīja pirmo titulu kluba vēsturē - Latvijas kausu. Tāpēc viņiem garastāvoklis ir labs. Šī būs bezkompromisa cīņa. RFS atdos visus spēkus, lai neredzētu, kā “Riga” paceļ kausu tieši pēc šīs spēles. No savas pieredzes varu teikt, ka nekas nevar būt sliktāk par to, ka tavs tiešais konkurents tieši pēc spēles pret tevi paceļ titulu.”

“Lai arī neesmu mainījis domas un joprojām varbūtību par to, ka RFS izraus čempiones titulu, sauktu par lielu brīnumu, "Riga" diez vai būtu ieteicams spēlēties ar uguni un svinēšanu atkal atlikt uz nākamo kārtu,” spēli piesaka tās komentētājs Agris Suveizda. “Ja RFS uzvarēs un uzvarēs pārliecinoši - ar tabulā nepieciešamajiem vismaz diviem vārtiem -, tad brīnums var arī sākt pamazām pārtapt realitātē. Ja vēl piepildīsies laika prognozes un tuvākajā laikā Latvijā varētu parādīties sals un pat sniegts, tad, kas zina, "Riga" zaudējumi pēdējās kārtās varētu arī nemaz nebūt tik nereāli.”

Sportacentrs.com TV kā vienīgais sporta kanāls iekļauts bezmaksas Nacionālajā apraidē, kas nodrošina kanāla pieejamību 95% televīzijas iedzīvotāju.

Trešdienas vakarā Latvijā vienlaikus risinās daudz sporta notikumu, un virkni no tiem būs iespēja skatīties tiešraidēs portālā Sportacentrs.com.

Sportacentrs.com tiešraides 30. oktobrī

LaiksTurnīrsSpēle
19:00*Optibet Virslīga futbolāRiga FC - RFS
19:00Credit24 Meistarlīga volejbolāOC Limbaži / MSĢ - RTU - Robežsardze
19:15Optibet hokeja virslīgaMogo - Liepāja
19:30Optibet hokeja virslīgaZemgale/LLU - Olimp

* - tiešraide arī televīzijas kanālā Sportacentrs.com TV.


, 2019-10-29 17:30, pirms 4 gadiem
Suveizda baigais eksperts, lai tuprina savas gotinas slaukt,laukjis ar tadu akcentu,laiz speles komentet,arprac!!!!
, 2019-10-29 17:43, pirms 4 gadiem
Maikl30 rakstīja: Suveizda baigais eksperts, lai tuprina savas gotinas slaukt,laukjis ar tadu akcentu,laiz speles komentet,arprac!!!!
Ja tu runā, tik pat gramatiski pareizi kā raksti, tad tev vispār nebūtu jāver mute vaļā.
, 2019-10-29 18:00, pirms 4 gadiem
Maikl30 rakstīja: Suveizda baigais eksperts, lai tuprina savas gotinas slaukt,laukjis ar tadu akcentu,laiz speles komentet,arprac!!!!
Futbolā, manuprāt, Suveizda ir labākais komentētājs Latvijā.
Vēl var diskutēt, ir labāks par Toļiku (kuram starp citu arī akcentiņš), vai nav, bet visādiem Timofējeviem noteikti Suveizda ieliek bez variantiem.
, 2019-10-29 18:18, pirms 4 gadiem
Negribētu noskaust,bet ceru,ka RFS vēl aizkavēs Riga FC svinības un saglabās intrigu arī šajā virzienā,kaut arī nav ne mazākās šaubas,ka tādā gadījumā jau Liepājā varēs kronēt čempionus.Šeit gan es ceru,ka liepājnieki tā nedomās
, 2019-10-30 01:01, pirms 4 gadiem
Es to svarīgumu īsti nesajūtu. Nu uzvarēs vai nu vieni vai otri, čempioni tāpat puslīdz skaidri, un pat ja nebūtu... Idejiski jau starp šiem klubiem lielas šķirbas nav. Tādas izkārtnītes. Vieniem šogad baigi veicās eirokausos, otriem, kaut arī ļoti labi spēlēja, galīgi neveicās... Nu labi, vienai komandai par vienu burtu vairāk nosaukumā, bet visādi citādi... nu kas ir šīs komandas? Pagaidām vēl itin nekas. Tas ir kā skatīties Holandes čempi un mēģināt saprast atšķirību starp NAC un NEC.
Grobiņas līdzjutēji. Foto: Aiga Veisa
3

Parādniecei "Valmierai" draud atņemt punktus, "Grobiņai" derbijs izmaksās 900 eiro

Latvijas Futbola federācijas Disciplinārlietu komiteja pēc Virslīgas 7. kārtas spēlēm publicējusi garu sankciju sarakstu.
Edgars Maļcevs. Foto: Aiga Veisa
11

Nepalīdzēja arī video: LFF atzīst tiesneša kļūdu - "Liepājai" derbijā bija jāsit pendele

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Tiesnešu nodaļa sniegusi savu skaidrojumu par vakardienas derbiju, kurā "Liepāja" ar 2:3 piekāpās "Grobiņai"/LFS un 68. minūtē pie rezultāta 1:2 pat ar VAR palīdzību netika pie 11 metru soda sitiena.
Leu Gaušu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
6

Gaušu triju vārtu spēle "Valmierai" sniedz pirmo uzvaru kopš marta

Triju neuzvarēto spēļu virkni pārtrauca "Valmiera", Latvijas futbola Virslīgas septītās kārtas noslēgumā izbraukumā ar 3:0 sakaujot "Jelgavu". Visas trīs bumbas brazīlietim Leu Gaušu.