Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Reinis Blūms

Video: Gauračs: "''Spartaks'' šogad uztaisīja brīnumu"

Piedāvājam pēcspēles komentārus no Edgara Gaurača un pēcspēles preses konferenci pēc FK Spartaks uzvaras SynoTip vislīgā.

, 2016-10-29 21:17, pirms 7 gadiem
Kubareva uzaicināšana darbā pēc Koļinko, šķiet, bija pareizākais Spartaka solis. Jau pirmajā Virslīgas sezonā, kurā viņš komandu vadīja tikai līdz sezonas vidum bija redzams, ka speciālists zina, ko dara un iedvesa pārliecību kā spēlētājos, tā atbalstītājos. Redz, ka ar Gomeļu bija 12:2 sitienu attiecībā Liverpooli pārsteiguši. Tas jau arī vien ko nozīmē, ka taktiskā domāšana trenerim ir pietiekami augstā līmenī. Ne kurš katrs arī riskētu uzbrucēju centra aizsarga pozīcijā likt, drīzāk ieliktu tur balsta pussargu. Bet redz, ka šāds solis atmaksājās, un atmaksājas labākajiem.
, 2016-10-29 21:54, pirms 7 gadiem
reikons rakstīja: Kubareva uzaicināšana darbā pēc Koļinko, šķiet, bija pareizākais Spartaka solis. Jau pirmajā Virslīgas sezonā, kurā viņš komandu vadīja tikai līdz sezonas vidum bija redzams, ka speciālists zina, ko dara un iedvesa pārliecību kā spēlētājos, tā atbalstītājos. Redz, ka ar Gomeļu bija 12:2 sitienu attiecībā Liverpooli pārsteiguši. Tas jau arī vien ko nozīmē, ka taktiskā domāšana trenerim ir pietiekami augstā līmenī. Ne kurš katrs arī riskētu uzbrucēju centra aizsarga pozīcijā likt, drīzāk ieliktu tur balsta pussargu. Bet redz, ka šāds solis atmaksājās, un atmaksājas labākajiem.
Kubarevs malacis!!!
Bet tā psihošana ar neizšķirtu turēšanu nebija laba
Turklāt uzvarēt ar meistarīgāko komandu līgā ir loģisks iznākums
, 2016-10-29 22:11, pirms 7 gadiem
Neko jau nedod Jelgavas pieredzējušie spēlētāji, ja Spartaka leģionāri ir meistarīgāki
Edgars Maļcevs. Foto: Aiga Veisa
8

Nepalīdzēja arī video: LFF atzīst tiesneša kļūdu - "Liepājai" derbijā bija jāsit pendele

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Tiesnešu nodaļa sniegusi savu skaidrojumu par vakardienas derbiju, kurā "Liepāja" ar 2:3 piekāpās "Grobiņai"/LFS un 68. minūtē pie rezultāta 1:2 pat ar VAR palīdzību netika pie 11 metru soda sitiena.
Leu Gaušu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
6

Gaušu triju vārtu spēle "Valmierai" sniedz pirmo uzvaru kopš marta

Triju neuzvarēto spēļu virkni pārtrauca "Valmiera", Latvijas futbola Virslīgas septītās kārtas noslēgumā izbraukumā ar 3:0 sakaujot "Jelgavu". Visas trīs bumbas brazīlietim Leu Gaušu.
"Grobiņa" svin Deivida Dobrecova vārtu guvumu. Foto: Aiga Veisa
121

Liepāja pieder "Grobiņai": Dobrecova vīri derbijā satriec bagātākos kaimiņus

Šovakar otro uzvaru Latvijas futbola Virslīgas sezonā izcīnīja debitante "Grobiņa"/LFS, kas principiālajā derbijā ar 3:2 pieveica "Liepāju". Uzvaras vārtus guva galvenā trenera Viktora Dobrecova 27 gadus vecais dēls Devids.