Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Jau astoto gadu Rīgā norisināsies "Milan Junior Camp"

Andrejs Siliņš

Jau astoto gadu Rīgā norisināsies "Milan Junior Camp"
Foto: fsmetta.lv

Jau astoto gadu pēc kārtas sadarbībā ar Futbola skolu "Metta" Rīgā no 24. līdz 28. oktobrim tiks rīkota Itālijas A sērijas kluba "AC Milan" futbola nometne "Milan Junior Camp". Kā jau ierasts, nometne norisināsies Elektrum olimpiskajā centrā (Grostonas iela 6b) uz tikko atjaunotā futbola seguma.

Līdz 14. oktobrim notiks "Milan Junior Camp 2016" dalībnieku reģistrēšana, bet atgādinām, ka vietu skaits ir ierobežots (70 dalībnieki). Uz nometni no Itālijas ieradīsies jau labi zināmā individuālās tehnikas trenere Elizabete Spina un augstākā līmeņa AC Milan tehniskais direktors Amauro Ardicone, kurš pilda arī viena no galvenā skauta funkcijām AC Milan jaunatnes sektorā kopš 2003. gada un ir iepriekš piedalījies vairākas AC Milan nometnēs Kolumbijā, Austrālijā, Itālijā un Dubajā. Papildus augstākajai futbola izglītībai Amauro Ardicone ir ieguvis maģistra grādu sporta psiholoģijā.

Arī Latvijas trenerus aicinām gūt pieredzi, darbojoties nometnes ietvaros kā treneru asistentiem. Lai gūtu papildus informācija par pieredzi treneriem, lūdzam sazināties - +371-26544377 (Ģirts Mihelsons).

FS Metta/Latvijas Universitāte galvenais treneris Andris Riherts:
"Tradīcijas ir jāizkopj un tām ir patiesa vērtība, ja tās notiek ļoti ilglaicīgā laika periodā un ir kvalitāte. Milan Junior Camp ir augstākais kvalitātes standarts un mums par to ir patiess lepnums. Visi bērni, kuri piedalījušies ir guvuši neatsveramu pievienoto vērtību. Tā ir pasaules līmeņa futbola apmācība un mums ir prieks, ka sadarbībā ar AC Milan arī FS Metta kluba sistēma tiek atzīta par vienu no augstvērtīgākajām pasaulē. Gribētu atzīmēt, ka viens no ilglaicīgajiem nometnes dalībniekiem Dmitrijs Zelenkovs šogad pārcēlās tieši uz Itālijas akadēmiju. Dmitrijs tika pamanīts tieši šo nometņu laikā. Visiem zēniem ar ilglaicīgām un labām futbola priekšzināšanām novēlu izmantot šo iespēju. Uz tikšanos!"

Dalībnieku vecums:
2004. līdz 2010. gadā dzimušie zēni (tikai ar iepriekšējām futbola iemaņām)

Dalības maksa:
240 eiro (ietilpst oficiālais MJC ekipējums un pusdienas)
200 eiro (tiem, kuriem ir iepriekšējā gada forma un pusdienas)

Pieteikšanās un papildus informācija:
+371-26430033, maira.mihelsone@fsmetta.lv (līdz 14. oktobrim)
Piesakoties norādīt bērna vārdu, uzvārdu, dzimšanas datus, klubu, kur trenējas un cik gadu pieredze, treneri, pieteicēja kontaktus

Dalībnieku skaits ierobežots! Veiciet pieteikšanos ļoti savlaicīgi!

Milan Junior Camp 2015 from FS METTA on Vimeo.