Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Lielceļu Ventspils - Liepāja izmanto arī Alfa

Emils Ozerinskis

Lielceļu Ventspils - Liepāja izmanto arī Alfa
Abdulahi Alfa un Amansiu Fortišs. Foto no FK Ventspils Facebook lapas.

Ne pirmo reizi no "Ventspils" un "Liepāju" pārceļas kāds no "Optibet" futbola Virslīgas spēlētājiem. Pagājušajā vasarā no vienas komandas uz otru pārbēga Amansiu Fortišs, bet no viņa pēdās sekojis arī nigēriešu pussargs Abdulahi Alfa.

Latvijas futbola federācijas spēlētāju pāreju sarakstā publicēta informācija par 24 gadus vecā Nigērijas pussarga Abdulahi Alfas pārcelšanos no vienas Kurzemes komandas uz otru. Kopš 2016. gada Alfa bijis "Ventspils" kluba paspārnē, aizvadot dzeltenzilo rindās kopumā 57 Virslīgas cīņas, kurās gūti divi vārti un izdarītas divas rezultatīvas piespēles. Savukārt Eiropas līgas kvalifikācijas turnīrā nigērieša rēķinā desmit mači ar vienu vārtu guvumu. Tāpat Alfa piedalījies 12 Latvijas kausa spēlēs "Ventspils" komandas rindās.

Nesen Latvijas medijiem tika nodota ziņa, ka Abdulahi Alfa gatavo vērienīgu paziņojumu. Taču gaidītā informācija par potenciālajām nesaskaņām ar "Ventspils" kluba vadību neizskanēja. Futbolistam norādot tikai uz to, ka kļuvis par brīvo aģentu. Alfa no "Ventspils" galvenās komandas rotācijas izkrita jau pagājušajā sezonā, kuras beigās jau futbolists vairāk bija spiests spēlēt dublieru čempionātā.

Pagājušajā sezonā no "Ventspils" un "Liepāju" pārgāja cits futbolist - angolietis Amansiu Fortišs. Pēc līguma laušanas ar ventspilniekiem, ļoti ātri Fortišs atrada citu mājvietu Baltijas jūras krastā.

Rītdien "Liepāja" aizvadīs izbraukuma spēli pret "Mettu". Savukārt ventspilnieki dosies pie pastarīša "Tukums 2000". Nākamais Kurzemes klubu derbijs gaidāms 12. augustā.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/

     [+] [-]

, 2020-07-29 17:43, pirms 4 gadiem
Nesen Latvijas medijiem tika nodota ziņa, ka Abdulahi Alfa gatavo vērienīgu paziņojumu. Taču gaidītā informācija par potenciālajām nesaskaņām ar "Ventspils" kluba vadību neizskanēja.

??? Droši vien spēlēšana dublieru sastāvā Alfu neapmierināja.Šosezon FK Ventspils -2 sastāvā aizvadīja trīs spēles,statistikas rādītājos ne ar ko neizceļoties.Varbūt Liepājai noderēs pussargu līnijā.