Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Gauračs: "Esmu kļuvis par Jūrmalas "Spartaka" ģenerāldirektoru"

Gauračs: "Esmu kļuvis par Jūrmalas "Spartaka" ģenerāldirektoru"
Edgars Gauračs svin vārtus pret RFS
Foto: Nora Krevņeva-Baibakova

Latvijas futbola kluba Jūrmalas "Spartaka" galvenais treneris Mareks Zubs jau iepriekš vairākkārt bija sacījis, ka kapteinis Edgars Gauračs uzņēmies arī menedžera sadzīviski organizatoriskos pienākumus. Un pats uzbrucējs intervijā portālam Life.ru nu atklājis sava jaunā amata nosaukumu – ģenerāldirektors.

"Galvenā nodarbe man joprojām paliek futbols," sacīja Edgars Gauračs. "Bez spēlēšanas "Spartakā" man ir vēl viens projekts – jauniešu skolas "Future Football". Tā gluži nav pilnvērtīga akadēmija, bet gan papildus nodarbību skola. Sāku domāt nedaudz uz priekšu par savu nākotni un izveidoju šo projektu, kas sekmīgi startējis septiņās Latvijas pilsētās. Pēc tam jau atvēru skolas Kazahstānā un Itālijā."

"Krievijā? Esmu, protams, domājis arī par to! Četrus gadus spēlēju šajā valstī, un man tajā ir palicis daudz paziņu un draugu. Tas viss ir tuvākajos plānos. Teikšu vairāk: jau veicam pārrunas," Gauračs turpināja. "Man šķiet, ka šo manu sekmīgo darbību ar skolām jau ir pamanījuši mūsu kluba akcionāri, tādēļ pēdējā sanāksmē pieņēma lēmumu mani iecelt par "Spartaka" ģenerāldirektoru. Uzreiz piekritu. Turpināšu spēlēt un arī ieņemšu šo amatu. Esmu priecīgs, ka klubam varu palīdzēt vēl kādā veidā. Tagad strādāju no rīta līdz vakaram."

29 gadus vecais Gauračs šosezon pamatsastāvā sācis visas desmit spēles Virslīgā, tikai četras no tām gan aizvadot no zvana līdz zvanam, un lielākoties darbojas labās malas uzbrucēja pozīcijā. "Spartaka" kapteinis izcēlies ar trim precīziem sitieniem – pa vienam pret "Babīti"/"Dinamo" (2:2), RFS (2:0) un "Riga" (1:1).

Izmantotie resursi:
https://life.ru/t/%D1%81%D0%BF%D0%B...


, 2017-05-29 13:46, pirms 7 gadiem
Gauračs jaudīgs cilvēks, domāju, ka ārpus laukuma vairāk sasniegs nekā kā spēlētājs.
, 2017-05-29 16:00, pirms 7 gadiem
Būs ok.Izlasei tādus cilvēkus tagad vajag!Vecai maijai laiks pensijā.
, 2017-05-29 16:01, pirms 7 gadiem
Mafijai
, 2017-05-29 17:46, pirms 7 gadiem
Varbūt tā dabūs naudu no Spartaka. Algas iekavējas pa 5 mēnešiem un arī solītās "čempionu prēmijas" par pagājušo gadu esot aizmirstas
Leu Gaušu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
6

Gaušu triju vārtu spēle "Valmierai" sniedz pirmo uzvaru kopš marta

Triju neuzvarēto spēļu virkni pārtrauca "Valmiera", Latvijas futbola Virslīgas septītās kārtas noslēgumā izbraukumā ar 3:0 sakaujot "Jelgavu". Visas trīs bumbas brazīlietim Leu Gaušu.
"Grobiņa" svin Deivida Dobrecova vārtu guvumu. Foto: Aiga Veisa
121

Liepāja pieder "Grobiņai": Dobrecova vīri derbijā satriec bagātākos kaimiņus

Šovakar otro uzvaru Latvijas futbola Virslīgas sezonā izcīnīja debitante "Grobiņa"/LFS, kas principiālajā derbijā ar 3:2 pieveica "Liepāju". Uzvaras vārtus guva galvenā trenera Viktora Dobrecova 27 gadus vecais dēls Devids.
Petrs Marešs. Foto: Sanita Ieva Sparāne/FK RFS
15

Marešam meistarīgs tālsitiens, RFS pasniedz "Mettai" baranku un pārņem vadību

Latvijas futbola Virslīgas līderpozīcijā izvirzījusies titula glabātāja RFS, savā laukumā ar 2:0 pārspējot citu galvaspilsētas vienību "Mettu".