Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Edmunds Novickis

Cekanāvičs: "Rezultāts pret "Jelgavu" neatspoguļo to, kas notika laukumā"

Cekanāvičs: "Rezultāts pret "Jelgavu" neatspoguļo to, kas notika laukumā"
Sauļus Cekanāvičs

Vakar Virslīgas 7. kārtas spēlē "Ventspils" savā laukumā negaidīti ar 0:1 piekāpās "Jelgavai". Pēc mača uzvarētāju treneris Dainis Kazakevičs atzīmēja faktu, ka viņa komanda tika saņēmusi lielu kritiku par neveiksmīgo sezonas sākumu, savukārt Sauļus Cekanāvičs dziļdomīgi izteicās, ka rezultāts neatspoguļo to, kas notika laukumā.

"Ventspils" treneris Saulius Cekanāvičs: Manuprāt, rezultāts 0:1 neatspoguļo to, kas notika laukumā, bet ko padarīsi... Mēs lieliski sapratām, ka gaidāma smaga spēle, mūsu spēles ar "Jelgavu" vienmēr izvērtušās grūtas. Neviens negaidīja vārtu birumu, visi saprata, ka gaidāma sīva cīņa. Diemžēl, mēs savus momentus nespējām realizēt, bet viesiem vienreiz tas izdevās. Savu vienīgo otrā puslaika vārtu momentu "Jelgava" realizēja vārtu guvumā. "Ventspilij" tā arī neizdevās iesist, bet bez gūtajiem vārtiem nav uzvaru. Mums ir pretenzijas pret spēlētāju grupu, kuri nospēlēja zemāk par savām spējām. Tiksim skaidrībā, uzmanīgi analizēsim, lai nākošajā spēlē nepieļautu tamlīdzīgas kļūdas.

''Jelgavas'' galvenais treneris Dainis Kazakevičs: Esam saņēmuši lielu kritiku par slikto sezonas sākumu. Liela daļa tās ir pamatota, bet no otras puses, vairākos zaudējumos bija trūkumi, taču mūsu spēlētāji nospēlēja labā līmenī. Mačs ar ''Ventspili'' pierādīja - spēlētājos bija cīnītāja gars, turklāt nospēlējām ļoti disciplinēti, galvenokārt aizsardzībā. Jā, bumbas kontroles ziņā mēs zaudējām ''Ventspilij'', bet tomēr tas bija arī taktisks gājiens atdot pretiniekam iniciatīvu. Svarīgi bija nospēlēt pacietīgi. Pirmajā puslaikā bija lieliska iespēja, taču pēc pārtraukuma savu iespēju izmantojām.

Izmantotie resursi:
FK Ventspils


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-04-29 21:13, pirms 12 gadiem
Podpaliju atkal noraidīja?
, 2012-04-29 21:14, pirms 12 gadiem
Kas tas par sviestu, ka LFF mājas lapā nevar atrast turnīra tabulu? Arī šādu rakstu autori regulāri slimo ar šo slimību, nu bet LFF...trūkst vārdu
, 2012-04-29 21:26, pirms 12 gadiem
Andris Riherts. Foto: Eduards Grencmanis

Futbola Virslīga atgriezīsies ar ''Jelgavas'' un ''Mettas'' maču

Šodien plkst. 16:00 gaidāma Latvijas futbola Virslīgas trešās kārtas pirmā spēle. Tajā ''Jelgava'' uzņems ''Mettu'', ko pagājušajā sezonā apspēlēja trīs reizes. Tiešraide kanālā TV4 un portālā ''Sportacentrs.com''.
Deņiss Rogovs. Foto: FK Tukums 2000
22

Negaidītais varonis Rogovs un vēla pendele ļauj Tukumam izcīnīt otro uzvaru

Šodien Latvijas futbola Virslīgas otrās kārtas beidzamajā spēlē "Tukums 2000"/"Telms" izbraukumā otrajā puslaikā pazaudēja vadību, taču ar pendeles palīdzību pieveica "Jelgavu" – 3:2. Divus vārtus guva aizsargs Deņiss Rogovs, kurš iepriekš nebija izcēlies ar rezultatīviem sitieniem.
Daugavpiliešu vārtsargs Frenks Orols. Foto: Ruslans Antropovs
16

Orols glābj, "Daugavpilij" otrā sausā spēle, noraidījums un pirmā uzvara

Jau otro sauso spēli un pirmo uzvaru "TonyBet" Virslīgas sezonā nopelnījusi "Daugavpils", kas savā laukumā pārspēja debitanti "Grobiņas SC"/LFS (2:0), kas vēl turpina gaidīt pirmos vārtus augstākajā līgā. Pa vārtiem guva leģionāri Bartelemī Djedjū un Aleksejs Golijanins, bet mača izskaņā noraidīts tika Rinalds Aizups. LFF teksta tiešraidē norādīta 600 skatītāju klātbūtne.