Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

''Riga'' pārbaudes spēlē cīnās neizšķirti ar titulēto Ķīnas ''Evergrande''

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

''Riga'' pārbaudes spēlē cīnās neizšķirti ar titulēto Ķīnas ''Evergrande''
Brazīlijas izlases pussargs Paulinju un Darko Lemajičs pirms spēles. Foto: https://www.facebook.com/rigafootballclub/

Aizvadītās sezonas Latvijas čempionvienība futbolā ''Riga'' FC aizvada treniņnometni Apvienotajos Arābu Emirātos, kur šodien pārbaudes mačā nospēlēja neizšķirti 1:1 ar Āzijas futbola grandu Guandžu ''Evergrande''. FK ''Ventspils'' savukārt piedzīvoja zaudējumu spēlē pret Zviedrijas otrās līgas klubu (0:3).

Rīdzinieki šodien aizvadīja pēdējo pārbaudes maču treniņnometnes ietvaros, 31. janvārī atgriežoties mājās. 26. janvārī tika piedzīvots minimāls zaudējums pret Krievijas Premjerlīgas komandu ''Krylya Sovetov'' ar 0:1. Šodien ''Riga'' tikās ar leģendārā itāļu futbolista Fabio Kannavāro trenēto Guandžu ''Evergrande'' komandu.

Spēlē ar titulēto Ķīnas komandu un Brazīlijas izlases pussargu Paulinju priekšgalā ''Riga'' futbolistiem padevās ļoti labs sākums - jau 4. minūtē izdevās izvirzīties vadībā, kad pēc Alekseja Višņakova piespēles izcēlās uzbrucējs Darko Lemajičs. Tiesa, deviņas minūtes vēlāk ''Evergrande'' izdevās panākt izlīdzinājumu (1:1), kas arī palika pēdējais vārtu guvums spēlē.

FK ''Ventspils'' komanda jaunajai sezonai gatavojas Spānijā, kur aizvadījusi pārbaudes maču ar Zviedrijas otrās spēcīgākās līgas klubu ''IF Brommapojkarna'', piekāpjoties ar 0:3. Sagrāvi pārbaudes mačā piedzīvoja Virslīgas turnīra jaunpienācēja BFC ''Daugavpils'', kas treniņnometnē Baltkrievijā ar 0:5 atzina Baltkrievijas čempionāta komandas Žodinas ''Torpedo Belaz'' pārākumu.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/rigafootba...
https://twitter.com/fkventspils_
BFC Daugavpils uzsākusi treniņnometni...

  +2 [+] [-]

, 2019-01-29 23:21, pirms 5 gadiem
Iepriekš te vienā rakstā bija, ka šis esot Āzijas superklubs. Jau toreiz teicu, ka varbūt ar BATE vienā līmenī arī ir. Āzijas superklubs principā ir tas pats, kas Eiropas līgas klubs, kurš netiktu no grupas ārā.

  +1 [+] [-]

, 2019-01-30 00:46, pirms 5 gadiem
Nez, paulinjo arī spēlēja? Vispār neslikti, Upenieks vismaz dabūja bildi ar Kanavaro, tas ir pozitīvi

  -1 [+] [-]

, 2019-01-30 07:03, pirms 5 gadiem
Skatoties Ventspils sastāvu šai spēlei,redzam ,ka tika dota iespēja spēlēt visiem spēlētājiem ar Latvijas pasi,tāpēc tāds rezultāts nepārsteidza.Pieredzējušie leģionāri šoreiz atpūtās.Kā jau vairākkārt esmu teicis,rezultāts šeit ir mazsvarīgs no sportiskā viedokļa,galvenais pieredze un iespējas uzspēlēt pret visāda stila pretiniekiem.Tiesa,rezultātam varētu būt nozīme citā jomā.To gan mēs nezinām un tādā gadījumā viņš var būt tads neprognozējams