Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Latvijas Superkausa spēli pārceļ uz nenoteiktu laiku

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Latvijas Superkausa spēli pārceļ uz nenoteiktu laiku
Pirmo Superkausu izcīnīja Daugavpils "Daugava"
Foto: lff.lv

Latvijas Futbola federācija (LFF) savā mājas lapā informējusi, ka sakarā ar nespēju organizēt spēli abām komandām pieejamā laikā tā tiek pārcelta uz pagaidām nenoteiktu laiku.

Sportacentrs.com jau ziņoja, ka sākotnēji Superkausa spēli starp čempioni "Ventspili" un vicečempioni "Skonto" (čempioniem pretī būtu jāstājas kausa ieguvējiem, taču arī kausu ieguva "Ventspils") tika paredzēts aizvadīt 8. martā, tomēr šodien Latvijas Futbola federācija, kas ir Superkausa organizētāja, nākusi klajā ar paziņojumu, ka spēles norises laiks tiek pārcelts uz pagaidām nezināmu laiku.

Kā iemesls tiek minēts, ka minētais datums nav abām komandām pieejams. LFF pavēstījusi, ka Superkausa izcīņa noteikti nenotiks līdz Virslīgas sezonas sākumam.

Atgādinām, ka pērn pirmo Superkausu ieguva tā brīža valsts čempione Daugavpils "Daugava", kas ar 4:1 sagrāva kausa ieguvēju "Skonto", kas gan spēlēja ar jauniešiem, jo pamatkodols atradās treniņnometnē ārzemēs.

Izmantotie resursi:
LFF: JAUNUMI | LATVIJAS FUTBOLA FEDERĀCIJA

  +3 [+] [-]

, 2014-01-29 07:40, pirms 10 gadiem
Vai tik kādu laiciņu atpakaļ nebija raksts,ka LFF atradīs līdzekļus ,lai komandas spēlētu labākos sastāvos LFF nozīmētajā laikā?Izrādās ,tāda pļāpāšana vien ir.Varbūt LFF varētu tomēr pie klubiem atrast labāku kontaktu un beigu beigās nolemt.Varbūt tāds kauss rada mūsu"superklubiem" problēmas un viņš nemaz nav vajadzīgs.Līdzjutēju intereses LFF un to komandām nekad nav interesējušas.

  +3 [+] [-]

, 2014-01-29 08:06, pirms 10 gadiem
Kas principā ir Superkauss? Tas ir smuks sezonas atklāšanas pasākums. Siltākās zemēs. Latvijā tāds nav iespējams klimata dēļ. Neesmu pētījis vai tāds mačs ir Zviedrijā vai Norvēģijā.

  +4 [+] [-]

, 2014-01-29 09:09, pirms 10 gadiem
Ruck&Maul rakstīja: Kas principā ir Superkauss? Tas ir smuks sezonas atklāšanas pasākums. Siltākās zemēs. Latvijā tāds nav iespējams klimata dēļ. Neesmu pētījis vai tāds mačs ir Zviedrijā vai Norvēģijā.
Zviedri Superkausu spēlē marta vidū/beigās. Mocās vairāk nevis ar komandu nevarēšanu spēlēt, bet ar faktu, ka aukstā laika dēļ ir zems apmeklējums. Zviedri apsverot domu pārcelt Superkausu uz vasaras vidu.

  +1 [+] [-]

, 2014-01-29 09:52, pirms 10 gadiem
Forši - tagad starp 36 kārtām ir jāatrod laiks, lai izspēlētu arī superkausa spēli.

  -2 [+] [-]

, 2014-01-29 11:57, pirms 10 gadiem
Bet ja padomat... Kam viņš ir vajadzigs? Kartejais kazakeviča copy paste. Viņš solija ka atradis sviras lai komandas piespiest spelet, bet vai tas ir vajadzigs?

  +1 [+] [-]

, 2014-01-29 19:12, pirms 10 gadiem
Superkauss ir labs jaunievedums, protams, ka tas ir vajadzīgs. Vajadzīgs gan sezonas sākumā kā īpašs atklāšanas mačs ar komandām labākajos sastāvos, nevis prasta spēle sezonas vidū. Bet, ja citādi nevar, tad labāk tā. Pērn pietiekami interesanta spēle izvērtās. Jautājam, kāpēc Latvijas futbols attīstās tik lēni, bet paši nogriežam potenciālu tradīciju pēc pirmās sezonas.