Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Video: "Daugavas" futbolisti saņem kausu un gatavojas jaunajai sezonai

Pie Latvijas futbola čempionāta bronzas medaļām beidzot tikuši Daugavpils "Daugavas" spēlētāji. Gada noslēguma pasākumā "Sporta laureāts 2011" futbolisti saņēma labākās pilsētas sporta vienības titulu, kā arī no Jāņa Skredeļa rokām tika pie trešās vietas kausa. Par "Daugavu" un citiem pasākuma laureātiem mūsu video.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-12-28 21:03, pirms 12 gadiem
Ļoti ceru, ka tas jaunais treneris Sabitovs nepievazās komandu pilnu ar vidusmēra krievu futbolistiem kā tas jau ir gadījies iepriekš citos gadījumos. Legionārus jāizvēlas atbildīgi, nevis uz labu laimi. Šajā ziņā cienu ventspilniekus.
, 2011-12-28 21:19, pirms 12 gadiem
Par tiem pionieriem! Tāda sajūta, ka Latvijā viena daļa dzīvo bijušajā PSRS. Bet ko tur var darīt un labot? Laikam neko! Tā protams ir viņu izvēle, ka tik ļoti patīk tā padomju laiku simbolika un tradīcijas.
Par LFF mazliet ir kauns, ka kausu par trešo vietu pasniedz tikai tagad. Normālās valstīs to izdara čempionāta pēdējā spēlē vai uzreiz pēc tās. Bet tā jau notiek laikam tikai mūsu valstī!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Foto: Aiga Veisa/Virslīga
5

Liepājā divas Virslīgas spēles pēc kārtas - vispirms RFS, pēc tam "Jelgava"

"TonyBet" futbola Virslīgā šodien paredzētas divas spēles, kas abas norisināsies Liepājas "Daugavas" stadiona laukumā. Jau plkst. 13.00 sāksies pārceltā "Grobiņas/LFS" spēle pret RFS, bet 17.30 ieplānota "Liepājas" spēle pret "Jelgavu".
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.
Foto: Aigars Prūsis
19

Cīruļputeņa dēļ pārcelta "Grobiņas" un RFS cīņa - rīt Liepājā divas spēles

"TonyBet" Virslīgā šovakar bija plānotas divas futbola spēles, no kurām agrais mačs Valmierā jau ir sācies, tomēr vēlā cīņa starp "Grobiņas SC"/LFS un RFS ir pārcelta uz rītdienas plkst. 13.00, paziņojuši abi klubi, līga un federācija.