Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Jūrmalas ''Spartaks'' kārtējais darījums - Džuarī pārdots Soļigorskas ''Shakhter''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Jūrmalas ''Spartaks'' kārtējais darījums - Džuarī pārdots Soļigorskas ''Shakhter''
Didins Džuarī ''Spartaks'' rindās. Foto: Jūrmalas ''Spartaks''

Baltkrievijas futbola komanda Soļigorskas ''Shakhter'' paziņojusi par papildinājumu savās rindās - no Latvijas Virslīgas kluba Jūrmalas ''Spartaks'' iegādāts franču pussargs Didins Džuarī. Futbolists gan atlikušo sezonu pavadīs īrē FK ''Garadzeya''.

Šajā Virslīgas sezonā jau notikuši vairāki darījumi - vispirms Jūrmalas ''Spartaks'' pārdeva franču uzbrucēju Gabrielu Šarpentjē uz Itālijas A sērijas klubu ''Genoa'' ar transfēru summu, kas lēsta no 1 - 1.5 miljoniem eiro. Tikmēr ''Valmiera'' uz Vācijas Bundeslīgas ''Koln'' izīrēja līdz sezonas beigām savu uzbrukuma līderi Tolu Arokodari.

Šodien kļuvis zināms, ka vēl viens Jūrmalas ''Spartaks'' futbolists pārdots - šoreiz 21 gadus vecais franču pussargs Didins Džuarī. Futbolists savu karjeru turpinās Baltkrievijas futbola klubā Soļigorskas ''Shakhter'', paziņots komandas oficiālā paziņojumā. Abi klubi vienojušies par transfēru, kuras summa gan netiek atklāta. Zināms, ka Džuarī tālāk īrē dosies uz citu Baltkrievijas komandu - FK ''Garadzeya'', kur aizvadīs atlikušo sezonu.

Didins Džuarī Jūrmalas ''Spartaks'' rindās laukumā devās 17 spēlēs un izceļoties ar vienu vārtu guvumu. Soļigorskas ''Shakhter'' Baltkrievijas čempionātā pēc 24 kārtām ar izcīnītiem 46 punktiem ieņem trešo vietu, tikmēr FK ''Garadzeya'' ar 21 punktu 25 spēlēs 13.vietā 16 komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/fcshakhterby/st...

  +1 [+] [-]

, 2020-09-29 00:09, pirms 4 gadiem
Šo par darījumu ir par skaļu saukt, ņemot vērā, ka abos klubos darbojas Trabuki.

  +1 [+] [-]

, 2020-09-29 03:24, pirms 4 gadiem
Nebrīnīšos, ka tā ir tālredzīga un legālas naudas izstumšana no Baltkrievijas uz drošo Latviju. Zinot situāciju Baltkrievijā.
Tiesa, pārsteidza francūža piekrišana doties uz Baltkrieviju, kad tur nav tie mierīgākie apstākļi.

     [+] [-]

, 2020-09-29 07:21, pirms 4 gadiem
tigereens rakstīja: Nebrīnīšos, ka tā ir tālredzīga un legālas naudas izstumšana no Baltkrievijas uz drošo Latviju. Zinot situāciju Baltkrievijā.
Tiesa, pārsteidza francūža piekrišana doties uz Baltkrieviju, kad tur nav tie mierīgākie apstākļi.
Domāju,ka galvenais arguments darījumam bija nauda pašam un klubam ... Lai kā tur būtu,valstīs kur pie šprices ir diktatori ,nauda sportam netiek žēlota !

     [+] [-]

, 2020-09-29 07:23, pirms 4 gadiem
mammal rakstīja: Šo par darījumu ir par skaļu saukt, ņemot vērā, ka abos klubos darbojas Trabuki.
Lasi rakstu,spelētājs tiks atdots tālāk īrē ,pāreju uz soļigorsku(tikai minu) atvieglo sakārtot dokumentāciju.

     [+] [-]

, 2020-09-29 14:15, pirms 4 gadiem
naudas stumdīšana