Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: Aizraujošā spēlē ''Liepāja'' un ''Ventspils'' cīnās neizšķirti

Egils Broks
Egils Broks
Šodien SMScredit.lv Virslīgas 31.kārtas nozīmīgajā spēlē "Liepāja" savā laukumā nocīnījās neizšķirti 1:1 ar "Ventspili". Pirmajās 45 minūtēs abām komandām bija pa momentam, taču vārti netika gūti, savukārt pēc pārtraukuma valdīja atklātāka spēle, un abas vienības apmainījās ar vārtu guvumiem - precīzi bija Simons Pauļus un Jānis Ikaunieks.
Vērtējums: +7

  +3 [+] [-]

, 2014-09-28 20:15, pirms 9 gadiem
Sportacentrs malači, parūpējās par labu translāciju.

Liepājai galīgi neiet ar stūra sitieniem, vairāki mēģinājumi bet neviena bīstama momenta, jāsaka jau kārtējo reizi.

  +1 [+] [-]

, 2014-09-28 21:55, pirms 9 gadiem
Super mačš! Prieks atkal laukumā redzēt Verpakovski. Laikam noilgojies bija pēc futbola un zīmīgi nāca laukumā pret līderiem. Ikaunieks, malacis, kārtējo reizi pamanījās būt īstajā vietā īstajā laikā un izraukt komandai neizšķirtu. Žigajevam gan kā vienam no savas komandas līderiem tādas iespējas kā 2. puslaikā, kad no tuvas distances glāba Vaičulis, jāsit iekšā. Protams, nav efektīgs tālsitiens, bet tomēr.

     [+] [-]

, 2014-09-29 11:07, pirms 9 gadiem
reikons rakstīja: Super mačš! Prieks atkal laukumā redzēt Verpakovski. Laikam noilgojies bija pēc futbola un zīmīgi nāca laukumā pret līderiem. Ikaunieks, malacis, kārtējo reizi pamanījās būt īstajā vietā īstajā laikā un izraukt komandai neizšķirtu. Žigajevam gan kā vienam no savas komandas līderiem tādas iespējas kā 2. puslaikā, kad no tuvas distances glāba Vaičulis, jāsit iekšā. Protams, nav efektīgs tālsitiens, bet tomēr.
Nu nu.
Jānis nevis pamanās būt īstajā vietā, bet ir visur - defā, vidū un smailē. Tas ir nopelnīts.