Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Šogad "Daugavpils" sastāvā bijušais Gogua pievienojas Maskavas CSKA

Šogad "Daugavpils" sastāvā bijušais Gogua pievienojas Maskavas CSKA
Sedriks Gogua. Foto: sports.ru

Šī gada pirmo pusi Latvijas futbola Virslīgas komandas "Daugavpils" sastāvā pavadījušais Kotdivuāras aizsargs Sedriks Gogua trešdien samērā negaidīti noslēdzis līgumu ar Krievijas grandu Maskavas CSKA.

Kotdivuāras jaunatnes izlašu futbolists Gogua pēc divām veiksmīgām sezonām Somijā 2016. gada sākumā pievienojās Serbijas futbola grandam Belgradas "Partizan", tā sastāvā aizvadot 17 spēles, tomēr jau tad viņu skāra problēmas ar alkohola lietošanu, turklāt izskanējušas baumas, ka futbolists pat tika arestēts par braukšanu reibumā. 2017. gada martā viņš pievienojās Latvijas komandai "Riga", bet tās sastāvā laukumā tā arī nedevās. Tā paša gada jūlijā pārgāja uz Kazahstānas vienību "Kairat", kuras rindās nospēlēja vienu oficiālo spēli, pēcāk 2018. gada jūlijā pievienojās Krievijas komandai Habarovskas SKA, kuras sastāvā atkal nespēlēja, bet šī gada martā pievienojās "Daugavpilij"... un atkal laukumā tā arī neizgāja. Tālāk šī gada jūlijā viņš pievienojās Krievijas Premjerlīgas vienībai "Tambov" un nesen nospēlēja piecus mačus Krievijas augstākajā līgā, gūstot divus vārtus. Tur viņu ieraudzīja Maskavas CSKA un iegādājusies par 400 000 eiro.

Kā vēsta izdevums "Biznes Online", futbolists CSKA pelnīs 300 000 eiro, kas ir astoņas reizes vairāk nekā "Tambov". Tāpat viņš saņems 60 000 prēmiju par katriem gūtajiem vārtiem. CSKA viņu piesaistījusi kā traumu guvušā Kirila Nababkina aizstājēju.

"Kad viņš atbrauca uz "Tambov", ieraudzīju viņu dublieru komandā. Paņēmu viņu galvenajā komandā patrenēt standartus un tā arī viss sākās," izteicies "Tambov" galvenais treneris Aleksandrs Grigorjans.

"Mūsu komandā viņš bija vien dažus mēnešus. Puisis ir talantīgs," izteicies "Riga" sporta direktors Aleksandrs Romašins. "Domāju, ka pie mums viņš nespēlēja, jo viņam nebija motivācijas. Problēmas ar disciplīnu mūsu klubā viņam nebija."

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/football...
https://www.sports.ru/tribuna/blogs...


, 2019-08-29 08:52, pirms 5 gadiem
Nu un? Latvijā, Krievijā, Mongolijā, vai vēl kādā citā nefutbola valstī.
, 2019-08-29 10:19, pirms 5 gadiem
Un kāpēc ''Daugavpilī'' nespēlēja?
Grobiņas līdzjutēji. Foto: Aiga Veisa
16

Parādniecei "Valmierai" draud atņemt punktus, "Grobiņai" derbijs izmaksās 900 eiro

Latvijas Futbola federācijas Disciplinārlietu komiteja pēc Virslīgas 7. kārtas spēlēm publicējusi garu sankciju sarakstu.
Edgars Maļcevs. Foto: Aiga Veisa
15

Nepalīdzēja arī video: LFF atzīst tiesneša kļūdu - "Liepājai" derbijā bija jāsit pendele

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Tiesnešu nodaļa sniegusi savu skaidrojumu par vakardienas derbiju, kurā "Liepāja" ar 2:3 piekāpās "Grobiņai"/LFS un 68. minūtē pie rezultāta 1:2 pat ar VAR palīdzību netika pie 11 metru soda sitiena.
Leu Gaušu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
6

Gaušu triju vārtu spēle "Valmierai" sniedz pirmo uzvaru kopš marta

Triju neuzvarēto spēļu virkni pārtrauca "Valmiera", Latvijas futbola Virslīgas septītās kārtas noslēgumā izbraukumā ar 3:0 sakaujot "Jelgavu". Visas trīs bumbas brazīlietim Leu Gaušu.