Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: Kubarevs: ''Šodien tiesneši tiesāja ļoti jocīgi''

2016.08.28 SynotTip futbola Virslīga: Spartaks Jūrmala - RFS . Pēcspēles komentāri

, 2016-08-28 22:11, pirms 8 gadiem
Austrumu mentalitāte neļauj baudīt vienkārši spēli. Jāmeklē vainīgie: kalendārs, tiesneši, laukuma kvalitāte, citās komandās, no kurām pārnāca futbolisti, viņus slikti sagatavoja utt.
, 2016-08-28 23:34, pirms 8 gadiem
Trenerim nav jābauda spēle. Tas ir viņa darbs nevis hobijs. Šodien tiešām Naļivaiko ļoti dīvaini tiesāja. Tie, kuri redzēja visu spēli tam piekritīs.
, 2016-08-28 23:56, pirms 8 gadiem
Akhbar rakstīja: Trenerim nav jābauda spēle. Tas ir viņa darbs nevis hobijs. Šodien tiešām Naļivaiko ļoti dīvaini tiesāja. Tie, kuri redzēja visu spēli tam piekritīs.
Kubarevam dibentiņš deg. Vadība iztērējusies pamatīgi un izlaižot titulu, komandai būs bankrots. Pašam Kubarevam arī diez vai kāds tad samaksās algu. Uz titula kārts ir likts ļoti daudz. Ja nebūs titula, nākamgad nebūs arī komandas
, 2016-08-29 09:39, pirms 8 gadiem
U ja, u ja. Viss ir kārtībā ar finansēm. Nekas nedeg. Zelts rokā. ČL kvalifikācija arī. Viss būs labi.
, 2016-08-29 15:03, pirms 8 gadiem
fkscd rakstīja: Kubarevam dibentiņš deg. Vadība iztērējusies pamatīgi un izlaižot titulu, komandai būs bankrots. Pašam Kubarevam arī diez vai kāds tad samaksās algu. Uz titula kārts ir likts ļoti daudz. Ja nebūs titula, nākamgad nebūs arī komandas
kas tie par murgiem?
, 2016-08-29 19:03, pirms 8 gadiem
Spartaks spèlè àtri un interesanti. Ar tàdu àtrumu nevar pašlaik spèlèt citas komandas. Pie tam viņiem ir labs uzbrùkums un neslikta aizsardzìba. Tikai lai neatslàb un cìnàs katrà spèlè, rezultàts bùs labs.
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
43

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
14

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.