Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Puķītis: "Visi vienmēr cenšas, bet allaž kaut kā pietrūkst..."

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Puķītis: "Visi vienmēr cenšas, bet allaž kaut kā pietrūkst..."
Rūdolfs Puķītis (Metta/LU)
Foto: Mārtiņš Jankovskis, Sportacentrs.com

Pēc SMScredit.lv Virslīgas 28.kārtas spēles starp "Mettu"/LU un "Skonto" (0:3) Sportacentrs.com aprunājās ar zaudētāju komandas centra aizsargu Rūdolfu Puķīti. Viņš atskatījās gan uz zaudēto spēli, gan sezonu kopumā.

Noraksturo šo spēli!
Briesmīga spēle, ko vēl te lai saka. Man jau liekas, ka šai spēlē mums noteikti vajadzēja ņemt punktus, un, es domāju, tas arī bija iespējams, bet dažas neuzmanības kļūdas un sešās minūtēs ielaidām trīs golus - šai brīdī, var teikt, kaut cik reālas cerības arī pazuda.

Otrie un trešie vārti varbūt tika ielaisti tāpēc, ka uzreiz gribējāt atspēlēties un "iekritāt"?
Nezinu, iespējams, ka apstulbām - pēc ielaistajiem vārtiem nespējām noorientēties.

Ielaistie vārti bija tieši aizsardzības līnijas nesaprašanās vai visas komandas snieguma dēļ?
Domāju, ka visas komandas vaina. Protams, vienmēr jau kāds beigās var izglābt, bet parasti ir tā, ka kāds vai pāris cilvēki nenostrādā līdz galam, nokļūdās un tad sākas notikumu ķēdīte.

"Skonto" šodien praktiski nebija rezervistu, viņi nevienu maiņu arī neveica. Nebija uzstādījums šodien nospēlēt fiziskāku, asāku, agresīvāku futbolu?
Jā, to mēs zinājām, ka vajadzētu pret viņiem spēlēt aktīvāk un ka viņi beigās nogurs. Varējām arī sākumā redzēt - viņi nespieda, viņi paši zināja, ka viņiem beigās būs grūtāk. Bet nu... var teikt, ka paši kļūdījāmies un devām viņiem iespēju uzvarēt.

Par sezonu kopumā - arī savā trešajā sezonā ir tas pats stāsts, cīnāties par palikšanu. Nav apnikusi šī cīņa un kas jums traucē pakāpties solīti augstāk?
Ir, protams, apnicis. Grūti teikt, kas traucē [ilgi domā - aut.]... Kaut kas nesanāk... Visi vienmēr cenšas, bet allaž kaut kā pietrūkst. Varbūt pašiem pārliecības par sevi nav. Jo man jau šķiet, ka mēs noteikti varētu spēlēt labāk - kaut kas iekšēji traucē visiem. Man grūti pateikt.

Kā tu reaģē, lasot un dzirdot komandas trenera Andra Riherta publiski izteikto kritiku par to, ka spēlētājiem, viņaprāt, bieži vien pietrūkst rakstura, cīņasspara - ka nespējat, piemēram, uzveikt "klibus" skontiešus un tamlīdzīgi? Piekrīti viņam?
Dažreiz piekrītu, dažreiz arī nepiekrītu. Protams, ja viņi tur "klibi" spēlē, nevar paskriet un viņiem grūti iet, mums ir jāparāda, ka esam labāki. It sevišķi, ja esam gandrīz pēdējā vietā, skaidrs, ka mums ir jo īpaši jāparāda cīņasspars. Ne vienmēr sanāk...

Riherts arī nesen filozofiski izteicās, ka jūsu komandā ir spēlētāji, kuriem futbols ir kā hobijs, bet ne galvenais hobijs, un citas lietas dzīvē ieņemu būtiskāku lomu. Pasaki vismaz, kā ir ar tevi!
Tagad man futbols, protams, ir pirmajā vietā. Izglītība nāk bonusā - ja man tādu iespēju dod, tad es to, protams, arī izmantoju. Skaidrs, ka ir arī citi hobiji, bet futbols pagaidām ir pirmajā vietā.

Vai tu sevi spēj sevi iedomāties arī kādā citā komandā vai saisti sevi tikai ar "Mettu"?
Pagaidām neesmu par to domājis. Šobrīd esmu pieteicies studēt maģistros, tā ka divi gadi vēl droši vien būs jānospēlē [smejas].

  +3 [+] [-]

, 2014-08-28 15:14, pirms 10 gadiem
Nevajag censties, vajag darīt!

     [+] [-]

, 2014-08-28 15:28, pirms 10 gadiem
Novickis provokators.

  +2 [+] [-]

, 2014-08-28 15:39, pirms 10 gadiem
varbūt meistarība pietrūkst..

  +1 [+] [-]

, 2014-08-28 15:54, pirms 10 gadiem
Emmm...talanta
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-08-28 23:58, pirms 10 gadiem
You are just shite, man!