Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: “Jelgava’’ uzvar “Liepāju”ar 1:0 un nostiprinās 3. vietā

Egīls Balodis
Egīls Balodis
27. augusta SMScredit.lv Latvijas futbola Virslīgas spēlē Zemgales Olimpiskā centra laukumā starp FK “Jelgava” un FK “Liepāja” komandām, minimālu uzvaru ar rezultātu 1:0, izcīnīja “Jelgavas” futbolisti. Uzvaras vārtus mājinieki guva 44. minūtē, kad tā saucamo “golu uz ģērbtuvēm”, viesu vārtos raidīja Vladislavs Kozlovs. Liepājniekiem bija vairākas izdevības spēli glābt un rezultātu izlīdzināt, taču pat uz maiņu iznākušā Māra Verpakovska sitiens no tuvas distances lidoja vārtiem pāri. Arī “Jelgava” kompensācijas laika beigās neizmantoja iespēju rezultātu dubultot, kad arī uz maiņu uznākušā Daņilova sitiens trāpīja pa vārtu pārliktni. Pēc šīs uzvaras FK “Jelgava” nostiprinājās Virslīgas kopvērtējuma 3. vietā, par 2 punktiem apsteidzot Daugavpils “Daugavu”, savukārt FK “Liepāja” no bronzas pozīcijas šķir 8 punkti.
Vērtējums: +2

     [+] [-]

, 2014-08-28 08:30, pirms 10 gadiem
Neieskaitīto vārtu gadījumā - tīrs vārtu guvums. Nevienu brīdi nebija aizmugure - uz vārtu līnijas liepājnieku aizsargs.

  +1 [+] [-]

, 2014-08-28 09:11, pirms 10 gadiem
Sitiena brīdī,kura būtībā iznāca piespēle, no šī rakusa tiešām izskatās,ka aizmugures nebija,bet lai būtu pilnīga pārliecība ,ir vajadzīga kamera no līnijas.Tāpēc jau agrāk rakstīju,ka SC video tikai retos gadījumos var izmantot,lai izšķirtu strīdīgu situāciju.

PS.Kas attiecās uz liepājnieku vārtsarga ielaisto golu.Protams vārtsargu var vainot,tomēr jāsaka,ka reti riebīgs sitiens priekš vārtsarga.Līdz gar kājām,starp aizsargiem izskrēja bumba,pie tam no visai tuvas distances.

  +1 [+] [-]

, 2014-08-29 15:44, pirms 10 gadiem
Vai caurumaa var but vel viens caurums?
Atbildi skaties no 2:00 minutes