Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

E.Šlampe: ''Virslīgā vāju pretinieku nav''

Krišs Upenieks

E.Šlampe: ''Virslīgā vāju pretinieku nav''
Endijs Šlampe
Foto: FK Liepāja

Futbola kluba ''Liepāja'' aizsargs Endijs Šlampe kluba oficiālajai mājaslapai komentējis nākamo pretinieci ''SynotTip'' futbola Virslīgas turnīra 6. kārtas spēlē.

''Grūti teikt par komandu, pret kuru nav īsti spēlēts. Protams, Ziemas kausā bija savstarpēja spēle, bet tad pretinieku sastāvs nebija ne tuvu tāds, kāds tas ir šobrīd,'' gaidāmo pretinieci ''SynotTip'' futbola Virslīgas turnīrā komentēja ''Liepājas'' aizsargs Endijs Šlampe.

''Komanda izskatās ļoti laba, bet šogad ne viens vien ir teicis, ka virslīgā vāju pretinieku nav. Savu skatītāju priekšā ne par ko citu kā uzvaru mēs nedomājam,'' turpināja Šlampe.

Piecās spēlēs liepājnieki guvuši divas uzvaras, reizi spēlējuši neizšķirti, izcīnījuši septiņus punktus un ieņem trešo vietu astoņu komandu konkurencē. ''Riga'' līdz šim tikusi pie vienas uzvaras, trīs neizšķirtiem un piektās vietas turnīra tabulā. Komandu savstarpējā spēle paredzēta 30. aprīlī Liepājā pulksten 19:00.

Izmantotie resursi:
FK Liepāja cīņā par 3 punktiem uzņems Riga FC...

     [+] [-]

, 2016-04-28 16:08, pirms 8 gadiem
Episks uzvārds!

Bildē varēja pierakstīt "Endijs Šlampe (pa kreisi)." Lai nesajūk!

     [+] [-]

, 2016-04-28 22:22, pirms 8 gadiem
😀😀...var jau arī sajukt...