Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

Virslīgas marta/aprīļa labākā spēlētāja balvai izvirzīti pieci kandidāti

SMScredit.lv Virslīgas marta/aprīļa labākā futbolista balvai izvirzīti pieci kandidāti – Boriss Bogdaškins ("Jelgava"), Daniils Ulimbaševs ("Spartaks"), Kristians Toress ("Liepāja"), Alans Siņeļņikovs ("Ventspils") un Migels Sids ("Daugavpils").

Pirmo reizi mēneša labākā futbolista noteikšanā tiks iesaistīti arī līdzjutēji, kuriem būs iespēja balsot par savu favorītu Virslīgas "Facebook" lapā. Līdzjutēju balsojuma rezultāts būs līdzvērtīgs viena žurnālista veiktajai izvēlei un tiks skaitīts klāt mediju pārstāvju balsojumam.

Balsojums par mēneša labāko futbolistu noslēgsies jau šīs nedēļas beigās – rezultāti tiks paziņoti 1. maijā (piektdien). Mēneša labākais spēlētājs un treneris balvas saņems pirms nākamās mājas spēles.

Maija pirmajā dienā startēs Virslīgas piektā kārta, bet 4. maijā notiks kārtas centrālā spēle. Ventspils Olimpiskā centra stadionā čempione "Ventspils" uzņems Rīgas "Skonto".

Izmantotie resursi:
Sākums - Futbola virslīga


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-04-28 20:29, pirms 9 gadiem
1. Mazliet dīvaini, ka četru stundu laikā nevienam nav radusies vēlme pakomentēt izvirzītos kandidātus.
2. Nav šoreiz viena vai divu futbolistu, kas būtu ĻOTI spilgti izcēlušies. Toties ir komandas spēles veidotāji, kuriem parasti grūti konkurēt ar rezultatīviem uzbrucējiem. Un paredzama ļoti sīva konkurence balsojumā. Pirmajās kārtās vairāk prātā palika Torress, pēdējās spēlēs -- Ulimbaševs. Bet citiem būs cits redzējums.
3. Šoreiz starp pretendentiem nav skontiešu; intuīcija saka, ka maijā sevi visai pamanāmi parādīs Karašausks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-04-28 21:32, pirms 9 gadiem
fans366 rakstīja: Jelgava netuvu nerāda izcilu sniegumu. Un ja jādod kādam no Jelgavas, tad es liktu Kārkliņu
Ulimbaševs izceļas ar individuālu tehniku, bet tas neko nedod komandai
Toress ir Liepājas galvenais spēlētājs, bet Liepāja pati ir vairāk komanda
Sinelnikovs - vispār neredzu iemeslu, kāpēc viņu izvirzīja
Nu Alans ir izdarījis pāris un pat svarīgas rezultatīvās piespēles un palīdzēja komandai sasniegt to rezultātu, ko norāda turnīra tabula.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
47

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
15

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.