Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Aizvadīta kārtējā "Mettas" organizētā futbola diena "Ziķeris"

Andrejs Siliņš

Aizvadīta kārtējā "Mettas" organizētā futbola diena "Ziķeris"
Foto: fsmetta.lv

Aizvadītajā nedēļas nogalē norisinājās FS "Metta" organizētā futbola diena "ZIĶERIS", kura paredzēta mazajiem futbolistiem, kas futbolā iesaistījušies pavisam nesen vai vēlas to izmēģināt. Svētdien Olimpiskā centra halli piepildīja priecīgi mazie futbolisti un azartiski viņu vecāki.

"Mettas" Ziķeris jau norisinājās 22. reizi un šoreiz vienkopus pulcējās 115 futbolisti no 4 līdz 6 gadu vecumam. Futbola spēles tika aizvadītas uz pieciem "McDonald's" laukumiem, bet vienā "Haribo" laukumā varēja izmēģināt dažādus ar futbolu saistītus uzdevumus un iegūt "Haribo" saldumus enerģijai.

Par uzmundrinājumu pasākuma laikā rūpējās "Haribo" lācītis, kurš arī piedalījās noslēguma apbalvošanā, kur visi saņēma īpašo "ZIĶERIS" zelta medaļu, diplomu un piemiņas veltes.

FS "Metta" pateicas visiem dalībniekiem par dalību un mīlestību futbolam. Futbols ir liels un tādi esam un būsim arī mēs! Uz tikšanos futbola laukumos un ikdienā!

„ZIĶERIS" ir viens no FS "Metta" projektiem, kura mērķis ir iepazīstināt un piesaistīt bērnus un to ģimenes futbolam, dot iespēju iesaistīties regulārās futbola nodarbībās un veicināt jaunu futbola laukumu izveidi. No 2013. gada par projekta draugu un atbalstītāju kļuvis arī "McDonald's", kas rūpējas par to, lai aizvien vairāk bērnu un viņu ģimenes iepazīst lielisko futbola spēli.

Ģirts Mihelsons (FS "Metta" līdzdibinātājs):

"Katrs Ziķeris ir īpašs un tā tas jau ir 22. reizi kopš 2006.gada. Tikpat īpaši ir visi tā dalībnieki - gan mazie futbolisti, gan viņu vecāki un kvēlākie atbalstītāji. Šis vecums ir ļoti svarīgs, lai bērni iemīlētu futbolu un kļūtu drosmīgi. Bērniem ir jārada vidi, kurā viņi var gūt atzinību un iedrošinājumu turpināt arī pēc neveiksmēm. Ziķerī ir šāda vide un prieks, ka visi kopā mēs to varam veidot.
Saku lielu paldies visiem bērniem, vecākiem, līdzjutējiem. Tāpat gribu uzsvērt McDonald's atbalstu, kas ir izšķirošs, lai šāda veida projekti varētu turpināties ilgtermiņā. Pateicoties šādiem projektiem un to atbalstītājiem Latvijas futbols aug un mēs augam arī kā valsts."

Pasākuma video apskats (autors Arkādijs Birjuks):

Ziķeris 2015 (26.04.2015) from FS METTA on Vimeo.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja